Gå til innhold

idontevenknow

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av idontevenknow

  1. Denslags type tankegods er jo ikke ukjent

     

    Merete Hodne (Norwegian Defence League, Sian, Pegida, etc)

     

     

    For å spille rollen djevelens advokat et øyeblikk - så gjenstår det å bevise at de tar feil i sine konklusjoner.

     

    Utviklingen går HELDIGVIS saktere enn tidligere spådd - og det frafaller et stadig større antall muslimer, men det er nå snakk om slutten av dette århundret, så vil islam være den største religionen i Norge og Europa. Vi vil dog alikevel forhåpentligvis være et sekulært kontinent.

     

    Det er helt korrekt å være skeptisk og kritisk til islam og all religion. Man trenger ikke være rasist av den grunn. De som mener at alle muslimer er brune og fortjener kulturrelativistiske hensyn også her i Norge er også rasister.

  2. UFO - Enemy Unknown aka UFO Defense er fremdeles antagelig mitt favorittspill (om man tar i betraktning alderen).

    XCOM Enemy Unknown & Enemy Within, selv om de var veldig bra, ble for konsollifiserte i min oppfatning. Det ble enkelt og det ble streamlined og alle interface-sakene osv. ble så glattpolert at de ble alt for enkle. Hadde vært mye bedre om de hadde satset kun på PC forrige gang også, gitt litt mer blaffen i grafisk polish, gitt oss litt mer grit og valgfrihet, fler våpen, fler soldater, mer krigsfølelse. Her blir det geriljakamp og det egner seg nok bedre for små grupper, men håper alikevel vi får fler soldater å styre... none of this 4-6 bullshit :p Det skal være krig, det skal være stort, og folk skal dø. War is hell!

    • Liker 1
  3. Men spilte du i Vanilla/Tbc? så du har et community å sammenlikne med?

     

    Dagens wow community er noe helt annet enn det var tidligere. I dag er man heldig hvis man er i et sosialt guild og dermed får det man trenger der, men utenom guilds er jo "community" ikke eksisterende.

     

    Før kjente man til en mengde guilds både på Allience og Horde, og man begynnte også å lære navn og bli kjent med hundrevis av spillere på sin egen server. Dette konseptet er jo blitt helt borte desverre.

     

    Spilte vanilla->Cataclysm og kom tilbake nå nyss. Synes faktisk det har blitt bedre siden WOTLK/Cata-dagene - altså hvor greie folk er i dungeon finder, selv om det er forskjellige realms og alt.

     

    Men du har jo fremdeles muligheten til å finne en guild og spille med dem. Sett opp fast avtale til daily heroic osv.

  4. Proving Ground Silver var vanskelig som ny lvl 100, men når jeg gjorde det her for noen dager siden var det easy peasy, regner med at littegrann gear gjorde forskjellen. Bare det å gå ifra 590-620 ish.

    Folk sier community er blitt så dårlig i WoW osv. men jeg har faktisk hatt det gøy i heroics. Snille og morsomme folk, ingen som har klagd på meg, verken dps eller noe annet (er flink til ikke å stå i fire da :p ). Nå har jeg 6/10 completed mot tavern level 3 ;) Men nå gjør jeg dem også for misprinted draenei coins så jeg får gratis level 100 looms.

  5. jeg plagdes så jævlig med proving grounds silver og bare ga opp hele greia..

     

    har ikke prøvd siden. Så jeg skippa like greit hele Heroics-greia. Men trenger jo det for en del ting, som legendary-ring og Harrison Jones follower.

     

    Jeg var og litt overrasket over at Gold ikke trengs til LFR engang. 

     

    Og tavern level 3 bla. derfor jeg gjør heroics bare. Samt misprinted draenic coins for heirlooms. Klarer ikke å si nei til free stuff.

     

    Jeg trodde det var hele greia med den. Bronze for normal, silver for heroic, gold for raid. Jeg sliter med gold men så har jeg bare ilvl 622 eller no.

  6. Jeg har det samme problemet. Itemlevel 631, og likevel klarer jeg ikke gjøre mer enn 6k dps. Ikke at jeg bryr meg så veldig om det, da raiding ikke er prioritert, men har fått litt pes for det. Akkurat det er smått irriterende.

     

    6k var veldig lavt dog? Bruker du alignments da? Glyphs, talents osv.? Jeg har optimalisert alt, føler jeg, og ligger på cirka 13k ilvl 612 (mens andre gjør 18-20k i heroics riktignok med bedre gear men alikevel), men da pipler svetten av meg og jeg får vondt i hodet etter én heroic fordi det er så mye å holde styr på. Er ikke noe gøy. Får lyst til å kjøre hunter jeg og :(

  7. Hvorfor suger jeg? :\

    Startet på nytt etter 4 års fravær. Har en balance druid lvl 100 ilvl 612. Har satt opp talents og glyphs til universell enighet. Bruker celestial alignment osv. så godt jeg kan. Gjør det greit nok på single target. Alikevel blir jeg slått i Skyreach normal av en lvl 99 hunter. Jeg har alltid moonfire og sunfire på, spammer starsurge, wrath/starfire... følger rotasjonen og eclipser. #1 damage ability hos ham var altså autoshot... sukk.

  8. Jeg er feit, og både trener og spiser riktig (og uriktig, masse kalorier og en del godteri). Men jeg forsøker så godt jeg kan å unngå kjøtt og meieriprodukter. Har ingen tegn på arteriosklerose f.eks. I USA finner obdusenter nå tegn på hjerte og kar helt ned i 14-15 åringer, pga. junk food. Det er bla. animalsk protein som skader epitelium (innsiden av blodkar) og åpner for avleiring av fett og kolesterol som igjen fører til nesten alle infarkt og slag. 3/4 nordmenn som får slag og infarkt har normalt kolesterol. Den siste 1/4 er del av den kvartparten av befolkningen som uansett har for høyt, men ikke ser ut til å spille noen spesiell rolle i risikoøyemed og er en bedre indikator på total blodkjemi og ting som insulinresistens.

  9. Et vestlig kosthold og særlig et bestående av mye animalia forkorter livet mer enn fedme og tobakksrøyking gjør. Bør det også være skam assosiert med å spise kjøtt, egg og melk? Røyking irriterer folk på en påtagelig og direkte måte, men oppnår sjelden det nivået av usaklig og irrasjonelt hat som tjukkaser gjør bare ved å være tjukke. Hvorfor irriterer det så mange at andre er overvektige? Og hva med alkoholkonsumpsjon og fyll? Eller risikosport? The lady doth protest too much, methinks :p

    • Liker 1
  10. Jeg sluttet å spille WoW for 3-4 år siden etter Cataclysm når MOP ble annonsert fordi jeg følte spillet hadde sluppet opp for ideer. Jeg ga bort alt jeg hadde av gull og ting (150k var ganske mye den gang) og sverget at jeg aldri skulle komme tilbake. Og etter å ha farta rundt i Pandaria som level 90 må jeg si at jeg synes den ryker litt av nettopp det... og de har jo rett og slett kopiert hele den kinesiske kulturen. Nesten smårasistisk i hvordan den karikerer ting. WOTLK stjal jo masse nordisk og norsk kultur, men fremstilte det på en hovedsakelig god måte.

    Anyway... jeg storkoser meg med Warlords of Draenor. RAF'er med en kompis. Elsker Draenor og garrisons.

×
×
  • Opprett ny...