Jump to content

SchmidtO

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)
 1. Høres ganske subjektivt ut spør du meg, men.
 2. Hva folk føler om seg selv er basert på samfunnet generelt. Kjønnsroller er en sosial konstruksjon, men det er en del av evolusjonen vår, så det er vel ikke vits å kaste det helt fra seg heller?
 3. Du skal ikke sende en tweet til et profflag/spiller da? Spørre hvorfor de ikke bruker dette produktet? Jeg kan garantere at hvis dette faktisk hadde hatt en dritt å si i praksis (det har ikke det), så hadde de brukt det om de så måtte droppe en sponsor (de måtte ikke det). Det er mange lag som f.eks. er sponset av Razer, men bruker Logitech muser. De kan bruke hva de vil. Jeg tror du undervurderer proffers vilje til å bruke det utstyret som faktisk gir dem en fordel. I f.eks. CSGO hører man hvor folk kommer fra med vanlige headset. 100% presist. Jeg har sett proffspillere snu seg 100% presist gang på gang med helt vanlige headset. Faktisk tror jeg head tracking er dårligere enn helt normal stereo, siden det bringer inn et unødvendig element som tar fokus vekk fra spillet. Hvis jeg allererede hører 100% presist hvor noe er så er dette unødvendig.
 4. Jeg skulle nevnt at når jeg sier "vi" mener jeg alle land i verden. Vi kan ikke se på oss som splittede folk med 1000 grenser lenger, siden dette problemet påvirker oss alle etterhvert. Jeg nevnte et annet sted i tråden her at Kina lager kullkraftverk i hytt og pine. De burde heller fokusere på kjernekraft. Vi kan godt pumpe opp all olje som finnes og bruke den. Tror ikke det dreper oss. Men verdens energikilder må endres. Men det skjer ikke, og da mener jeg at vi er dømt til å fortsette i feil retning.
 5. https://skepticalscience.com/empirical-evidence-for-co2-enhanced-greenhouse-effect.htm Vi visste allerede på 1800-tallet at utslippene våre ville føre til en varmere klode. Hvorfor sitter vi fortsatt og fornekter det? https://www.ucsusa.org/resources/why-does-co2-get-more-attention-other-gases
 6. De bruker ordentlige mikrofoner. Forskjellen mellom mikrofonene de bruker og "studiomikrofoner" er marginale. Ingen forskjell i proff spilling. De bruker bra hodetelefoner. De bruker hodetelefoner med mye treble. Det er det som hjelper. De sitter ikke med 2080 TI i SLI fordi 1. svært få spill støtter SLI og 2. det er en marginal forskjell mellom 500 FPS og 520 FPS. Man trenger ikke å fikse noe som ikke er ødelagt. Selv normale FPS spillere har ikke problemer med å høre hvor lyd kommer fra, selv med "vanlige" headset. Proffene trenger ikke dette fordi det er en gimmick. Hvis du tror at et lag som f.eks. Astralis ikke hadde brukt dette om det var en oppgrading på linje med 240 hz skjermer...
 7. Så hvorfor bruker ikke verdens beste FPS spillere dette...? Hvorfor bruker f.eks. S1mple HyperX Cloud II? Kanskje fordi... det er en gimmick? I proff FPS skal man ikke vri på hodet, man skal bevege musen.
 8. Jeg vet godt hvem jeg har svart, men siden du ikke har argumentert for eller imot et standpunkt så ser jeg ikke hvordan det har vært noen diskusjon. Hvis du vil diskutere noe, må du nesten tilby noe å diskutere i det hele tatt. Det eneste jeg ser å diskutere i det forrige innlegget ditt, er en lang liste over hverdagslige ting som har lite å gjøre med original samtale.
 9. Vet ikke hvem du snakker til i det hele tatt. Du har framdeles ikke kommet med et argument for eller imot noe som helst, så regner med at du snakker til verlekkim. Jeg har hvertfall ikke hatt noen diskusjon med deg.
 10. Ja, HyperX Cloud Orbit med og uten S er den samme teknologien som Mobius, som jeg nevnte. Orbit koster 2700. Headtracking er en gimmick. Det er ikke liv eller død i fps spill. Ser du proffene i CS sitte der med disse headsettene? Nei, de bruker helt vanlige gaming headset. Helt vanlige headset er allerede perfekte i FPS spill.
 11. Ja, det koster KUN 4-5000, men HyperX Cloud Orbit har nøyaktig de samme høyttalerne i seg. For 2700 kr. Så denne her gir jeg ikke en god karakter. Bluetooth er muligens nyttig for noen folk, headtracking er en gimmick.
 12. Nettopp, miljøet holder mer enn nok til vår levealder. Ergo, ikke vårt problem. Ja, høres mer ut som normale ting å gjøre enn spesifikke tiltak.
 13. Denne kostet "kun" 3400 kroner på Komplett ukene rundt black friday. Men hvis man absolutt skal ha dette headsettet, synes jeg det er en bedre deal med HyperX Cloud Orbit (ikke S). Det koster 2700. Alt man mister er bluetooth og head tracking. Head tracking er uansett en gimmick som hodetelefoner ikke trenger. Bluetooth på dette headsettet ofrer så vidt jeg vet kvalitet, muligens også mikrofonkvalitet. Altså bare enda en gimmick. 10/10 til dette headsettet er helt idiotisk. Software bugs, OK byggekvalitet, dårlig mikrofon, billigere alternativ som er nesten helt det samme... lukter betalt reeview.
 14. Jeg skriker ikke ut om noe som helst. Jeg er ikke en av de som går i tog annenhver fredag med plakater. Jeg forbruker svært lite, mye mindre enn en gjennomsnittlig nordmann, men det er ikke bevisst kun for miljøets skyld. Jeg reiser f.eks. ikke utenfor Skandinavia. Men jeg synes ikke kommentaren om "andre skal redde verden for dem" er helt rettferdig. Det er helt samma for meg om verden blir redda eller ikke. Men det er likevel lov å diskutere hvordan det kan gjøres, eller hva? Jeg er helt enig i at det er mange dobbeltmoralske miljøfolk, men jeg er ikke en av de. Jeg samtykket aldri før jeg ble født, ergo har jeg intet personlig ansvar.
 15. Jeg har intet personlig ansvar for kloden - ikke bryr jeg meg særlig heller. Det er samma for meg om menneskeheten (som vi kjenner den) dør om 200 år eller 500 år. Da er jeg død. Men jeg mener det krever drastiske tiltak om vi vil redusere sannsynligheten for f.eks. atomkrig de neste århundrene. Jeg mener ikke at menneskeheten 100% sikkert er borte om 100 år, men at vi nærmer oss "the point of no return" med stormskritt. Utslippene våre går ikke nedover, klimaendringer akselerer. Det vil bli klimaflyktninger og eventuelt vanskeligheter med å gro brukbar mat i store deler av verden. Da øker politisk press, noe som fører til konflikter. I verste fall atomkrig. Mens vi snakker bygges utallige kullkraftverk. Verdens politikere ser ikke ut til å prioritere "grønn" energi i noen vesentlig grad. Kina står forresten for ca halvparten av utslipp fra kull. Det er konsekvensen av forbruket vårt.
×
×
 • Create New...