Jump to content

Xiancorp

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Xiancorp

 • Birthday 07/26/1984
 1. Vel, mitt kort har alltid hatt «forventet inn på lager»-dato.. 24.09, 17.10, 01.11, 07.11, 02.12 og nå har det stått 12.12 i et par uker... Så hvor konkret den er tar jeg med ei klype salt foreløpig 😛
 2. Jeg bestilte tre stk enslige 8pins kabler fra Cablemod, ble ca 1000kr med frakt til Norge. Og det var vel et par uker leveringstid.
 3. Min 3080 Tuf OC bestilt hos Komplett 17.09 kl 21.16 står fortsatt forventet 12.desember. Men da er det kanskje håp, siden det ser ut til at folk som bestilte 1-2 timer etter launch-puljen begynner å få sine kort.
 4. Vi har jo 100 sider her i tråden som ganske tydelig viser at «forventet dato» er akkurat like nøyaktig som «vi vet ikke», så det ville jeg ikke brydd meg mye om 🙂
 5. Mitt 3080 Tuf OC ble flyttet fra 2. til 12. desember idag. Bestilt hos Komplett 17.09 kl 21.16. Litt smått irriterende at det er folk her som bestilte dagen etter (altså 18.09) som har fått sitt kort for flere uker siden.. Men det er vel slik det blir med rot i systemene..
 6. Sliter ! Leste denne artikkelen etter at jeg hadde satt igang nedlastingen av iOS9. Smart ide, tenkte jeg, tok en icloud backup og resatte telefonen. Etter å ha gjenopprettet telefonen får jeg ikke installere oppdateringen. Lastes ned til telefonen som normalt, men får bare feilmelding når oppdateringen "verifiseres"... Har prøvd direkte på telefonen og via iTunes, har tatt backup og gjenopprettet også via iTunes.. Og tatt enda en ny gjenoppretting via iCloud idag, slettet nedlastet oppdatering og lastetned på nytt...samme feilmelding når installasjonen starter. Tips ?
 7. Har de siste par månedene fått mer og mer problemer med slitt dvale-knapp på telefonen. Først ble den dårlig på høyre side, nå sprer det seg innover, så jeg må trykke på venstre side for at knappen skal reagere. Grei reklamasjonssak egentlig, en kompis av meg sendte inn sin i5 for tre uker siden med samme problem, og fikk ny etter en uke. MEN.. Ca to uker etter jeg kjøpte telefonen (fra Apple Store) så klarte jeg å få en sprekk i skjermen, bare en brist i glasset ca 2x0,5cm øverst til venstre. Telefonen har altså fungert 100% med denne "skaden" i ca 11 måneder, uten noen problemer med knappene. Er utslitt dvale-knapp så utbredt at Apple vil dekke det likevel, eller kommer de bare til å avvise saken ? Noen som vet ?
 8. Som emnet sier... Finnes slike fortsatt ? Går jo an å bruke en USB-serial adapter, men erfaringsmessig er disse nokså ustabile... :-(
 9. Prøver å gjenopprette telefonen fra sikkerhetskopien igår nå.. Oppdaget også at alle mine "custom" ringetoner hadde forsvunnet fra telefonen, så jeg trykte på "synkroniser ringetoner" i iTunes, det eneste som skjedde var at ALL musikken på telefonen forsvant... Og ringetonene finner ikke iTunes lenger...
 10. Har du prøvd å restarte telefonen? Jepp...det hjalp ikke :-/ Kontaktene som ligger i favoritter kan jeg forøvrig redigere, men ikke de "vanlige" ...
 11. Stemmer, slik var det Men borte er det iallefall nå
 12. Nei rediger-knappen har jeg ikke lenger :-/ Tidligere hadde jeg vel også mulighet til å scrolle nedover en kontakt, og fikk opp en rød "Slett"-knapp...dette fungerer heller ikke ?
 13. Er det bare meg som er dum, eller har muligheten til å redigere og slette telefon-kontakter forsvunnet ?
 14. Har ikke den der kablet tilkobling inn fra enheter --> trådløst videre til ruteren ? For å spesifisere litt, det jeg trenger er igrunn å få sendt det trådløse signalet ut i hele huset, altså en ruter e.l. med trådløs inn og trådløs ut igjen.. Som kan motta signalet fra den trådløse ruteren i teknisk-rommet, og sende dette signalet videre fra f.eks. stua (der det er mer "åpent landskap" til resten av huset) og til de ulike PCene rundt om..
 15. Hei. Min søster har flyttet inn i nytt hus, og når hun fikk montert bredbånd denne uka så viste det seg at det medfølgende trådløse modemet/routeren (fra Telenor eller whatever) ikke har nok signalstyrke til hele huset. Modemet står i teknisk rom der fiber-kabelen kommer inn, og signalet er bra på stue/kjøkken, men i andre etasje og på soverommet lengst vekke i første etasje er signalet dårlig.. Forstår jeg det riktig at hun kan sette opp en repeater (?) f.eks på stua som kan motta det trådløse signalet og sende det videre ut i huset ? Har noen da et forslag til en billig og grei slik ? Prøvde å lete litt på komplett.no men ble ikke helt klok på hva som var hva der..
×
×
 • Create New...