Gå til innhold

Magnetmannen

Medlemmer
  • Innlegg

    349
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magnetmannen

  1. først og fremst så slår man ikke av dekkslys så lenge sjømenn er på dekk.

    for det andre, jeg er lei av å se hvordan automatikken i staten kaster vekk mer og mer penger på dette.

    Når båten var under vann, skulle alle sagt, den er vrak, den skal kasseres nå.

    helt vanlig når et skip synker helt under.

     

    men neida, istedenfpr brukes mer enn å lage nytt, og ingen bryter ut med en "hvorfor kaster vi ikke heller pengene ut fra fly over en by, så noen får bruk for pengene?"

     

    og nå får statens advokater prøve seg på en vri, mere peng ut av vindu.

     

    • Liker 8
  2.  

    Mye av poenget med å velge helikopter er at det skal kunne lette og lande vertikalt i lav hastighet. Det er jo ikke akkurat rullebaner på Mars. Men straks det er oppe i lufta er det egentlig en ulempe at det er utformet som et helikopter. Da bør det være utformet som et fly fordi det gir lenge rekkevidde per energimengde.

     

    Mest sannsynlig vil vinger tilføre mikroskopisk løft i den syltynne atmosfæren, og kun være dødvekt

     

    Akkurat som vingene til helikopteret vil være dødvekt?

  3. 9.5 timers flytid og det opplyses at de må etterfylle drivstoff 6 - 7 ganger. Dette høres da ut som en veldig dårlig rekkevidde! Hva er det vi egentlig har kjøpt som ikke kan holde seg i lufta lenger enn knappe 1,5 timer uten å etterfylle drivstoff?

     

    Flyvning i kamp foregår alltid i max hastighet for å redusere fiendens missiler mulighet til å treffe...

     

    Hva gjelder Norges kjøp- vi trengte avskjæringsjagere for å erstatte f-16.. da valgte norske karrierepolitikere å kjøpe et fly som ikke er spesielt bra til nettopp dette. kostnaden for norge var også ekstrem. vi gikk inn i en avtale uten pris, og fikk et produkt som passer en slik kjøper. det dyreste flyet i historien av fly.

     

    https://www.regjeringen.no/no/tema/forsvar/innsikt/kampfly/hva-koster-egentlig-nye-kampfly/id710435/

     

    justert til 2017-verdi er denne på 268,1 milliarder kroner. nå er oljefondet på over 8400 milliarder, så vi sliter ikke akkurat med å betale dette, men man kan spørre seg hvilke andre våpen vi kunne hatt ISTEDENFOR 13 F-35 fly. vi har ikke et reelt landforsvar lengre, og russiske missiler kan lett slå ut alle landbaser vi har iløpet av en konflikts første time.

     

    Vi får anta at dette er en under bordet avtale med usa- vi hjelper dere med penger til F-35, dere hjelper oss hvis Russland agiterer/angriper.

    • Liker 2
  4.  

    Dette er et pålegg fra USA, de nye missilene til Russerne er så vanskelige å oppdage på radar, at de trenger renere "eter" for radiobølgene. ved å fjerne FM radioen fikk de en bedre overvåkningsbakgrunn,

     

    Ikke tilfeldig at Finnmark var først i FM nedstengningen.

     

    Har du kilde på dette?

    http://www.klassekampen.no/5614/article/item/null/aksjonerer-mot-fauskeradaren

  5. Hvorfor slutte å sende på FM, når de ikke tar ned senderne?

    De kunne ha sendt på FM i mange år til, men noen ville jo selge DAB radioer

     

    Dette er et pålegg fra USA, de nye missilene til Russerne er så vanskelige å oppdage på radar, at de trenger renere "eter" for radiobølgene. ved å fjerne FM radioen fikk de en bedre overvåkningsbakgrunn,

     

    Ikke tilfeldig at Finnmark var først i FM nedstengningen.

    • Liker 1
  6.  

    Merker det at anmelder og meg står veldig ulikt. Er få spill jeg har blitt så skuffet over som Fallout 4, og det var vel det som satte spikeren i Bethesda kista for min del :p Men det er jo greit for de som ikke har spilt det enda å kunne ta en gratishelg for å prøve.

    +1. Fallout 4 var en enorm skuffelse. Gleder meg ikke litt til neste Elder Scrolls en gang på grunn av katastrofen Fallout 4.

    Fikk litt av den samme følelsen selv, IKKE enorm skuffelse, men mer en sånn "hvorfor snur hovedhistorien hit og dit så mye, skuff" vi ble bortskjemt med fallout new vegas, fallout 4 føles mer som et gruppeprosjekt som ikke ble gitt nok tid til å utvikle historieforløpet på hovedhistorien, men byggingen var jo råbra. tipper Fallout 5 blir mye bedre på historie, siden dette har vært hovedminuset i rewiews hittil.

  7. Hadde vært fint om boblen sprakk. All spekuleringen i mining driver GPU-prisene opp noe voldsomt...

     

    menne, du. hvis de skjermkortprodusentene ikke like salget , så ville vel de sagt noe? hva jeg har lest, er at det gies ut spesifikke mining kort fra produsentene, så det betyr at markeded justerer sef etter behov. hvis skjermkort og denne Coinminingen skal fortsette er nok produsentene nødt til å lage miningkort som er bedre enn skjermkort.

×
×
  • Opprett ny...