Jump to content

Uerfaren

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. ( http://www.howtogeek.com/224342/how-to-clean-install-windows-10/ ) Valg to vil jo selvsagt ikke kunne aktivere din automatisk.Men du kan testkjøre en installasjon. Det funket med windows 10, og når jeg fikk beskjed om å skrive produktnøkkel, så brukte jeg den jeg hadde til windows 7, og det virket som den funket? Akkurat nå så står den og installerer.
 2. Hvis jeg ikke finner noen løsning hva er da alternativet? Kjøpe ny SSD?
 3. Det er 2 SATA kontakter det står står SATA 6GB/S over og en som heter SATA EXPRESS hvor det er flere men forskjellige SATA kontakter seg jeg. Men hva kan jeg gjøre her? Skal jeg prøve en annen SATA inngang?
 4. CSM er enabled, ser at jeg har boota minnepinnen med uefi navnet, prøvde den uten men fikk samme resultat.
 5. Fikset det ved å bruke CD/DVD spilleren og CD'en til hovedkortet istedet for driverne jeg hadde på USB. Men nå har jeg kommet over et annet problem. Programmet kan ikke opprette eller finne en eksisterende systempartisjon, når jeg skal velge hvor jeg vil installere windows. Noen tips?
 6. Laster ned windows på en PC hvor jeg har byttet prosessor og hovedkort, og jeg gjøre dette via en USB. Når jeg skal velge hvor jeg vil installere windows, så velger jeg SSD'en min. På et tidligere innlegg her fikk jeg beskjed om at det ville være best å delete den partisjonen som kommer opp og lage en ny, det har jeg gjort. Men jeg får meldingen om at programmer ikke kan opprette en ny systempartisjon eller finne en eksisterende systempartisjon. Jeg har også prøvd å åpne DISKPART og kjørt CLEAN ALL, men det gjorde ingenting.
 7. Hva gjør jeg? Har prøvd alle USB utgangene, både usb3 og 2.
 8. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hvordan skal jeg nå få lastet ned W7 ISO filer? Har en produktkode, men får ikke lastet ned fra microsoft sin nettside pågrunn av at windows kom ferdiginstallert fra Komplett. Skal gjøre en clean install pga bytting av hovedkort. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 9. Kommer Skylake CPU'ene ferdig med thermal paste eller må man ta på selv? Snakket med noen som sa man må rense CPU'en selv med alkohol og så ta på thermal paste, er det det man skal?
 10. Okei, nå ble alt lysere her. Takk for enkle og forstålige svar
 11. Hva skjer med de gamle driverne til det forrige hovedkortet?
 12. Yes, jeg har en SSD på 128GB hvor jeg har windows osv. Angående Windows 10.. siden jeg har windows 7 så får jeg meldingen hver gang jeg skrur på PC'en om at jeg kan oppgradere gratis til windows 10. Bruker jeg da windows 7 koden min for å få windows 10 gratis hvis jeg velger det? Eller blir det lettere å bare få i gang PC'en med windows 7 og heller oppgradere til windows 10 når jeg får opp den meldingen?
×
×
 • Create New...