Jump to content

tixi

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Skal prøve når jeg kommer hjem... er så jækli lei av den fargen:P
 2. Hei! Har et problem her: problemet er en compaq v700 skjerm. jeg vil så gjerne ta av all plastikken og dermed lakkere den, men jeg får ikke av plastikken! Jeg har klemt og presset og dyttet og trekt men ingenting skjer. Har forresten løstnet 2 skruer under fronten men d hjalp ikke særlig. Jeg vil ikke lenger ha den off-white fargen på skjermen min =( Noen som har et tips? blir vel litt for dumt å bare lakkere som den er:p Takker for all hjelp!
 3. Hei! Det er sikkert 1000 slike poster hvor det spørres etter Open MG jukebox, men jeg får ikke søkefunksjonen til å funke så jeg legger inn et nytt tema. En slik rotekopp som jeg er så har jeg klart å rote bort cd'n som var med minidiscen min! Må ha en eller annen installasjonsfil... Noen som vet hvor jeg finner en?
 4. jo, men du må løfte på musen for å se det.. og hvis du har fritids til å sitter å se under musen så hvorfor ikke.......... Det er jo en casemod da! det er vel ingen som har en hobby å sitte å glo verken under musa eller i maskina.Men folk modder jo maskinene sine så hvorfor ikke modde lyset i musa? Det er jo kult!
 5. Du kan jo legge i neonwire i den "sprekka" i fronten på kabinetten. jeg så at det var noen som hadde det på et bilde jeg har sett. Det ble dritkult! Du kan også skifte ut diodene i fronten
 6. Jeg har det samme problemet med at maskinen restarter hele tiden. dette begynte etter at cpuen gikk varm. kan det også være prosessoren som har gått i stykker?
 7. hva gjør egentli en inverter til kaldkatodelys? går det an å droppe den å kople lysene rett på 12v uttaket?
 8. skal ikke være "farlig" det, den er beregnet til vifter som tar 12v. neonlysene tar jo også 12v så jeg ser ikke særlig mye problem i det...
 9. tixi

  Ny EU Lov

  Enig med Kristom dær ja... De kan da ikke ha razzia på alle med data i Norge. Piratkopiering ska det bli slutt på ja, men hva med alle mordene som blir henlagt?! Jeg blir så j**** forbannet!!!
 10. Da kan vi prøve å kjøpe en lang cat5-kabel å prøve!
 11. Som topic sier så skal jeg koble meg sammen med naboen i nettverk. Men så kommer problemet: jeg har nemlig hørt at man ikke kan ha lenger nettverkskabel enn 100m og det er lengre enn 100m til nabohuset. Hva må vi gjøre? Er det noe vi kan gjøre? Håper på svar!
 12. Hva skjer hvis man overbelaster en strømforsyning (altså at man har for liten)? Jeg har en 360w strømforsyning med 1xHD, 1xCD-rom, 1xCD-brenner, 1x256mb ram, 1x inverter med 2x kaldkatoder, sigarettenner og neonwire. Lurer bare på om det er for mye på den PSUen.
 13. Kan det kansje ha seg slik at du er Terje? At det kansje er ditt kabinett det der? mulig d...
 14. tixi

  CPU-temp

  Går for Aida32, det er gratis!
 15. tixi

  CPU-temp

  her det noen som vet av et bra og et pålitelig program som viser cpu-temp?
×
×
 • Create New...