Jump to content

Capslock

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ehm. Joda, har brukt vaskemaskin på samme kursen, men ikke kombi. Er ikke helt sikker på hvilken effekt den gamle har, men kan sjekke det ut for referanse for moroskyld. Det er litt hipp som happ når den tar sikringa. Men! Det skjer kun når jeg skrur på maskina, altså når jeg trykker på ON, for å få velkommen til maskina, velg program. Jeg synes det er litt rart, men kan nok tenke seg at den drar gang full pupp når man skrur på, ikke vet jeg.. Men er det noen her som vet om det er mulig å skifte sikring, (elektriker).. fra 10b til hakket over? Som dere ser på bildet, så står det 10b, 2x 1,5/2,5 i tverrsnitt. Kan jeg få en elektriker til å bytte sikring, eller må man legge opp ny kurs og full pakke.. og hva ville det kostet på estimert vil dere tro, om noen har vært borti lignende.
 2. Har nå funnet ut av maskinen 1900-2300w på vask og oppvarming, og 1600-1900w på tørk. Så ut i fra dette, så skal det jo holde med 10ampere..det er jo i grenseland skal vel sies.. Skjønner bare ikke hvorfor det er hipp som happ hvorfor maskinen tar strømmen. Den skal funke helt fint, også går det noen timer, så tar den strømmen.. Men aldri under syklus. Når strømmen går, så er det bestandig når jeg skrur på maskinen... Merkelig merkelig...
 3. Men jeg tenker sånn, hvis det er overspenn, vil jeg kunne kjøre maskinen? For som jeg skrev over, så har vi kjørt maskin på vaskesyklus, 2,5t, full sentrifugering osv. og også en 5t!! tørke syklus..? Vil dette i det hele tatt være mulig om sikringene ikke er lagd for å tåle det vår maskin trenger...? Skulle vel trodd at dem ville gått flere ganger underveis, og eventuelt brent opp både stikk og sikring?
 4. Det er to jordfeilbrytere i dette skapet. En som dekker hele anlegget, og en som dekker kurs 7 og 8. (Bad og evt. stikk ute på balkong) Det er test knapper på begge bryterne. Edit; ingen dum ide som nevnt over her med å prøve en skjøteledning fra annet rom.
 5. Hvis jeg har forstått riktig, så 230v, det er sikringen for bad (nr8) som går. se bilder. EDIT; det er to forskjellige bilder, en i linken og en under. 30235772-C706-48CA-97AA-E3AF362D9C76_1_201_a.heic
 6. Hei, Håper det er noen med litt elektrisk kompetanse her, Fikk inn en splitter ny Samsung Kombi Vask og tørk maskin i går. Uten problemer, fikk vi skrudd på maskin, kalibrert, og kjørt en vask. Senere på dagen, fikk jeg lyst til å skru på maskin, men da gikk sikringen. Dro opp sikringen, og tenkte ikke over det. I dag tidlig kjørte samboer en vask, uten problemer. Da med varmekabler og lys på. Senere i dag, skulle vi skru på maskin, og da gikk strømmen igjen. Så vi koblet ut varmekabler, skrudde på maskina og kjørte en tørk. Ingen problem, tenkte derfor at det kunne være dette som var problemet. Litt senere, så prøvde jeg å skru på maskina, da gikk strømmen, uten varmekabler på. Så dette må ha vært tilfeldig? Tok ut støpselet, og en time senere tenkte jeg at jeg skulle ta støpselet i kontakta ved siden av, og akkurat når jeg satte inn støpselet, så gikk strømmen. Da var maskina av. Jeg har kontaktet support i Samsung, ettersom jeg har en liten tanke om at det kan være en jordfeil i selve maskina? Men dette er såklart bare synsing. Spør derfor her på forumet i tillegg, om det viser seg at maskina er flawless..
×
×
 • Create New...