Gå til innhold

Master662

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Master662

  1. Mange beskrivelser av de sosiale forholdene mellom dem som lever i skjul, er nesten kjedelige og dagligdagse. Om Herr Düssel, Peter, og så videre. Også de unge må ha kjent på en frykt, men det hele er beskrevet av et ungt sinn.

    Lurer på om foreldrene kan ha følt på en større frykt. Bekymringer for ungdommenes framtid, glimt av anger fordi de ikke flyktet til USA i tide... Men de måtte vel ta en dag av gangen for å komme seg gjennom det.

     

    Lurer videre på hvordan den personen som visste om dem, kunne skaffe nok mat til dem og få den inn også. Jeg går slett ikke ut fra at det var noen overflod, men noe mat og såpe må de da ha trengt.

     

    Vi ser jo i boka at Anne er veldig optimistisk til situasjonen, hvorfor tror du det er sånn? I motsettning til de andre hun bodde i skjul med

  2. Det er veldig enkelt å finne ut, jeg regner med at du har en Internett tilkobling hjemme?

     

    Enhver bruker med litt respekt for opplæring vil ikke hjelpe noen å jukse ;)

     

    Dette har ikke noe å gjøre med juksing, kan man ikke få hjelp til å sette seg inn i et tema? :nei:  Dette er neste periodes tema :wee:

    • Liker 1
  3. Hvilke konsekvenser vil den kalde krigen møte iforhold den som skjer i dag?

     

    Hvilken årsaker og betydninger har dette å forutsi?

     

     

    Problemstillinger kan være noe å si, hva har du egentlig tenkt å skrive om?

     

    Tema er krig?

     

    Finnes utrolig mye rundt temaet`...

     

    Prøver du å si at det foregår en kald krig i dag? Problemet er at hva med de bøkene fra andre verdenskrig, kan ikke skrive hele oppgaven rundt den ene boka.

  4.  

     

    Hei, har en oppgave om hva som burde prioriteres i statsbudsjettet. Dette er i forhold til årets. Hva synes dere det burde gå mer penger til, og hvorfor?

    •  

     

     

    Til å skape arbeidsplasser, hvorfor er vell ganske åpenbart. 

     

     

    Hvordan vil du gjøre dette da? Hva skal nedprioriteres, hva skal satses på?

  5. Hei, jeg fikk nettopp en dji phantom 2 vision jeg bestillte på finn. Alt ser ut til å funke fint, men jeg får ikke eksportert eller sett videoene jeg har tatt. FPV funker også fint.

     

    Som dere ser på screenshotte jeg la med. Alle videone jeg tar havner der, men går ikke an å importere, heller ikke å spille av. Hjelp!

     

    post-372622-0-98352500-1453326006_thumb.jpg 

     
  6. Hei!

     

    Jeg har lyst til å bli advokat, men lurer på hvordan hverdagen til en advokat ser ut. Når man står opp, hva en vanlig arbeidsdag består av, når man slutter osv. Lurer også på om noen har lyst til å si hvilken lønn de har nå, og hvilken lønn de startet med.

     
  7. Hei!

     

    Jeg går i 9.klasse og hadde nettopp eksamen fra 2014 som tentamen. Vi har nå fått tilbake den rettete versjonen av tekstene våre, men jeg er veldig missfornøyd med karakteren min, og mener den er satt på litt feil grunnlag.

     

    Jeg lurte derfor på om det er en sensor, som rettet denne eksamen, som har lyst til å ta en titt på min tekst og sette en karakter. Jeg vil helst ha en sensor, men gjerne også en norsk lærer!

  8. Uten at jeg er noen ekspert på retrosykler, så vil jeg tro at det skal være litt mer spesielt enn en Merida for at det skal være verdt særlig mye. 

    Poenget med tråden er ikke at jeg tror sykkelen skal være i nærheten av verdien den ble kjøpt for, men hva den koster i dag, når den har kostet 20 000 og ikke finnes på markedet lenger. 

  9.  

    Det kommer jo helt an på hva slags bil det er? 

    Alle biler som jeg har vært borti kostet mye mer da de var nye for 15 år siden enn det de er verdt nå.

    At forholdet skulle være omvendt for sykler, slik trådstarter var inne på, har jeg vondt for å tro.

     

    Det jeg mente, var at, jeg ser på fler sider at det står at denne sykkelen er en "klassiker" og at den har kostet over 20 000 når den var ny. Hvis det er folk som vil ha akuratt denne modellen, og den ikke finnes, mener jeg ikke at den fortsatt vil koste 20 000, selfølgelig mye mindre, men denne faktoren er med på å evt. øke prisen.

     

    Det er det samme med bilen du nevner i eksemplet, bilen er ikke mye verdt når den er 15 år gammel, og masseprodusert, sånn at den fortsatt finnes på markedet. Men har du en bil, som ikke lenger finnes på markedet, kan dette være med å øke verdien. Akuratt det samme med sykkelen. Har lett både på det amerikanske og det norske markedet, finner ikke sykklen noe sted.

     

    Og det er jo en delevis bra sykkel, den har både XT gir og bremser, noe som idag, er et av de beste bremsene du får. (Det har selvfølgelig kommet nye versjoner, osv..)

  10. Det kommer jo helt an på hva slags bil det er? Min 14år gamle Passat er ikke verdt så mye.. 

     

    Legg den ut på terrengsykke.no og spør der, sikkert noen som kunne tenke seg en slik sykkel. Kanskje du kan få 2-3 lapper for den? 

    Håper vi da snakker om tusen lapper :wee:

×
×
  • Opprett ny...