Jump to content

SchmidtO

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan man trekke fra dette at Microsoft har tatt en titt på spillene Bethesda utvikler for øyeblikket, og er fornøyd med hva de har sett? I så fall er det jo gode nyheter for ESO-fans. ?
 2. Likte lyden her, men ellers synes jeg fortsatt det er demon's soulless.
 3. Harry Potter Legacy ser jo ut som det kan bli koselig. Er så sjeldent at det kommer noe som kjæresten min er interessert i å spille, og som en bonus er jeg litt interessert selv. Tenker det samme, personlig tror jeg ikke jeg har kjøpt et spill til mer enn 400 før. Det vil jeg ikke gå over, da tyr jeg heller til andre midler for å si det sånn.
 4. -----> https://forum.kvinneguiden.no/
 5. Likestilling og feminisme er praktisk talt synonymer for norske politikere. Jeg er selvsagt uenig med det og definerer meg selv om egalitær, men jeg tipper at samtlige stortingspartier har feminisme på agendaen.
 6. Så vidt jeg vet er alle partiene på stortinget for feminisme? I varierende grad muligens, men jeg tror f.eks. ikke FrP er direkte imot feminisme. Er enig ellers da, savner sterkt et parti i Norge som kan tilby mye, mye strengere innvandringspolitikk.
 7. Det gir ingen mening uten å vite spesifikt hva du tjener og hun tjener for å være ærlig.
 8. TIltro til pressen er jo strengt talt noe som avhenger av at pressen er saklig og nyansert over lang tid - personlig synes jeg de fleste avisene viser bias i mange sammenhenger. Det er vanskelig å stole på at pressen har med alle detaljer i saker.
 9. Det kan godt hende det er lurt, men jeg har egentlig ganske lik avsmak for hele gjengen - men når du sier det så tror jeg kanskje jeg hater Rødt bittelitt mer enn de andre, så kan vel alltid stemme FRP?
 10. Synes ikke noe parti i Norge fortjener stemmen min.
 11. Du antar du vet hvorfor jeg stilte spørsmålet, et spørsmål jeg forøvrig ikke stilte deg.
 12. Hvor mye tjener du og hvor mye tjener hun? Hvor mye tjente dere da dere ble sammen?
 13. Har du noen bilder? Jeg har ikke sett noen gode, oversiktlige bilder av folkemengdene. Med de bildene jeg har sett, har det knapt nok sett ut som 500 folk.
 14. Synes politiet har vært veldig flinke hittil, det skal faktisk litt til før de bruker tåregass. Jeg vet jeg ville vært hakket mer "trigger happy" når folk prøver å dra ned barrierene.
 15. Synes det har gått veldig godt for seg hittil, er noen motdemonstranter som burde ta seg en snickers, men stort sett er alle ganske rolige ifølge VG-sendingen. Får bare håpe det fortsetter slik utover kvelden, synes det er så unødvendig med bilbranner osv. som i Sverige. Har det noe å si at noen blir provosert til å gjøre noe, man er jo fortsatt ansvarlig for sine egne handlinger? Hvis noen brenner en bibel og en kristen type skyter 20 folk, så er det vel uansett skytteren som har fullt ansvar?
×
×
 • Create New...