Gå til innhold

TST

Good Game AS
  • Innlegg

    13 893
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TST

  1. 6 minutes ago, Håvard said:

    Det er ingen ting som tilsier at man ikke vil få støtte til et større spill.. 

    https://www.nfi.no/sok-tilskudd/utvikling/utvikling-av-spill-etter-kunstnerisk-vurdering

    Jeg tipper det etreX sikter til er:

    Søknaden må gjelde et norsk kulturprodukt som oppfyller minst tre av de fire punktene i kulturtesten:

    • Designdokumentet eller litterært forelegg er originalskrevet på norsk eller samisk. 
    • Dataspillet er på norsk eller samisk språk. 
    • Prosjektet fokuserer på norsk språk, kultur og historie, eller tematikk som har relevans for en norsk målgruppe. 
    • Dataspillet har et vesentlig bidrag fra opphavere eller utøvende kunstnere bosatt i Norge eller et annet EØS-land. 

    Hvis de mest suksessfulle spilltitlene fra våre naboland hadde blitt laget i Norge, så hadde de ikke fått utviklingstilskudd.

    Så kan man selvsagt snu på det: De norske spillsuksessene Age of Conan, Den Lengste Reisen, Drømmefall, Anarchy Online, Project I.G.I. lyktes uten tilskudd.

  2. Oppdatering! Konkurransen er nå avsluttet og vi har kåret tre vinnere:

    • «Aldeon» har Destiny 2 som det største installerte spillet. Dette skaper en viktig avkobling for ham i en ellers så hektisk hverdag fylt med jobb og forpliktelser
    • «Arctic V» har totalt 1,9 GB med spill installert, med Red Dead Redemption 2 som det største. Dette lastet han ned med 4G i sin tid, og ønsker helst ikke å slette det
    • «Malvado» er så grei å lar hele familien bruke pappas gaming-PC, og da krever det en del plass for at alle skal få ha de spillene de liker best

    Alle tre får velge mellom Samsung 980 Pro 2TB eller Samsung T7 Shield 2TB som premie. Gratulerer! 😀

    • Liker 3
  3. On 9/12/2022 at 6:14 AM, Tobeass said:

    Såååå når og hvor blir vinneren annonsert? 

     

    5 hours ago, Aetius said:

    Litt tvilsomt at de ennå ikke har svart på dette. Smaker litt uggent, må jeg si.

     

    2 hours ago, Uderzo said:

    Ja, denne konkurransen virker ikke spesielt gjennomtenkt. Er forøvrig ingen fan av slike konkurranser som skal "engasjere" leserne, i stedet for å bare enkelt lodde ut premien.

    Hallais! Vi kårer en vinner denne uka. Jeg kan bekrefte at det ikke er noe som helst muffins her 😊

    • Liker 3
  4. 1 hour ago, Heiti said:

    Kan jeg få legge inn et lite ønske om at dere fjerner "strømmer nå" og "kommende turneringer" fra /uten-sport? Kan godt ta en ekstra flekk med reklame i bytte. 

     

    58 minutes ago, horrorr said:

    Med tanke på at jeg får opp, i rekkefølge, "Kommende turneringer" til høyre i første smale rad, "Strømmer nå" til høyre i neste smale rad og deretter annonse for telialigaen til venstre i tredje smale rad så ser jeg ikke helt at uten-sport er det den reklamerer med.

    Bør kanskje fjerne alle former for sport (inkl. turneringer og reklame for slikt) på den versjonen?

    image.png.dde282e5e1e9d16b19abe131f5a7c017.png

    Dette er en glipp som vi selvsagt skal få ordnet opp i 😊

    • Liker 5
    • Hjerte 1
  5. 2 hours ago, ZanderM said:

    Få valorant inn i telialigaen

    Det virket lovende med Valorant før sommeren, dette var et spill vi som arrangør tenkte kunne bli det neste store. Det ble arrangert syv Valorant-turneringer av Gamer.no fra mai til oktober som en test, og slike ting er gjerne avgjørende for om Telialigaen velger å satse på et spill.

    Ting vi ser på generelt:

    • Er det god turneringsaktivitet i Norge fra andre enn Gamer.no?
    • Er det stabilt høyt antall påmeldte i Norge på de ulike turneringene?
    • Lever det norske miljøet godt uavhengig av Telialigaen?
    • Har spillet de rette verktøyene for oss som arrangør?

    Det holder å kunne svare ja på noen av spørsmålene.

    De siste tre Valorant-turneringene som ble arrangert hadde 4000 kroner i potten hver, men dessverre dalte likevel interessen og da stoppet det opp. Da var det heller ikke naturlig for Telialigaen å tenke mer på Valorant.

    Nå følger vi med på hvordan det går med den kommende norske Univerze-ligaen. Der er det bare 14 påmeldte lag nå. Det er en start og det er bra det organiseres noe for Valorant-miljøet, men det blir litt tynt grunnlag for Telialigaen.

    Vi oppfordrer miljøet til å lage egne turneringer og vise oss hvor stort miljøet kan bli. Så kan vi ta opp tråden igjen!

    2 hours ago, Nettels said:

    Call of Duty (ikke Warzone) hadde også vært kult.

    Call of Duty er jeg usikker på, men Warzone er et spill i veldig stor vekst i Norge nå og det er et spill som ikke forandres totalt en gang i året slik Call of Duty-spillene vanligvis gjør. Gamer.no organiserte en turnering med 49 påmeldte lag og én lobby i desember og det ser ut til å bli 98 påmeldte lag og to lobbyer til en ny turnering i helgen. Dersom det fortsetter å øke i dette tempoet, så er dette et høyaktuelt spill for Telialigaen. Men vi må være trygge på at det ikke er en døgnflue.

    • Liker 1
  6. Tenker at alle de største aktørene her til lands har prøvd å "satse" på e-sport for så å legge ned satsingen etter for eksempel en sesong med Telenor/telialigaen. Hvor mange ganger har ikke TV2, VG, Discovery, Nettavisen (?), NRK kommet og sagt at vi skal satse på e-sport?

     

    Dette er såvidt jeg vet første gangen noe mediehus i Norge ansetter folk (i dette tilfelle fem personer) for å drive prosjektet. Da er det et langsiktig tankesett bak. Det er noe helt annet enn å gå inn i en test med omrokkering av eksisterende personell i en kort periode.

  7. WÆW første Dota-artikkel på nesten 15 år på gamer!

    Gratulerer, det må være skuddår og noen i gamer har dødd samtidig for at dette skulle skje!

     

    PS: Om Norske medier vil være med på leken så hjelper det om de har litt peiling, for eksempel om Gamer hadde skrevet mer om spillet over en lenger period så kanskje interessen hadde vært der, i hvert fall informasjonen, men neida, de har ikke villet skrive om dota så da er det heller ikke noe info å hente for Norske medier.

     

    Dette er reinspikka løgn. Vi er gjerne med å diskutere dekningen vår, men kun dersom du bruker fakta i argumentasjonen.

  8. Gamer.no skrev tidlig i år at Overwatch i Telenorligaen er blitt avskaffet. Så skrev de senere at d skulle dukke opp en hyggelig overraskelse i forbindelse med spillet. Vi er på øyeblikket halvveis igjennom året og spillet er ikke engang nevnt i et slikt administrativt bytte, så hva skjer?

     

    Hei, her forteller du ting vi aldri har sagt. Da vi fjernet Overwatch sa jeg følgende i denne artikkelen:

     

    – Jeg har sagt til flere ildsjeler og klubber at Gamer.no kan stille opp med solid hjelp til markedsføring og dele vår erfaring dersom miljøet vil videreutvikle en norsk eller nordisk Overwatch-liga på vår plattform. Vi vil strekke oss langt og kan bidra med mye, bortsett fra direkte økonomisk støtte.

     

    Siden den gangen har jeg snakket med Overwatch-miljøet fra tid til annen, men det er foreløpig ingen som har tatt ansvar for å faktisk sette i gang noe som vi kan hjelpe til å markedsføre.

     

    Overwatch vil ikke bli en del av Telialigaen, men jeg står ved det jeg sa om at Gamer.no gjerne bidrar til å løfte frem en turnering eller liga drevet av andre på vår turneringsplattform.

    • Liker 1
  9. Klamt at noen som helst vil promotere dette lootboxhelvetet av en milliardindustri som FIFA og medhørende Ultimate Team er. Gleder meg til lootboxes blir banna og EA mister de $800 millionene Ultimate Team omsatte for. 

     

    Grunnspillet spilles med flat 85-rating på spillerne. Sluttspillet bruker FUT, men deltakerne trenger strengt tatt ikke kjøpe en eneste pakke. Alle spillere er låst opp og tilgjengelig på turneringsmaskinene, og det settes et fiktivt budsjett slik at man må balansere laget sitt.

  10. Har klaget på dette før, snakket med ledelsen men nei. Siden de aldri finner bevis på cheat, spesielt PUBG. Siden dette skjedde med oss, der en ble bannet, tok tredje plassen og de beholt 10000,- når vi fikk 4 plassen.

    Jeg har spurt om man kan bare jukse, så vinne kroner å bli bannet? Ingen svar på den.

    Patetisk system.

     

    Alle som har kontakta oss om saken knyttet til PUBG skal ha fått svar. Kort fortalt: MeetYourMakers som organisasjon valgte å ikke gjøre krav på premiepengene. Fjerdeplassen vil få premiepengene som MyM skulle hatt, etter ønske fra MyM selv.

     

    Denne saken har vært vanskelig og det er ikke gitt at vedkommende faktisk jukset i Norwegian Battlegrounds.

×
×
  • Opprett ny...