Jump to content

SchmidtO

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

Recent Profile Visitors

309 profile views
 1. Må si meg enig i dette. Jeg venter heller to dager ekstra på nettbutikker enn å bruke tusenvis på praktisk talt ingenting. Og integrert WiFi skjønner jeg ikke helt poenget med personlig.
 2. Den er definitivt best til den prisen, men jeg ville likevel anbefalt den billigste 1 TB ssd mulig. Jeg synes det er litt gimmick med disse ekstreme hastighetene som egentlig ikke har noe å si. Hvor ofte skal man flytte 300 GB med filmer liksom? https://www.prisjakt.no/search?search=Ssd 1 tb&searchInProps=false&sort=lowest_price%3Aasc
 3. Det er usaklig å gi 0 bare fordi det er svarte folk involvert, men jeg må innrømme at jeg trekker noen poeng for det. Skuespillerne til Triss, Yennefer og Fringilla bommer altfor mye på utseende og etnisitet. Og før noen mener at det er rasisme, så hadde jeg tenkt akkurat det samme hvis en serie satt f.eks. i 300-talls Kina brått involvere 10% kritthvite skuespillere. Det ser rart ut. Og før noen trekker "det er en fantasiverden" kortet... det er fantasi, men det er også kraftig basert/inspirert av middelalderen i området forfatteren kommer fra. Og bøkene har beskrevet disse karakterene som bleke.
 4. Ikke kjøp 5700 XT av XFX. Thicc er den dårligste utgaven. Kjøp heller ha Sapphire eller Powercolor. Husk å alltid lese anmeldelser og sjekke youtube før du velger en del. Er det en spesiell grunn til at du velger det hovedkortet framfor b450 tomahawk max? Det kan være mye å spare hvis du ikke egentlig trenger den. I tillegg kan kan man tenke på å kjøpe 3600 eller 3600x. Det er ikke veldig stor forskjell i spill, selv om det er bittelitt i noen. Hvis du trenger 3700x til noe annet så er det jo greit, men jeg personlig sparte heller de pengene siden jeg ikke driver med noe kreativt arbeid. Ser også at du skal ha 32 GB RAM, så da regner jeg med at du driver med noe slikt kreativt arbeid? Hvis du bare skal spille og holde på med vanlige ting, så ville jeg gått for 2x8 GB 3200 MHz. Sparer penger og holder lenge. Synes også det er litt lite lagring for pengene. Jeg har sett 1 TB SSD gå for rundt 1100 kroner nytt. Vanlig SSD er allerede mer enn raskt nok for gaming og vanlig bruk.
 5. Veldig bra den der, ikke dårlig demodeal heller.
 6. Høres ganske subjektivt ut spør du meg, men.
 7. Hva folk føler om seg selv er basert på samfunnet generelt. Kjønnsroller er en sosial konstruksjon, men det er en del av evolusjonen vår, så det er vel ikke vits å kaste det helt fra seg heller?
 8. Du skal ikke sende en tweet til et profflag/spiller da? Spørre hvorfor de ikke bruker dette produktet? Jeg kan garantere at hvis dette faktisk hadde hatt en dritt å si i praksis (det har ikke det), så hadde de brukt det om de så måtte droppe en sponsor (de måtte ikke det). Det er mange lag som f.eks. er sponset av Razer, men bruker Logitech muser. De kan bruke hva de vil. Jeg tror du undervurderer proffers vilje til å bruke det utstyret som faktisk gir dem en fordel. I f.eks. CSGO hører man hvor folk kommer fra med vanlige headset. 100% presist. Jeg har sett proffspillere snu seg 100% presist gang på gang med helt vanlige headset. Faktisk tror jeg head tracking er dårligere enn helt normal stereo, siden det bringer inn et unødvendig element som tar fokus vekk fra spillet. Hvis jeg allererede hører 100% presist hvor noe er så er dette unødvendig.
 9. Jeg skulle nevnt at når jeg sier "vi" mener jeg alle land i verden. Vi kan ikke se på oss som splittede folk med 1000 grenser lenger, siden dette problemet påvirker oss alle etterhvert. Jeg nevnte et annet sted i tråden her at Kina lager kullkraftverk i hytt og pine. De burde heller fokusere på kjernekraft. Vi kan godt pumpe opp all olje som finnes og bruke den. Tror ikke det dreper oss. Men verdens energikilder må endres. Men det skjer ikke, og da mener jeg at vi er dømt til å fortsette i feil retning.
 10. https://skepticalscience.com/empirical-evidence-for-co2-enhanced-greenhouse-effect.htm Vi visste allerede på 1800-tallet at utslippene våre ville føre til en varmere klode. Hvorfor sitter vi fortsatt og fornekter det? https://www.ucsusa.org/resources/why-does-co2-get-more-attention-other-gases
 11. De bruker ordentlige mikrofoner. Forskjellen mellom mikrofonene de bruker og "studiomikrofoner" er marginale. Ingen forskjell i proff spilling. De bruker bra hodetelefoner. De bruker hodetelefoner med mye treble. Det er det som hjelper. De sitter ikke med 2080 TI i SLI fordi 1. svært få spill støtter SLI og 2. det er en marginal forskjell mellom 500 FPS og 520 FPS. Man trenger ikke å fikse noe som ikke er ødelagt. Selv normale FPS spillere har ikke problemer med å høre hvor lyd kommer fra, selv med "vanlige" headset. Proffene trenger ikke dette fordi det er en gimmick. Hvis du tror at et lag som f.eks. Astralis ikke hadde brukt dette om det var en oppgrading på linje med 240 hz skjermer...
 12. Så hvorfor bruker ikke verdens beste FPS spillere dette...? Hvorfor bruker f.eks. S1mple HyperX Cloud II? Kanskje fordi... det er en gimmick? I proff FPS skal man ikke vri på hodet, man skal bevege musen.
 13. Jeg vet godt hvem jeg har svart, men siden du ikke har argumentert for eller imot et standpunkt så ser jeg ikke hvordan det har vært noen diskusjon. Hvis du vil diskutere noe, må du nesten tilby noe å diskutere i det hele tatt. Det eneste jeg ser å diskutere i det forrige innlegget ditt, er en lang liste over hverdagslige ting som har lite å gjøre med original samtale.
 14. Vet ikke hvem du snakker til i det hele tatt. Du har framdeles ikke kommet med et argument for eller imot noe som helst, så regner med at du snakker til verlekkim. Jeg har hvertfall ikke hatt noen diskusjon med deg.
 15. Ja, HyperX Cloud Orbit med og uten S er den samme teknologien som Mobius, som jeg nevnte. Orbit koster 2700. Headtracking er en gimmick. Det er ikke liv eller død i fps spill. Ser du proffene i CS sitte der med disse headsettene? Nei, de bruker helt vanlige gaming headset. Helt vanlige headset er allerede perfekte i FPS spill.
×
×
 • Create New...