Gå til innhold

Cardinal

Medlemmer
  • Innlegg

    1 110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cardinal

  1. On 5/18/2018 at 1:46 AM, L4r5 said:

    Jeg ser på .22lr som en "moro-rifle". Ikke det man bruker primært til jakt. Gøy å leke seg med, men upraktisk til alt annet enn kaniner og småfugl

    Eneste godkjente ervervsgrunnlaget for .22 LR rifle er jakt eller konkurranse. Søker man på .22 LR med "morro-rifle" som bruksomr, vil man få avslag

     

    Forøvrig er arter man kan jakte med .22 LR oppført i forskriften som følgende:

    Quote

    § 15.Våpen under jakt og felling

    Salongrifle (salonggevær) kaliber 22 LR kan bare brukes under jakt på viltarter opp til en hares størrelse, men ikke til hare.

     

  2. er vel to delt.
    Tildligere sa vel Nvidia til OEMs: "vil dere ha prossessorer av oss? greit men da forplikter dere til å selge noen grafikkort til vår MSRP..."  Om dette gjelder enda vet jeg ikke.

    I tillegg er det vel litt for å kunne reklamere for billige grafikkort på steder som prisguiden. Å reklamere men ikke ha noen til den prisen vil ikke være lovlig så da må de selge en håndfull som forsvinner med en gang. Så håper de at du gir opp og kjøper en til 10-11k istedenfor.

  3. 7 hours ago, idleman_2 said:

    40 timer siden payout, fremdeles ikke synlig på miraiex...  om jeg sjekker balance på min wallet adresse så viser den riktig.. men miraiex  nei.. hva skjer ?

    jeg ventet 20 timer før jeg kontaktet Miraiex via chat. Fikk beskjed om at "det kunne av og til ta litt tid  men sender du transaksjonsIDen kan vi sjekke litt for deg2. Gjorde det og rett etter kom overføringen.

    Kontakt dem på mandag hvis de ikke kommer

  4. Sorry husket feil. Jeg så bare på https://www.ekwb.com/shop/thermal-pad-g-1-0mm-120x24mm Burde ha sjekket. Og i forhold til OEM er de sikkert bedre. Men i mine øyne blir 2 eller 3,5 uansett for lite hvis man først skal til med vannkjøling av GPUen. Skal man ta bryet med å bytte, bør det være ett skikkelig hopp opp. Så jeg bestemte da at når jeg monterte blokken så skulle jeg har på skikkelige pads.

     

  5. Jeg kjøpte EC360 Silver på eBay som er nevnt tidligere i denne tråden. De er på 12W/mK. Planen er å bruke dem med en EK vannblokk istedenfor EKs originale som vel er ca 2W/mK. Han har også enda mer effektive men de ble for dyre. Gold på 14,5W og Platinum på 16,6W. Med Silver, koster putene omtrent det samme som blokka. men så kjøpte jeg vel for mange...

    https://www.ebay.com/sch/www_coolsierra_de/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

    Ikke fått testet dem enda. skal bygge custom loop .

     

     

    Ser EC360 også har pds i grafitt som leder hele 1500W/mK men de er for tynne til grafikkort. https://www.coolsierra.com/collections/warmeleitpad/products/ec360-graphite?variant=31254179741794

  6. Ja det ser slik ut. Men med mulighet til å manuelt utbetale 0,005 -> men må da betale transfer fee manuelt.

    Eller:

    man velger Matic/polygon, isfåall blir alt over 0,005 utbetalt daglig med gratis transfer.

     

    Sistnevnte kan jo være bra for mindre minere, men i Norge får man ulempen med skatteføringen. Å måtte logge alt hver dag blir fort irriterende

  7. 11 minutes ago, vinterstum said:

    Litt tidlig å konkludere med at prisene ikke vil gå ned basert på én dag med salg.

    prisen går ikke ned før evt det er så stort overskudd av kort til forhandlere blir sittende med dem på lager.

    Men så lenge kortene er solgt med en gang, kommer prisene til å forbli høye.

     

    og selv om salg til minere gikk til null, ville det nopk være manko på kort. Så hvorfor skulle prisene settes ned?

  8. 4 minutes ago, Cowboystrekk said:

    Krysser fingrene for at LHR funker så man kan få tak i kort til nærmere msrp igjen snart.

    Nvidia introduserte LHR fordi de ønsket å øke profitten sin, ikke for å være snille med gamere.

    Og prisene kommer ikke til å gå ned. Alle Ti kort forsvinner med en gang og deriblant minere som kjøper de de kan få tak i. Etherium er på vei ut uansett, så LHR har mye mindre effekt det mange gamere ser ut til å tro. Minere kjøper Ti kort til de andre valutaene.

     

     

    • Liker 1
  9. 28 minutes ago, Kryptodebunker said:

    Har dere hørt om kredittkort, delbetaling, utsett betaling osv. ? Fullt mulig å få til for de med disiplin. Tjener lett inn gebyr og renter på mining.

    Selvfølgelig. Og det var jo det jeg mente med "Ikke alle som har 20k ekstra stående heller så da må man bruke de neste mnd på å betale de i etterkant."

    Å bare hente 10k så på impuls til skjermkort er det mange som ikke kan...

     

     

    • Liker 1
  10. 14 minutes ago, BadCat said:

    Hvordan du skal dikte opp en unnskyldning for å vente 9 måneder med å bestille, vet ikke jeg, men du finner vel på noe. 

    "Dikte" opp en unnskyldning??? Ikke alle som har million-lønn...

    Når kortene ble lansert fikk jeg en bil-regning på 20-25k (service, bremser, starter etc) og å kjøpe skjermkort da var umulig. Ikke alle som har 20k ekstra stående heller så da må man bruke de neste mnd på å betale de i etterkant. Og om man uansett har en buffer på de tusenlappene stående, må man som regel bruke de neste mnd på bygge opp en ny.

    Selvfølgelig, i løpet av 9mnd kan man spare opp noe, men å si "bare kjøp ved lansering" som det var ingenting, er tåpelig.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...