Jump to content

Zeroni13

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Snakket med supporten i går, da sa de at den datoen er satt av produsenten og det ikke er noe de får gjort. Oversettelse: de aner ikke.. Yup.
 2. Noen som i det hele tatt har fått 3080 Strix OC? Min står fortsatt slik:
 3. Dårlig svar fra Samsung, det der er bare hentet rett fra gsmarena ser det ut som. Modellene vi har støtter ikke mmWave hvertfall. Usikker på nøyaktig hvilke bånd som blir brukt, men Telenor, Ice og Telia skal bruke 700Mhz og Telenor og Ice (usikker på Telia) skal også bruke 2100Mhz.
 4. Skal forsåvidt støtte 700Mhz, 2100Mhz og 2600Mhz om jeg ikke husker feil. Min funker fint på Telenor 5G hvertfall
 5. Min S20U 5G er Kjøpt fra Telenor Norge, samme modellnummer som du har. SM-G988B/DS.
 6. Det Janvik skriver er korrekt, det kommer ann på roamingavtalen den utenlandske opreratøren har. Dumt å anta at 5G vil virke spesielt da det er noe som er veldig nytt. Hvorfor er dette rart? Flere har abonnement fra før.. Kontantkort har nok aldri vært spesielt lurt til datatrafikk.. Dette er teknisk sett korrekt da nettet er åpnet for alle som har kompatibelt apparat, men det som er bygget ut nå er ikke "ekte" 5G og uansett så er det veldig få steder som har 5G pr. nå.
 7. Bare tull, mobiler nå i dag er smarte nok til p regulere ladingen selv slik at batteriet holder lenge. Jeg har telefon med QuickCharge 2.0 fra Qualcomm og telefonen min lader veldig raskt, den tar ikke skade av dette. https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/quick-charge
×
×
 • Create New...