Gå til innhold

Tecker

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tecker

  1. Har nettopp innstalert et trådløskort på en gammel PC med windows 98. Den har ingen problemer med å koble seg opp mot det trådløse nettverket, men jeg kommer meg ikke på internett via trådløsen. Bruker internett på flere datamaskiner via trådløsen.

    Har en DLink router med Telenor Online ADSL. Har prøvd å innstalere programvaren som fulgte med i ADSL-pakken, men til liten nytte. Tror ikke PCen forstår at den skal gå via trådløsen når den skal på nett!

     

    Noen som vet om råd?

  2. I prisguiden her på amobil er det merket av at Siemens SXG75 ikke er en smarttelefon.

    Hva er en smarttelefon egentlig er kan jo diskuteres? Er det en telefon som er basert på symbian eller windows mobile? En telefon med mange avanserte funksjoner?

     

    SXG75 inneholder jo mange funksjoner og er basert på operativsystemet Linux. Telefonen er også en oppfølger til SX1 som ivertfall er en smarttelefon. Burde ikke SXG75 da være en smarttelefon?

     

     

    PS: Bra med nytt design på sia :thumbup:

     

     

    Edit: Etter en nærmere sjekk på hjemmesiden til BenQ/Siemens fant jeg dette:

    http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,...NrNrNrN,00.html

  3. Noen som kan forklare hva som menes med dette (hentet fra www.club-siemens.net):

     

    SXG75 running Linux

    The software powering the SXG75 have been kept rather secret and caused some confusion since it was presented, but now it seems that we know all parts. The Platform of the phone is BREW (by Qualcomm), the Operating System is Linux while the User Interface is made by Siemens themself. The fact that the SXG75 is running Linux shouldn't be too much of a surprise though, as we already in March wrote that Siemens might go for Linux on their phones.

     

    Kan jeg for eksempel innstalere linuxprogrammer? Om man ikke kan det, hva er da fordelen med å ha linux på mobilen:P

  4. Dette viser at du har svært liten forståelse av hvordan minnebrikker OG skjermkort virker...

     

    Det du gjør med trikset over er akkurat som Alastor sier over at du skriver over filallokeringstabellen, og dermed lurer kortet til å skrive over gammel data i den tro at det faktisk skriver til ledig område.

     

    Dermed blir alt helt kaos når telefonen skal lese data og plutselig ikke finner data der den forventer det.

     

    Jeg tror nok ikke at man ødelegger kortet, da det bør fungere å formatere om med telefonen for å få normal størrelse igjen, men å tro på julenissen i en alder av 30; se det gjør jeg ikke.

     

    I fare for å gjenta meg selv:

     

    Hvis noe ser ut til å være for godt til å være sant, ja så er det som oftest det!

     

    -KJ

    5041075[/snapback]

     

    Næmmen så frekk da gitt! Du behøver ikke snakke ned til folk, din elitefjert. Om du leser posten min en gang til ser du at det hele er skrevet i spørsmålsform, som i "kanskje det er slik? Hmmm..." Det er folk som deg som gjør livet surt for de som er i en læringsprosess - isteden for å forklare på en ordentlig og høflig måte, misbruker du posisjonen din som bedreviter til å hevde deg over andre. Om dette har sitt grunnlag i komplekser for mindreverdighet på andre områder, er ikke opp til meg å foreslå. Det ville i såfall være uhøflig.

     

    Og nei, jeg fikk heller ikke dette til å funke.

    5041207[/snapback]

     

    Hehe... kan vi ikke være saklige og droppe kranglinga? Det her er et MOBILforum og ikke en IRC-kanal! ;)

     

     

    PS: posten var ikke særlig frekt skrevet!

  5. Ikke første gang jeg har betalt skjorta der... Måtte punge ut med 200,- stk for noen uv vifter! (Uten sånn rund katode på) Dette er veldig mye penger for meg, jeg går hverken på jobb eller skole... Så da blir det betydelige beløp...

     

    Om det er så mye penger for deg, hvorfor kjøper du det da? Dessuten kan det ikke være så økonomisk for deg å kjøpe noe så unyttig som uv-vifter, når det finnes billigere alternativ!

     

     

    Har ikke hørt eller blitt opplyst om angrerettsloven heller. Da er det vel 3 måneders returrett, uten at jeg trenger å opplyse selger om grunnen. Leste noe sånt på forbrukerportalen eller noe sånt...

     

    Du har selv ansvar for å finne informasjon om angrerettsloven. Dessuten er det 14 dagers returrett når produktet IKKE er kjøpt over disk. Du har returrett på produkter kjøpt over postordre, nettet og selgere utenfor butikk.

     

    PS: Det merkes at du ikke går på skole

  6. Jeg har satt opp en FTP server fra PCen min. Jeg bruker BulletProof FTPserver, og har dLink trådløs nettverk. Jeg har koblet meg til ruoteren og stilt inn Virtual FTP server skal henvendes til min LAN ip. Dette vil si at internett ip'en min blir sendt til min LAN ip på nettverket (tror jeg). Jeg har slått av brannmuren, og satt på passive mode i FTP clienten.

    MEN når jeg skal koble til serveren, kommer det "acces denied".

     

    HVORFOR???? :( noen som kan hjelpe meg??

     

     

    PS: har telenor adsl

  7. En stund tilbake fikk jeg litt trøbbel med internett på PCen min. Når jeg åpner startsiden kommer det opp http://www.icanfindit.net/?aid=577

    Jeg har prøv å låse startsiden min til sol.no via startpageguard, men uten nytte.

     

    I favortiier mappen kommer det masse rare linker, og når jeg søker i sol, så søker jeg egentlig i noe med 4-search (husker ikke helt)

     

    Jeg har brukt ad-aware, hijackthis og avgantivirus. De to førstenevnte finner filene, og jeg sletter dem. Men det hjelper heller ikke.

     

    Vet noen hvordan jeg blir kvitt dette?...

     

    Jeg bruker Microsoft Internet Explorer (pga foreldrene mine kan ikke med annet)

×
×
  • Opprett ny...