Gå til innhold

The Trooper

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Trooper

  1. Hvordan kommer det stemmegreiene til å fungere? Sitter med andre folk og noen roper "Xbox off" mens du spiller, hva skjer da?

     

    Det blir spennende å se om stemmestyringen blir slik at den blir identifisert for bruker som er logget på, eller om alle stemmer fungerer direkte.

     

    Nå slår vel egentlig aldri Xboxn seg av, den går i dvalemodus så om noen roper det så går den vel i dvale, så bare si xbox on så er den i gang direkte der den var :) Ikke noe problem

  2. bilde%20(4)_2.JPG

     

    Bare for å gi deg ett annet synspunkt. Ikke for å terge Xbone fanboysa.

    Du gir meg nokk ikke noe annet synspunkt, jeg er vel klar over alt det der, men jeg har absolut ingen problemer med noen av de tingene for X1.

     

    Derimot ser jeg store fordeler med cloud løsningen (forza bra eksempel med "human" ai), stor fordel å kunne bytte instant mellom tv, spill etc, bytting av spill direkte uten å tenke på å bytte medie, kunne spille alle spillene mine når jeg er på besøk hos venner, styre konsoll med stemme å håper det er bred støtte for xvid / divx etc format så jeg kan hente fra min home server.

     

    Nei detta bli bra, gleder meg!!

     

    Heilt greit det, men for min del er ingen av punktene for X1 på den lista noko problem. Difor er kanskje pris det einaste som er minus så langt.

     

    Ja pris er eneste ankepunkt, litt stiv den, men på den andre siden har jeg hatt lyst på kinect så det får gå :)

  3. Jeg sier ifra med å ikke kjøpe xbox one. Det er for mye negativt med den. Det verste er at man må koble boksen til internet en gang i døgnet for å kunne spille. Det er utrolig forbrukerfiendtlig.

     

    Så hvordan gjør du dette i dag med eventuelt de konsollene du har? Drar du ut nettverkskabelen hver gang du ikke bruker den på nett? Det er kanskje ikke forbrukerfiendtlig, men kanskje ikke akkurat forbruker vennlig løsning det der?

  4. Dual ISP: Nei

    Router med Rollover: Litt usikker på hva du mener her, er rollover automatis switch mellom linje om en er nede?

    Hastigheter: 20Mb/s / 20Mb/s

    UPS: Ikke for øyeblikket.

     

    Pressisere at dette blir i starten et hjemme oppsett, derfor billig :) Men på sikt er ikke UPS, større hastighet noe problem. Dual ISP må jeg sjekke tilgjengelighet på i område. Kom tilbake med en forklaring på hva rollover er.

  5. Hei, jeg ser på muligheten å sette opp noen servere for bruk som spill servere om det er interesse for dette. Ser da for meg å leie ut til interesserte for en billig penge.

    Men tenkte å sjekke litt om det fins interesse for det, og eventuelt hvilken spill som man kan sette opp servere for selv. Nyere spill som BF3 etc er det vel ikke mulig å sette opp selv? Må gå via EA?

    Så, kan dette være noe?

  6. Hei, trenger litt hjelp med hva esata og hot swap.

     

    Som er har forstått det så er stort sett alle Sata controllere Hot Swap, er dette korrekt?

     

    Sata diskene fungerer ikke som hot swap direkte på sata kabelen, men man må ha et disk kabinet som støtter Hot swap? er dette korrekt?

     

    Grunnen til at eg lurer er at vi har kjøpt noen eksterne diskkabinetter og koblet disse til esata, men diskene fungerer ikke som hotswap

  7. Hei, har hatt wii i litt over en uke, og er kjempe fornøyd.

     

    Det jeg er skuffet over er batterilevetiden på wiimote. Har spilt i ca 1 time per dag, og batteriet er nå oppbrukt..Har ikke byttet batteri enda, så vet ikke hva levetiden vil bli med "friske"batterier, men synes at 7-8 timer med spilling er lite om det er det den klarer å tyne ut av to AA-batterier...

    hvor mange timer ligger dere på med medfølgende og "friske" batterier?

    7598119[/snapback]

     

    Mine batterier synger på siste verset nå, men så har den vert godt brukt også :) Har minst 14 timer på zelda og mye mye mer på Wii Sports. Pluss litt surfing å sånn. så 30-40 timer høres normalt ut.

  8. Har problemer med en PC med hovedkortet MSI K8N Neo4.

     

    Da eg fikk inn PC-en her så var den ustabil, henger og stopper litt her og der.

     

    Under kjøring av process explorer programmet, så registrerer det at 80% av CPU kraften går til HARDWARE INTERUPT, rekner med at det er komplikasjoner mellom noe hardware.

     

    Problemet nå etterpå er at PC-en ikke vil gi noe bilde på skjermen i det hele tatt. Koblet bort alt untatt skjermkort og CPU. Men når eg slår den på så får eg ikke noe bilde. Prøvd 2 forskjellige skjermkort men samme.

     

    Nå slår også PC-en seg på med en gang som eg setter på strømmen, dette gjorde den ikke tidligere.

     

    Noen som kan hjelpe en stakkar? :)

  9. Hei. Hadde lignende problem en periode på min PC.

     

    Når eg slo av pc-en på knappen (bare 1 raskt trykk så den slo av på normal måte) og videre prøvde å starte den dagen etter så fikk eg samme problem som du beskriver.

    Men valgte eg å slå av PC-en på start og slå av der så virka det fint.

     

    Etter å ha godt i bios og satt factory default har problemet blitt borte for min del :)

  10. Vil bare gi en sluttrapport om hvordan resultatet på problemet ble i tilfelle noen lurte på det..

     

    Etter å ha gjort utallige forsøk med Servicepack 2 og alle mulige oppdateringer uten at dette hjalp så måtte jeg til slutt gi opp.  :blush:

     

    Løsningen ble nettleseren fra Opera og nå fungerer alt helt topp.  :thumbup:

    7398008[/snapback]

     

     

    Hei.

     

    De gangene eg har fått lignende problem som det du beskriver så har dette vert relatert til spyware hos meg. Kjør en rensing med adaware og spybot. Og du kan også renske autostarten på pc-en:

    Klikk start og kjør. Skriv MSCONFIG og klikk ok. Da får du opp et nytt vindu. På toppen av dette har du flere bokmerker, klikk på den som heter startup eller oppstart. Da får du en lang liste over programmer som starter når du logger inn på PC-en. Ta bort markeringen foran alle her, untatt dem som er relatert til antivirus / brannvegg programmer. Klikk bruk og steng, da må du starte pc-en på nytt. VIKTIG: når du har startet pc-en på nytt får du en melding under innlogging at du har brukt systemkonfigurasjon, klikk på IKKE VIS DENNE MELDINGEN IGJEN, før du klikker på ok.

     

    Lykke til.

×
×
  • Opprett ny...