Gå til innhold

miZtiNk

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av miZtiNk

  1. Som tåpikk sier så får jeg kun WAN men ikke LAN.

     

    Dette gjelder en nyinnkjøpt Dell Dimension stasjonær, onboard LAN koblet til en bredbånds-router (de nye som Telenor har sendt ut til gamle Tiscali kunder).

     

    Jeg har pr idag 3 andre maskiner, alle samme OS (Win XP SP2), alle disse fungerer utmerket. Ingen konfigurasjoner måtte til for å få de på net/lan, men Dell'n vil ikke. Altså, jeg får pinget de andre maskinene i nettverket, men ikke motsatt vei. Skulle tro det var en firewall som blokkerte, men det er det heller ikke.

     

    Har prøvd å bytte port i router, ikke noe forskjell. Alt er i samme domene så det er heller ikke galt.

     

     

    Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre/prøve?

  2. MSI KT6V m/ Athlon XP 3200+, Orginal Chieftec 350W PSU, 3stk 120GB IDE og 1stk 200GB SATA.

     

    Skjermkortet er MSI ATI Radeon 9250 128mb.

     

     

    Jeg får spillt i ca 5 minutter før jeg blir kastet ut og VPU kommer opp at den har blitt fixa etter ettellerannet. Hvis jeg da trykker ok og fortsetter og spille så funker det i max 30sek så skrur hele maskineriet seg av. Trodde problemet lå i for lite strøm så jeg koblet ut alle diskene unntatt 1. Samme skjedde da også. Innstillingene i Bios er fine, Biosen er oppdatert, Skjermkort drivere er oppgradert og nedgradert i hytt og pine. Noen som vet hva den varmeutviklingen kan komme av? Kortet er ca 4-5 mnd gammelt men aldri spillt noe særlig (max 10 timer tilsammen med "full" grafikk)

     

     

    Satte på en vifte som blåste direkte på kjøleribba men det funket like dårlig..

  3. MSI KT6V m/ Athlon XP 3200+, Orginal Chieftec 350W PSU, 3stk 120GB IDE og 1stk 200GB SATA.

     

    Skjermkortet er MSI ATI Radeon 9250 128mb.

     

     

    Jeg får spillt i ca 5 minutter før jeg blir kastet ut og VPU kommer opp at den har blitt fixa etter ettellerannet. Hvis jeg da trykker ok og fortsetter og spille så funker det i max 30sek så skrur hele maskineriet seg av. Trodde problemet lå i for lite strøm så jeg koblet ut alle diskene unntatt 1. Samme skjedde da også. Innstillingene i Bios er fine, Biosen er oppdatert, Skjermkort drivere er oppgradert og nedgradert i hytt og pine. Noen som vet hva den varmeutviklingen kan komme av? Kortet er ca 4-5 mnd gammelt men aldri spillt noe særlig.

     

     

    Edit: Satte en vifte som blåste direkte på kjøleribba men funket like dårlig..

  4. Hei.

     

    Har ett bilde som er 2048x1536, bilde blir finfint hvis jeg kjører det rett ut, men jeg vil ha det i 7x10. Bruker PhotoShop 6.0 og en Fujifilm Frontier 330 Fotolab til og printe ut bilder med ;) Redugerte bilde så bildestørrelsen skulle være 7x10cm og printet det ut som "No Resize" på printeren, men ut kommer bare ett lite bilde (ala thumb).

     

    Hvordan redigerer jeg dette bildet enkelt og greit for og få det ned til 7x10cm? :blush:

     

     

     

    På forhånd takk ;)

     

     

     

    Edit: Leif

  5. Har en slik oppstartsdiskett med awdflash.exe som starter av seg selv. Når den starter dukker feilmeldinga "source file not found" uten at jeg verken har gjort noe eller har muligheten til å gjøre noe etterpå. Har mekka en oppstartsdiskett både med og uten den nye bios romen og fremdeles det samme problemet.

     

    Har du sett på det med Rename'inga som Pyro_Smurf skrev lenger opp?

     

    Du skriver ikke noe om at du har sjekket at det er OK / Ikke OK så ...

  6. Hei.

     

    Har endelig fått skaffet meg 2mbit SHDSL linje fra Direct Connect. Fikk denne installert den 2/3-2005 og hadde da selvfølgelig skaffet meg ett modem så dette sto klart. Da montøren hadde satt opp linja mi og alt var klart så sjekket jeg SYNC lampa på modemet (Dette var forresten ett Billion Bipac 840 - m/4porters lan) den sto bare og blinket så montøren tok med modemet bort til sentralen og testet det der. Det var da defekt fikk jeg beskjed om. (På dette tidspunktet visste jeg ikke at jeg måtte inn på modemet og stille inn på masse rart så det ble sendt tilbake i retur til forhandler). Fikk så ett nytt modem ett par uker etterpå av samme merke og modell (erstatning fra forhandler), men dette var helt knust og ødelagt så jeg sendte det tilbake og ventet en uke til før jeg fikk ett nytt av samme type. Dette kom jeg meg inn på og fikk satt opp slik det skal, men etter en 4-5min så hang modemet seg opp og det fantes ingen reset knapp (Overhodet ingen!) så da sendte jeg det tilbake. Kjøpte så en ny modell Billion Bipac 8520, en dyrere modell som jeg da håpet skulle virke. Samme feil, SYNC sto bare og blinket. Ringte til Direct Connect og de skulle søke etter feil, en dag senere og 1 måned etter linja ble satt opp fikk jeg beskjed om at det var feil på linja. Så tok det ett par dager til før de hadde fikset dette, men jeg fikk fortsatt ingen SYNC på modemet så jeg ringte og fikk en montør til og komme. Han hadde da med seg ett SHDSL modem og fikk SYNC (Jeg så ikke dette selv, men han sa det og jeg regner ikke med at en fagman sitter og luger meg rett opp i trynet). Fikk da beskjed nok en gang om at modemet var ødelagt så jeg ringte forhandleren og fikk tilsendt ett nytt (Og de sendte faktisk feil erstattningsvare, nemlig Billion Bipac 840, den berømte uten reset knapp)... Og gjett hva .. Jeg sitter her idag, med modem nr 5!, SYNC blinker i vilden sky. Direct Connect sier modemet er ødelagt, Bravida/Sønnico sier linja virker, forhandler er vel snart lei meg, like mye som jeg er lei de.

     

    Dette her har begynt og koste meg endel kr, masse forvirring.

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre, jeg vil jo ha linje, men er det sannsynlig at jeg kan få 5stk SHDSL modem, samtlige er ødelagt ?? Alle modemene er ifra samme sted (Komplett.No), Direct Connect leverer ikke modem med sine linjer.

     

    Har testet modemene på 3 stk maskiner, forskjellig OS osv. Firmware ble oppdatert også. Testet alle kabler på montøren sitt modem, virket fint.

  7. Med Radeon X800 XL prøver ATI å konkurrere mot Nvidias GeForce 6800-serie. Prismessig ligger kortene på 2500 - 3500 kroner, avhengig av produsent, bundle og video-inn støtte (VIVO). Men har kortene kreftene som skal til for å hevde seg i denne klassen? Vi får se etter en runde i testbenken.

     

     

    Radeon X800 XL vs Nvidias GeForce 6800 ...

     

     

    Hvordan var ytelsen mot hverandre ? :ermm:

     

     

    Mulig det er jeg som har lest litt for fort her men så langt i den testen så har jeg ikke funnet ut av det ... Man kan jo "tenke" seg til det, men når det begynner så fint som med X800 vs 6800 da burde det jo stå litt om det under Konklusjoner synes nå jeg ...

  8. Av en eller annen grunn så får jeg ikke CPU'n til og vise XP 3200+, den kommer bare opp som 3000+ @ 2.25gHz.

     

    Har prøvd alt (minus det jeg har glemt) i bios men enten så blir den for lav eller så vil den ikke boote .

     

     

    Noen som vet hvilke instillinger jeg skal kjøre på ? (FSB osv)

     

    Kjører nå på auto på alt. Takker for svar.

×
×
  • Opprett ny...