Gå til innhold

Xiancorp

Medlemmer
  • Innlegg

    125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xiancorp

  1. Har brukt Nicehash siden 25.januar, programmet har kjørt 20-22timer i døgnet (slår av når jeg bruker maskinen).

    1stk 3080 som har brukt ca 200kWh på de seks ukene. Casha ut til sammen €330 til Paypal, grei fortjeneste synes jeg 🙂

    Men nå stoppa jeg, avinstallerte Phoenix plugin (den stod på Auto Update så jeg…) og lot maskina få en pause. Får se utviklingen i saken, om jeg må til å formattere igjen…

  2. JFM skrev (9 minutter siden):

    Noen som har tenkt tanken på å føre over penger til PayPal. For så å bruke disse pengene via Google Pay (kontaktløs betaling NFC) til å handle melk på butikken? 

    Prøver å sette det opp. Men Google Pay vil ikke la meg aktivere kontaktløs betaling for PayPal 

    Tror kontaktløs betaling på butikken kun fungerer med registrerte kort/banker som har aktivert mobilbetaling. En slik avtale har nok ikke Paypal.

  3. Supervisor skrev (På 26.1.2021 den 18.06):

    Vil bare legge til at jeg hadde ca 100 MH/s med 3080 Suprim X og 124 MH/s med 3090 Palit GameRock. Vet ikke hva er vanlig for 3070 da jeg ikke har hatt noen slike kort.

    Hvilke innstillinger kjørte du på Suprim ?

    jeg får 96-97MH/s nå.

    62% power limit, -300 core, +1100 memory, auto fans, ligger på 52*c og 50% fanspeed.

  4. Krissma512 skrev (På 15.12.2020 den 23.03):

    Det var nettverkskortet som var synderen, så nå ble det veldig mye mer fart kan man si! Tok nettverkskortet ut av PCIe 3.0 porten og tok den inn i PCIe 2.0 porten isteden. Kanskje nettverkskortet har senket farten på skjermkortet mitt også? 😅 

    Men nå som nettverkskortet sitter i PCIe 2.0 vil ikke det jobbe noe tregere en tidligere? 

    Takk for all hjelpen jeg fikk! 😀😀

    2.png

    PCI-E 2.0 har vel en kapasitet på 500MB/sekund per lane. Om du kjører nettverkskortet i pci-e 2.0x2 så klarer sokkelen ca 1GB/sekund i teorien. Så raskt internett har du sikkert ikke :)

    • Liker 1
  5. Ifølge reviews på Youtube så er GPU-ytelsen 30-40% dårligere på 10.gen i forhold til 8.gen. Samtidig er CPU-ytelsen 5-10% høyere på de nye modellene.

    Jeg så div reviews og endte med å velge NUC8-i3 med det høye chassiset (den med plass til SSD), pga total ytelse i forhold til støy.

    Fikk den i posten igår, satte inn 2x8GB HyperX RAM og en 240GB Nvme disk. Fungerer foreløpig helt strålende til internett/Youtube som jeg bruker stue-PCen til.

    2 core/4thread og ligger dønn stabilt på maks turbo-frekvens 3,6Ghz ifølge Task Manager.

  6. RaveX skrev (2 minutter siden):

    Burde vell gå iløpet av kort tid om jeg priser det til 10k ink frakt eller noe slikt ? 

    Tror nok alle kort som prises under/nærme veil. utsalgspris vil selge raskt. Useriøse folk med skambud kommer du ikke unna uansett så det er bare å bestemme en minstepris og vente.

    • Liker 2
  7. RaveX skrev (1 time siden):

    https://www.komplett.no/product/1171801/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/gainward-geforce-rtx-3080-phantom-gs

     

    Interessen for gaming er nå lavere enn behovet for raske penger. Hva kan jeg prise dette til på finn for ett raskt salg, og samtidig luke ut useriøse folk? Ser folk priser kortene sine veldig forskjellig, og mye av de ligger faktisk til over ny-pris.

    Ser det ligger ett på Finn til 12.500, mulig det er borte men annonsen er snart ei uke gammel. Så det kan vel tyde på lunken interesse for å betale så mye..

    Blei selv kvitt et Tuf OC igår på noen få timer, der var det bra interesse i alle fall.

  8. Conkey skrev (5 timer siden):

    Å hvilken smerte! 3080 tuf oc kom til nærmeste fordelingsterminal i natt. Pleier alltid å få pakkene littnutpå dagen etterpå. Men butikken stenger kl 13, tviler på de får det transportert og registrert det inn før de stenger i dag. Mer spennende enn hva som ligger under treet i kveld dette

    Min «post i butikk» er heldigvis en Esso-stasjon, akkurat idag stenger de vel tidlig men de er i alle fall åpen hver dag 😆

     

    3080 Tuf OC fra Komplett dukket opp igår ettermiddag, men da reiste jeg på juleferie så får ikke hentet det før lørdag/søndag..

    • Liker 1
  9. Fade1 skrev (2 timer siden):

    Apparently, this crash to desktop happens once the RTX 3080's Boost clock exceeds 2.0 GHz. A number of causes could be advanced for these issues: deficient power delivery, GPU temperature failsafes, or even a simple driver-level problem (though that one seems to be the least likely). Nor NVIDIA nor any of its AIB partners have spoken about this issue, and review outlets failed to mention this happening - likely because it never did, at least on samples sent to reviewers. For now, it seems that manually downclocking the graphics card by 50-100 MHz could be a temporary fix for the issue while it's being troubleshooted. An unlucky turn of events for users of NVIDIA's latest and greatest, but surely it's better to face a very slight performance decrease in exchange for system stability.

     

    Var det ikke snakk om at de skulle release en ny Firmware som fikset dette? Var noen dårlige komponenter som ikke tålte det de skulle slik de må sette ned ytelsen litt for at det ikke skal krasje.

    Det var vel i september og driver-fix kom fra Nvidia etter noen dager ?

  10. Jeg har hatt et 3080 Gaming X Trio i rest hos Proshop siden 17.09 kl 15.10 men har hele tiden vært irritert over at de føkka opp bestillingene til det norske markedet..

    Så idag at de kun hadde 75 (?) utestående bestillinger på kortet, av ca 4-500 fra launch-dagen. Og fortsatt ble ikke mitt levert.

    Når Suprim-X kom på Komplett idag så bestilte jeg det (bekreftet og ordren står som «behandles») og kansellerte bestillingen hos Proshop.

    Så må jeg bestemme om jeg vil beholde Suprim-X eller ha Tuf OC som «kanskje» kommer neste uke..

  11. Juggel skrev (4 minutter siden):

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=200445891

    Også fantastisk når folk skal la det se ut som de har kortet hjemme på stua.

    Jeg har jo tidligere uttalt at jeg personlig driter litt i hva folk legger ut korta sine for, men vær nå i alle fall redelig på at man faktisk ikke har kortet ennå da. Her prøver han seg jo på en spansk en med det bildet 😂

    Ja det tok omtrent ett minutt å finne artikkelen med det bildet på nettet...

  12. Quakecry skrev (28 minutter siden):

    Nå må folk roe ned kjøpinga her litt. Komplett har ikke engang behandla ordren min enda fra tirsdagen. Skulle tro dem hadde klart å forberede systemet på store salg. 

    Tviler dessverre på de gidder å ansette masse folk ekstra for å ta unna pakkinga ved salgsukene et par ganger i året. Så viktig er det ikke hvilken dag Fru Hansen får den nye stavmikseren i posten..

×
×
  • Opprett ny...