Jump to content

Prometheus

Medlemmer
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei Er på utkikk etter en tastatur/mus-løsning til mediacenteret i stua. Rekkevidden vil variere fra 3-8 meter, og jeg vil ha bluetooth. Vil også ha en mus-løsning (touchpad) på tastaturet. Ser for meg noe allà denne løsningen: Det er jo flere av disse der ute, men mange får veldig dårlig kritikk. Feks http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=386133 Her er det flere kommentarer på at bluetoothen "timer ut", og det tar 5-10sek før den reagerer igjen. Er det noen av dere som har erfaring med, eller kan anbefale et slikt produkt innen rimelighetens grenser? (max 2000kr)
 2. Power Pack er ikke Service Pack for serverutgavene til Microsoft nei, det gjelder utelukkende Home Server. Det heter fortsatt Service Packs til Server 2003/2008 etc.
 3. Gief 5870x2 plx. Noen som har snust noe på prisnivåer rundt kortet? Ser ut som det blir el Grande: http://www.hardwarecanucks.com/news/video/...images-surface/ Den artikkelen nevner en mulig release i Oktober, men da har de vel sniffa litt for mye på tryllestaven sin.
 4. Står mer nyttig i kommentarene enn i selve artikkelen, som kunne vært skrevet på en post-it lapp på bussen på vei til arbeid..
 5. Hei Jeg var såklart akkurat for sen til å bestille billetter til Blizzard Worldwide Invitational 2008, og lurte på om noen andre har billetter de vil kvitte seg med, eller ikke kan dra allikevel feks. Trenger 2 billetter. Ta gjerne kontakt på privat melding. -Prom
 6. Windows server 2008 er i utgangspunktet IKKE ment til å bruke som mediacenter og hjemmeserver. Slutt å sammenlign med Homeserver, homeserver gir "mannen i gata" det han trenger. Windows Server 2008 er laget for bedriftssystemer, opp til de største Enterprisene.
 7. Heisann, jeg sitter her i mangel på gode spill, og kunne tenkt meg å se litt på de nye strategispillene(RTS) som er kommet. Har vært litt ute av "loopen" på spillmarkedet en stund, så er ikke helt up-to-date. Spilte mye spill for noen år siden av typen Warcraft&Starcraft, og Command&Conquer serien, og syntes det var ganske heftig på den tiden. I det siste har jeg kommet over Supreme Commander, noe jeg også fikk sansen for, men såvidt jeg ser er det ikke mange av den stilen. Derfor lurer jeg på om dere kan gi meg noen tips på om det er noen gode strategispill som er blitt sluppet i de siste mnd/årene, eller som er rett rundt hjørnet, som stiller seg i samme genren som ovennevnte spill? På forhånd takk!
 8. Argh, du er en av de slackerne som spammer generalchatten med "where do i find the pink axe you need to kill the monkey" du eller?? BURN!
 9. Relativt stor prisforskjell, er ikke "GO" kort litt jalla ? bortsett fra bittelitt raskere cpu, er det kun skjermkort og raskere disk som drar opp prisen, er det verdt 6 ekstra lapper?
 10. 127GB: Kjør inn Service Pack 2. Feilen blir fiksa i SP1, men det er jo ikke no vits å legge inn halve moroa
 11. Hva slags programvare bruker dere til å overvåke temperaturer og fanspeeds?
 12. Man kan faktisk få inn 5 disker i denne shuttelen, 3 på de vanlige diskplassene, 1 i diskskuff i 5.25" brønnen, og 1 i floppybrønnen. Strømmessig burde det fungere. Jeg anbefaler raptordisk som systemdisk, gjerne 2 i raid0 og enda en egen raptordisk hvor man kan ha pagefila på. og SÅ en stor satadisk hvor man har lagring og spill (eventuellt 2 store i raid0 her også)
 13. Sitter med en SN25P foran meg, med et 1-spors radeon 850 kort.Det ser faktisk ut som det er plass til et kort som tar 2 plasser her, uten at jeg kan garantere det uten å ha prøvd selv.
 14. hører ikke noe pip, men det gjorde jeg ikke når pcen funka heller (før biosflash).. disken snurrer avgårde, og cdrommen våkner ja
×
×
 • Create New...