Jump to content

-Shroom-Dustifier

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)
 1. Føler dette potensielt kan bli misbrukt? Nå har ikke jeg spilt CS:GO på evigheter men kan man ikke bare mute enkeltpersoner? Er ikke det en mye enklere løsning enn ett komplisert system som muligens kan brukes feil?
 2. Ja fordi Rainbow Six quarantine og gods and monsters bærer sykt mange likheter med assassins creed.
 3. Hvis man faktisk har lest litt på de negative anmeldelsene så er det ganske klart at mange ikke har spilt spillet eller er salty fordi de ikke visste hva slags spill de kjøpte. Jeg elsker death stranding, men jeg kan helt klart se hvorfor noen ikke liker det, og det er helt ok, men når jeg ser 0/10 anmeldelser på metacritic så er det ganske tydelig for meg at det er useriøse anmeldelser. Spillet ser flott ut, det kontrolleres bra og er svært velpolert. Greit om man ikke liker gameplayet men alt annet spillet har og by på er polert til det glinser. Jeg kan forstå at noen vil gi spillet 4/10 men 0/10 blir bare for dumt. Ride to hell retribution eller alien colonial marines fortjener 0/10 Death stranding gjør virkelig ikke det.
 4. Synes det er festlig at vi har sett meele slagsmål, skyting og en haug andre action elementer, også etter noen minutter med en video der ting er roligere så begynner folk i kommentarfeltet og kalle det en walking simulator etc etc. Og når han sier at spillet "kan" sees som en film, der kan er nøkkelordet så sier folk at de bare kan se hele spillet på youtube. Big brain mode
 5. Det så i alle fall ut for meg at det var forskjeller, takedowns med den gamle damen så ut til og ta lenger tid en for de yngre karakterene, kanskje jeg tar feil, men er det jeg synes det ser ut som.
 6. Hvorfor ikke om jeg får spørre? Det er et super vakkert håndtegnet platform spill uten noen mikrotransaksjoner. Hva er det ikke og like? Dette var det første spillet jeg platinumet, har mange gode minner av dette spillet.
 7. Er bekreftet at det er ps4 spill, men det spekulerers på om at det kommer så sent at det kommer både på Ps4 og Ps5. Hvilken Ps4 er det du har? Den orginale er ikke i nærheten så ergonomisk bygd som slim versjonen. Jeg har slim versjonen kjøpt for tre år siden og den durte gjennom RDR2 uten noen problemer stabilt 30 og ikke spesielt mye bråk. Jeg har en tidlig utgave av PS4 (før slim og pro kom) og merker at den bråker en del i enkelte spill, men husker ikke helt hvordan den var i RDR2. Merker at enkelte spill henger litt (lagger) her og der dog. Er det oppgradert maskinvare i slim og pro forklarer jo det hvorfor du ikke erfarer det samme. Eneste forskjellen mellom Slim og Orginale (såvidt jeg vet) er at kjøleegenskapene er mye mer ergonomisk, med andre ord, den kjøler ned ps4 mer effektivt og stille. Har en kompis som har orginal Ps4 og den høres seriøst ut som en støvsuger når man pakka den under full load. Mens min kan lage litt bråk kan det nesten ikke sammenlignes mellom den orginale modellen.
 8. Er bekreftet at det er ps4 spill, men det spekulerers på om at det kommer så sent at det kommer både på Ps4 og Ps5. Hvilken Ps4 er det du har? Den orginale er ikke i nærheten så ergonomisk bygd som slim versjonen. Jeg har slim versjonen kjøpt for tre år siden og den durte gjennom RDR2 uten noen problemer stabilt 30 og ikke spesielt mye bråk.
 9. Det er ingen som klager over konkurranse, hvor mange ganger skal folk si det. Det folk har problemer med er hvordan de driver konkurransen. Ja jeg liker steam men har ingen problemer med og bruke andre platformer, men når folk sier at jeg skal sitte ned og holde kjeft fordi all konkurranse er bra så blir jeg forbanna. At jeg skal sitte der og være fornøyd med og bli forsøkt tvunget over på en platform med elendig brukergrensesnitt og spyware gjør jeg bare ikke. Jeg hadde ingenting imot EGS når det ble lansert, det ble et problem når de har fiddler og andre sporingsprogrammer i platformen sin og driver rovdrift av spill.
 10. Ser at det er mange som kaller steam brukere barnslig fordi de ikke vil ha noe med epic og gjøre, men det finnes flere gode grunner for dette. Epic mangler tonnevis av features som steam har https://www.pcgamer.com/how-the-epic-games-store-compares-to-steam-right-now/ Epic har flere ganger vært i søkelyset for shady greier som feks nylig ble det oppdaget at epic snoker gjennom filene på pcen din uten at du har gitt den lov til dette, bla logger den steam spillene dine, internett loggen din osv osv. Ceo av epic sa at dette skal de fikse på, men det at det var en ting i utgangspunktet snakker for seg selv. https://www.reddit.com/r/PhoenixPoint/comments/b0rxdq/epic_game_store_spyware_tracking_and_you/ folk liker ikke ekslusivitet, folk vil ikke ha ørten launchers, meg selv inkludert. Ja rewiew bombing er kanskje barnslig, men det er liksom det eneste folk kan gjøre når de er misfornøyde med noe. Jeg synes konkurranse er bra, men jeg vil ikke bli tvingt over til en dårligere platform som driver rovdrift på spill med spyware på seg.
 11. Det er jo et utrykk. Har hørt folk si tusenvis av ganger, å denne utsikten tar pusten fra deg. Å filmen tok pusten fra meg osv osv. Har selv brukt det før, men aldri har jeg faktisk mistet pusten. Ser ikke noe galt med det. Jeg hater clickbait, men dette føler jeg ikke er clickbait. Clickbait ville vær "du vil ikke tro forskjellen mellom raytracing på og av"
 12. Ja, men Alien Isoaltion handler om datteren hennes som er ombord på ett lignende skip for og se den svarte boksen som de fant fra nostromo. Hun vet jo ikke hva som skjedde med moren, ufattelig skuffende at dette ikke er en oppfølger
 13. Poof, borte. Er hele gimicken med elusive targets, de er der i 13 dager, du har en sjanse på og drepe dem, dør du under forsøket ditt game over. Ikke har du lov og lagre heller. Han blir ikke den eneste elusive target da. Kommer flere etterhvert. Husker forrige HITMAN skulle du drepe Garrey Busey
 14. Hadde vært morro om de fullførte det, men når andre fan recreations har blitt stoppet så har jeg ikke mye håp. Feks Metal Gear Solid i UI4 og han som lagde silent hill PT ble også stoppet.
 15. Enkelt og greit fordo TS ser ut som software som ble designet for windows XP. (i allefall sist jeg brukte det.) discord derimot ser moderne ut og er svært enkelt og oversiktlig og bruke
×
×
 • Create New...