Gå til innhold

satek777

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av satek777

  1. Har du sett på OCZ RevoDrive ? Disse er jo satt opp i Raid0 konfigurasjon med 2 stk Sandforce kontrollere på et PCIE kort.

     

    Har siklet enormt mye på dem selv, men har et hovedkort med kun 2. stk PCIEx16 og resten er i 1x ..(du vil trenge min x4). De 2 x16 bruker jeg til CrossfireX :p

     

    Så det får vente til jeg oppgraderer med nytt hovedkort for min del.

     

    Anbefaler hvertfall å ta en titt på RevoDrive hvis det skulle passe, da dem er latterlig raske. :)

    Å, fy flate, den var lekker! Har jo så vidt hørt om denne teknologien for noen år tilbake, men da var kortene sinnsykt dyre. Mye mer attraktivt i det formatet og prisen OCZ presenterer, så jeg takker for tipset!

  2. det er ingenting å hente på billige raid-kontrollere, da de utelukkende er fakeraid.

    enten bruker du det som kommer på hk, eller du må opp i noen tusen.

     

    men når vi uansett snakker to stk disker, er det meningsløst med dyr kontroller.

     

    tommelfingerregel såklart, da det er mulig å finne gode deals på f.eks ebay.

     

    Steike. Temmelig dyre saker, må jeg si. Lurer på hva som gjør at et kort for lagringsmedier koster det samme som ellers dyre komponenter? De virker jo ganske... øh, enkle? Vet at de har en rekke funksjoner, men rart at det ikke finnes et relativt enkelt kort som kun tar sikte på et enkelt raid-oppsett hvor read/write var hovedfokus? Dette viser jo bare hvor lite peiling jeg har på dette...

  3. Ønsker å bygge ny PC med 2 SSD i raid 0 (tenker på Corsair Force Series F60 til et AMD3 kort med 890-brikkesett). Vurderer å gjøre dette via et kontrollerkort, men er usikker på om gevinsten av dette... Hvor mye er det å hente på et kort til ca 1000,- f.eks? En annen ting er jo kompabiliteten mellom SSD-disker og kontrollerkort, leser jo svært forskjellige resultater her og der, men få (les: ingen jeg har funnet) store artikler på kontrollerkort i de ulike klassene og oversiktlige benchmarkresultater.

    En annen ting er jo raid-kontrollerne på hovedkortene, hvor stor forskjell er det på disse og et rimelig kontrollerkort? Noe a la differansen mellom on-board lyd og grafikk i forhold til rimelige lyd og grafikkort? Så; noen tips til om dette er en god investering? Hvilket kort bør jeg kjøpe?

  4. "Hjernevaskede hifi-fantaster"? Javel. Hm, greit. Jeg er den første til å innrømme at digitale kabler ikke er min force, derfor etterspørselen etter erfaringer. Når det gjelder din påstand om blindtest, hadde dette vært meget interessant, uten at jeg på forhånd har noen formening om resultatet. Hvor bra MS-kabelen er i forhold til Monster Cable vet jeg heller ingenting om. Merkelig egentlig at slike tester ikke blir gjennomført hyppigere, med skjermbilder som klart illusterer forskjellen, hvis noen. Har lest mange anmeldelser etter at jeg skrev det innledende innlegget, og må jo si at Monster Cable får svært gode tilbakemeldinger over hele linja. Og du, "Darth MToffy": til syvende og sist VET du jo egentlig ikke hva kvalitetsforskjellen består i, eller hva? Det jeg etterspør er om noen har en erfaring med disse kablene, og hva de mener forskjellen består i, om det er verdt investeringen, ikke sant?

    Uansett holder jeg ved min påstand at dårlige kabler har fått mange krem-anlegg til å underprestere...

     

    P.S.: hvis noen kan referere til blind tester som viser at det er ingen forskjell i lydkvalitet mellom en billig optisk og en high-end kabel, innrømmer jeg lett dette. Er ikke en prestisjesak dette, har bare lyst til å finne ut om det er verdt investeringen.

  5. Ok. Men er det ikke merkelig at så mange seriøse produsenter av høy-kvalitetes hi-fi utstyr da produserer optiske kabler, og at mange av kundene er lyd-freaks?

    Dessuten er det hardware anmeldelser som tester dette og konkluderer positivt. Er det slik å forstå at disse ikke har sansene i behold?

    Denne anmeldelsen sier

    "I didn’t expect any noticeable improvement over a standard fiber optic cable before installing the GameLink 360 Fiber Optic Cable, but to my surprise, I was able to perceive the differences in the sound as I switched between cables.

     

    It is hard to describe in words an audio experience, but so far I can say that everything sounded clearer, especially when there were high-pitched sounds involved. There were not many differences to distinguish in stereo music, but playing DVD movies with certain high frequency sounds proved to be a showcase example for this fiber optic cable." (http://hardware.teamxbox.com/reviews/general/54/Monster-Cable-GameLink-360-Fiber-Optic-Cable/p2/)

     

    Når det gjelder bruker-erfaringer generelt i ulike forum, er det ingen tvil om at monster cable har et veldig bra rykte innen 360-miljøet (av de som har anskaffet det, selvsagt). F.eks "I forhold til: 312876 - Microsoft Xbox 360 Component HD AV Cable, er forskjellen som natt og dag med denne kabelen. Tror mye av forskjellen ligger i bedre skjerming, da bildet på min 32" Samsung-flatskjerm er helt uten støy. Fargene er også klarere, og kontrasten ble bedre. Jeg kan trygt anbefale denne kabelen." og "Monster har klart det igjenn. En helt utrolig bra kabel som løfter bildet fra å være bra til helt vanvittig sylskarpt og dritbra! Man kan nesten sammenligne det med at noen skulle kjørt bildene igjennom photoshop :) Kombinert med 5.1 digital lyd er dette med å løfte spill og filmopplevelsen betraktelig." Sååå.... :hmm:

  6. Tja. Når det gjelder forskjellen mellom billige optiske kabler og kvalitetskabler vil jeg si meg uenig. Ikke at jeg skal kjøpe en optisk kabel til 20000, men en Monster's optiske er å få for 369,- og jeg mener selv å høre forskjell på Claes Olsson og, eh, bedre kvalitet, for å si det sånn. Men nå er jeg av den mening at en av de mest undervurderte komponentene i hi-fi - oppsett er kablene, om det nå skulle være høyttaler-kabler, rca o.l. (Ingen kjede er sterkere enn det svakeste ledd, etc) Forutsetter at man har en forsterker som kan frembringe forskjellene i produkter av ulik kvalitet, selvsagt.

    Sitter nå med en Scart fra 360 til tv'en, og denne er i hvert fall helt klart utilstrekkelig. Så det er fristende å investere i skikkelig kvalitet... Tror at Elkjøp tar nærmere tusenlappen for Monster, så det er noe overpriset.

     

    Når det gjelder forskjellen mellom komponent og vga, har jeg saumfart forumer i det vide og det brede, og uenigheten om hva som er best råder overalt. Her er det tilsyndelatende smak og behag, men tror at jeg går for vga...

  7. Eh, leste du det første innlegget mitt? For det første utgir monster cable ganske mange varianter av kabler mellom xbox 360 og tv'er. For det andre er det endel andre fabrikanter av tilsvarende kabler. Er det vanskelig å forstå at jeg ønsker at noen deler noen erfaringer HVIS DE HAR DET? Er det noe mer du trenger forklaring på?

  8. Vel, der tror jeg at du trekker forhastede konklusjoner. Har lest flere anmeldelser av seriøse nettsider som klart understreker betydelige forskjeller i bruk av kvalitetskabler.

    www.teamxbox.com skriver bl.a. om Monster Cable's

     

    "The GameLink 360 Component Video A/V Cable is definitely the best component video cable for the Xbox 360 and if you own a large screen HDTV, this Monster Cable is a must. You won’t believe what a difference it makes until you use the GameLink 360 Component Video A/V Cable.

     

    We know it costs as much as a third-party game, but believe us; this cable is worth every cent of those $60. In dark corridors and too bright daylight scenes, this cable can make the difference between killing your enemy or being shot."

     

    Jeg ønsket bare noen velfunderte bruker-erfaringer før jeg foretok et valg. Og jeg tror a priori (en rasjonell vurdering ut i fra et generelt grunnlag til en spesifikk konklusjon) at det er verdt en investering. Ok?

  9. Skal oppgradere kabelen fra 360'en (scart m/optisk utgang som går til surround-forsterkeren) til tv'en (LCD) 1366x768 40"). Vurderer Monster Cable VGA A/V. Noen som har erfaringer med denne? Hvor mye bedre er bildet? Hva er den beste kabelen for lyd og bilde? Er det noen andre alternativer som er like gode eller bedre? Pris? Nok spørsmål? Bra, skriv noen kloke innlegg. ;)

  10. os: xp sp2

     

    har en 250 gb sata harddisk hvor 90% av avi-filene plutselig ikke funker. samtlige spillere enten fryser eller popper en feilmelding når jeg forsøker å spille av.

    har prøvd en del reparasjons-software på filene, men problemet ser ut til at disse ikke gjenkjenner filene som en avi-fil. har skannet harddisken med en del feilmedingsprogrammer, men ingenting.

    begynner å bli passe frustrert nå... forslag?

  11. Mistet min eksterne 250 gb iomega i gulvet, og nå funker den selvsagt ikke. Er ikke sikker på hva som er gått; strømforsyningen til disk eller spindelmotoren, kommer en svak klikkelyd. Hadde tenkt å skru den ut og koble den direkte til maskin, men da ryker vel garantien? (har skjedd en gang før). Noen tips om hva som er den sannsynlige årsaken og hva jeg eventuelt kan gjøre?

  12. ser at skjermen går for ca $400 i usa, og det er jo godt under 1/2 pris av her hjemme.

    problemet er jo at det er få amerikanske nettbutikker som sender varer utenfor usa, og da gjerne til sinnsyke priser.

    er det noen som har tips om nettsteder som shipper varer til en overkommelig pris? i så fall er det jo lett å spare noen tusenlapper...

×
×
  • Opprett ny...