Gå til innhold

DAKjungF

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DAKjungF

  1. Hva er det for en sang som spilles på Audi A4 Avant reklamen, den nye der en Audi bil kjører opp trollstigen, og et skilt blir rystet ned idet den suser forbi?

     

    Jeg synes det er en kjempestilig sang, og ønsker å kjøpe singelen!! (sangen er noe a-la drum & bass eller ambinent)

     

    På forhånd takk!

  2. Inne i en harddisk er det krummelurer, det er celler som dataene blir lagret på. Det er også en annen type celler, nemlig mastodontene. Når de blir utsatt for magnetisk stråling, eller Ion-stråling som det heter på fagspråket, formerer de seg i en helsikes fart, og dermed er overbefolkingsproblemet igang. For å hindre at hardisken flyter over, så åpnet mastodontene en hemmelig RAM-port til store jødeorganisasjoner, som den berømte Kirnov-organisasjonen i Russland. De går så inn og henter ut all barnepornoen din, og legger det så ut på nettet, der alle fjesene i bildene og filmene er ditt.

     

    Dette krummeluret kan kun forhindres ved hjelp av Nivea fuktighetskrem, eller annen krem som forhindrer Ion-stråling. Dette smøres på harddisken, for så at harddisken skal ligge i 40 grader C i solsteiken i minst 8 døgn, før den taes inn igjen, og bades i 10 minutter i lunkent honningmelk.

     

    Etterpå vaskes den i en Asko vaskemaskin fra 1978, for så å settes inn i datamaskina igjen. Da burde den virke. Hvis ikke må du kjøpe ett nytt tastatur...

     

    God bedring!

  3. Trist sak dette her ja.

     

    I følge kjøpslovene her i staute Norge, så gjelder ikke noen form for slik "garanti".

     

    Det eneste jeg kan tenke på er hvis det stod extremt godt markert at det VAR en garanti. Jeg har selv en slik amdsak fra datorbutikken.com, men har ikke problm med den. Derimot står det en sølv-lapp på cpuen der følgende text står: "Garantien forstörs om man fjernar denna lappen" (eller.no, ekke så stø i svensk)

     

    Dette står med liten skrift. Etter min mening så skal det komme med en lappe, helst festet til eska CPUen var i, der det TYDELIG står at en lapp må forbi på CPUen. Det må også stå at denne lappen ikke er farlig for CPUens levetid, etc.

     

    Alt dette er i følge Norsk kjøpslov...

     

     

    Når jeg blir keiser over Norge, så minn meg på å slakte de derre datorbutikken folka... :razz:

  4. Hmmz.... Jeg håper det er flere enn meg som plages med level 3... Jeg har stort sett skrevet ALT som stod i den html fila, uten å lykkes... Jeg anntar at problemet er såpass enkelt at jeg bare overser det av en eller annen avskyelig grunn.

     

    Hvis noen har lyst til å maile meg en mer utdypende forklaring, så for all del, gjør det ellers får jeg ikke sove i natt...

     

    :smile:

  5. Eh, nå får jeg snart noia!

     

    Jeg sitter personlig på 2 40 GB 60gxp IBM Harddisker i raid, I styk IBM ett-eller-annet 28 GB og enda en IBM med 17 GB. I tilleg så sitter serveren på en matrox harddisk og en IBM raring... Dette kan bli morsomt

     

    Heldigvis har jeg CD brenner (som ikke står i stil med resten av datan.. den er 2x) så jeg skal ta helga med å brenne meg en backup eller to. Jeg har da lastet ned over 20 GB fra nettet, og mesteparten er uerstattelige data.

     

    Hadde for en tid siden (en halv uke) et problem med RAID diskene (IBM) der windowspartisjonen døde for et par timer (hadde turet og gått i over et halvt år), men kom så tilbake i form av et helsikes kaos med 8000 errors i scandisk osv. Nå virker det atter engang, men hvor lenge?

     

    Kjølinga er det ikke i veien med. Husinga er equipped med 12 vifter og høres ut som romferga som tar av. Nåvel jeg har da god temp på hele kassa, og hd tempen ble målt til 24 grader (det samme som romtempen). Dermed kan ikke IBM skylde på for dårlig kjøling... Derimot hvis RAID oppsettet skulle dø, så må jeg nok ut å lemleste i kveld. :wink:

  6. Abit KT7a-RAID

    Tbird 1200@1450

     

    (målet var 1,5 men måtte bryte pga noe dritt med prosessor som nekta å samarbeide, samtidig som at windows spydde opp en masse blåskjermer)

     

    Jeg klarte faktiskt å klokke til 1600 OG få start, men maskina krasja etter POST... :sad:

     

    Hiver jeg på Artic Silver, får jeg kanskje enda mer..

     

    [ Denne Melding var redigert av: DAKjungF på 2001-10-18 16:18 ]

  7. hmmz...

     

    Jeg får 3600 points i 3Dmarks 2000..

     

    Jeg har

     

    1stk tbird 1200@1460

    1stk Geforce 2 Ultra 250@280 / 458@515

    1stk 256 mb PC133 ram...

    1stk skjerm

     

    pluss litt div andre greier

     

    Det virker ganske mystiskt... Jeg får ellers noe som 80 fps i Quake 3 arena på 1024x768 med full grafikk.

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: DAKjungF på 2001-10-18 16:04 ]

  8. Quote:


    On 2001-09-12 22:28, magfa skrev:

    hmm, er du sikker...? trodde det var grafiten som ledet strøm, ikke blyet...?



     

    Correct! Bly leder ikke strøm. Grafiten gjør d. Bare vær forsiktig så du ikke binder sammen noe du ikke burde ha bundet sammen...

×
×
  • Opprett ny...