Gå til innhold

stine__

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stine__

  1. Når jeg slår på pc'n så går den såå tregt i en time eller to, før den blir bra igjen. Det som skjer er an Symantec jobber hele tiden. Den søker i "melding 1 av 1" om og om igjen. Akkurat som om jeg har sendt en mail fra outlook som skal scannes først, liksom. Jeg kan ikke huske at jeg har sendt noe mail derfra på evigheter da. Når jeg ser på Task Manager, så bruker "rundll32.exe" nesten all datakraft. Noen ganger driver "svchost.exe" og jobber samtidig.

    Jeg kjører Norton Antivirus, Ad-aware og spyboot jevnlig. Alle er av nyeste versjon, og er oppdaterte. (selv om jeg ikke vet om spyboot virker lenger....den finner vaffal aldri noe)

     

    mvh stine__

  2. Samme hvilken driver jeg forsøker å laste ned til skjermkortet mitt (9600xt extreme), så får jeg opp følgende feilmelding: "zero display service error"

    Jeg har søkt litt og leste noe om at man må ha service pack1 til winxp for å bruke Ati sine drivere. Noen som vet noe om dette?

     

    mvh stine__

  3. Jeg driver og legger inn oppgraderingene fra windows i dag. Der lå det to oppdateringer under "drivere". Den ene var til skjermkortet og den andre til hovedkortet. Er det noen vits i å laste dem ned?

     

    mvh stine__

  4. Jeg har nettopp installert Norton Antivirus og Nortom IS, og så gjorde jeg en feil når jeg skulle inn på Kazaa Lite. Når jeg fikk spørsmål om å sperre Kazaa, så valgte jeg "ja". Er det noen som vet hvordan jeg kan gjøre om dette igjen?

     

    mvh Stine__

  5. :D for å få ledd litt mer kan du jo stille fsb enda høyere....kan få en 3200? hvis du har flax....les først om resetting av bios....

    DET tør jeg ikke ennå. Men om et år, kanskje? :roll:

    Men går det an å komme opp i 3200 når cpu er låst? Jeg må ha en annen cpu-vifte hvis jeg skal prøve på det, tror jeg. Det står ihvertfall 3000 på den vifta jeg har.

     

    Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg skal ha noe kjappere pc heller, da.....jeg er vant til en intel 389Mhz, så jeg kommer til å sveve i flere måneder nå. Jeg kjørte forresten ad-aware nå, bare for moro skyld....det pleide å ta 7-8 minutter, men nå gikk det unna på ca et minutt :thumbup:

  6. Ler meg nesten ihel her.....det tar 3 sekunder å åpne photoshop :grin:

    Og jeg som trodde at alt var i orden, men så hadde jeg over 700Mhz til gode...hehe.

    Temperaturen økte med 4 grader ifølge bios, men 40 er vel ikke noe farlig? Jeg sjekket temperaturen med adia32 også, og der viste den 35 på hovedkort og 22 på cpu......altså helt feil.

     

    Tusen takk hjelpen :)

  7. Nå har jeg lest litt i manualen til hovedkortet, men ble ikke helt klok. Det er 4 steder på hovedkortet som har jumpere:

     

    1. usb device wake up

    2. central processing unit fsb

    3. clear rtc ram

    4. keyboard power

     

    Er det bare nr 2 jeg trenger å stille på? Jeg kan jo skrive hva som står under 2, i tilfelle det er stilt inn riktig fra fabrikken:

     

    "This jumper when set to 1-2 pins (default), enable support for Front Side Bus 400/333/266. When set to pins 2-3, it sets support for fsb 200 only"

  8. Er endelig ferdig med å sette sammen ny pc, men vet ikke helt hvordan jeg stiller inn FSB for å få en xp2500+ til yte ca 1833Mhz.

     

    Her er noen av de tallene fra biosen som kanskje dere bør vite før jeg gjør noe:

     

    cpu external frequensy [Mhz] [100]

    cpu frequensy mult settings [auto]

    cpu Vcore settings [auto]

    cpu Vcore [1,650V]

    FSB spread spectrum [0,50]

     

    Er det cpu external frequency som skal stilles opp? Og skal den stilles til 166?

     

    Ifølge bios er hovedkortet 22 grader celsius og cpu er 36. Jeg synes det høres bra ut, men blir det ikke litt for varmt hvis jeg skal øke hastigheten med litt over 700 Mhz?

     

    Legger til at jeg nå kjører på litt under 1100Mhz.

     

    mvh stine__

  9. Er nettopp ferdig med å bygge min første pc, men midt i installeringen av wXP fikk jeg beskjed om at noe var galt. Feilmeldingen ser omtrent slik ut:

     

    A problem has been detected and....blablabla......disable or uninstall any anti-virus, disk, defragmentation, of backup untilities. Check your hard drive konfiguration...blablabla

     

    Technical information:

    ** STOP: 0x00000024 (0x00.....osv.....mange tall....

    ** ntfs.sys - Adress F817A876 base at F8159000, DateStamp 3b7dc5d0

     

     

    Regner med at jeg rotet det til i biosen.....der har jeg nemlig aldri vært før :(

    Har noen sett denne feilmeldingen før? Og er det noen som vet om en side på nettet hvor det står litt om oppstart av en ny pc?

    Til info så har jeg en harddisk, cd-rom og ingen diskettstasjon. Er litt usikker på om cd-romen skal stå som master eller slave, men jeg har den som master, siden den ikke er på den samme kabelen som harddisken.

     

    Dette ble litt rotete, men de båser jeg i :)

     

    Stine__

  10. Jeg har en ny wd 160, og vet ikke helt hvordan jeg bør stille inn jumperen. Det er 5 muligheter, og fra butikken var den stilt inn på CS. Kan den stå slik, eller bør jeg sette den som Master? (har bare èn harddisk)

     

    En ting til. Hvis noen har bygd en pc medi asus a7n8x-x, og har lyst til å svare på et par ting, så send meg en pm med mailadressen deres. Da sender jeg et par bilder av hovedkortet mitt, og et par spørsmål :)

     

    mvh stine

  11. og da kan man risikere at uorginale kjøleblokker -ribber ikke får god nok kontakt. Orginalen har i

    Det kan se ut som om norsklæreren din har vært på en liten sykkeltur også, onkel Skrue. :)

     

    Det skrives "original".

     

    mvh stine__ ......som har skrivefeil både titt og ofte selv, men synes det er morsomt å klage på forumets norsklærere :p

  12. Verden ville vært et bedre sted å leve hvis hele gjengen i Team Antonsen ble myrdet i en mørk bakgate sammen med:

     

    - Alle som har noe som helst med Idol å gjøre.

    - Alle som presenterer været på TV-Norge

    - Resten av programlederne i TV-Norge

    - Dorthe Skappel

    - Carl & Co.

    - De som skriver Carl & Co.

    - De som ler av Carl & Co.

    - Alle som gjennom skuespill, manusarbeid, regi, sponsing eller TV-titting har noe som helst med Hotel Cæsar å gjøre.

    - Alle som jobber for, har businesforhold til eller hører på P4.

    - Alle som på noen måte kan assosieres med Se&Hør eller Nå.

     

     

     

    ....ihvertfall for oss 159 nordmenn som overlever. ;)

    Jeg er helt enig i det søppelet du listet opp, men TA er litt kule da. Selv om jeg synes at det er litt teit å vise tissen, og å tisse på seg på tv :thumbdown:

     

    I familien har vi hver vår favotitt....muttern liker Atle, fattern liker Bård (mest fordi han er fluefisker, tror jeg), bruttern liker Christoffer og jeg liker Harald Eia :)

  13. Defragmentering sletter ingen filer. Den bare rydder opp litt på harddisken din. Jeg tror ikke det er noen vits i å kjøre den hvis pc'n er ny, da. Leste at den var nyttig dersom man hadde lagt inn og slettet mange programmer, osv. Hos meg tar defragmenteringen mange timer, så jeg pleier å la den stå og kjøre om natta.

     

    mvh stine__ som later som om ho har greie på alt mulig :roll:

  14. Jeg blir helt oppgitt når jeg ser hvor mange det er som tror på alt mulig overtroisk tullball. Til og med avisene (f.eks det "spøkelset" som ble filmet for noen uker siden) og fjernsyn (særlig tv-norge med de "synske" damene sine) og ukebladene er fulle av sånt idiotisk stoff for tiden. Dere som tror på alt mulig tullball må snart forstå at det sitter noen rike mennesker og gnir seg i hendene pga deres naive tro på ufoer, astrologi, religioner, spøkelser, tankekraft og gud vet hva...hehe.

    Jeg har en onkel som kan bøye skjeer like lett som Uri Geller, men han takker ikke gud for "gaven". Han er bare rett og slett fingernem.

     

    Til de som tror på astrologi har jeg en litt morsom hisorie. James Randi (min store helt) foreleste for noen elever og de fikk følgende oppgave (fritt etter dårlig hukommelse): "Skriv ned fødselsdatoen deres, så skal dere få horoskopet deres om noen dager og så skal dere sette en karakter ut ifra hvor godt det stemmer"

    Som sagt, så gjort. Etter at elevene hadde lest horoskopet sitt, ga de en karakter, og den ble SVÆRT bra på alle sammen. Utrolig :) I denne klassen var det nesten bare snille, kjekke mennesker med gode fremtidsutsikter :)

    Men....fødselsdatoen som var levert til astrlogen, tilhørte frankerikes verste massemorder gjennom tidene. Alle fikk altså det samme horoskopet....hehe.

     

    Og til slutt et lite tips til alle som har lyst til å skrive inn her på forumet om sine overnaturlige krefter. Du kan bli millionær! :) Du får en million dollar av James Randi dersom du klarer å gjøre noe overnaturlig :) Ingen i verden har klart det hittil, selvsagt, men det er jo verdt et forsøk...hehe. Et skår i gleden er at du må gjøre det under kontrollerte forhold, da.

     

    Her er adressen for de som enda ikke har forstått at de har blitt lurt trill rundt. Her blir alle "magikere" plukket fra hverandre, dersom man gidder å søke litt i arkivene. http://www.randi.org/

     

    Mulig at jeg er litt off-topic, men jeg blir så sinna hver gang havner på siden til bløffemakeren Uri Geller. Ble liksom helt nødt til å gape ut her.

     

    mvh en skeptiker.....håper det blir flere av oss etter hvert :)

     

    stine_

     

     

    edit: herregud...jeg skvatt når jeg så hvor mye jeg hadde skrevet...det var ikke meningen!! :scared:

  15. Jeg har lagt inn noen bilder på pc'n, men jeg klarer bare å åpne dem i photoshop. Når jeg forsøker å se på dem i word eller andre program, så kommer det bare en masse rare firkanter og bokstaver. Noen som vet hva som er galt?

     

    Et spørsmål til. Bildene er så store at de ikke får plass hvis jeg sender dem til hotmail: 2,26 MB (2 371 584 bytes) Hvilket program kan skal jeg bruke for å gjøre dem mindre?

     

    Kamera: Canon ixus

    OS: Win XP PRO

    photoshop 7

     

    mvh stine__

  16. En ting er sikkert...det ville ha lønt seg for komplett og ps data å lure kundene sine en gang i blant. For hver gang de blir ferska, så får de masse gratisreklame av fansen her inne :)

    Hvis det hadde vært elkjøp eller spaceworld som feilmerket varene, så hadde de nok ikke fått så mye sympati....hehe.

     

    Selv har jeg bare bra ting å si om PS og Komp, da....har sendt mange mail til dem den siste måneden, og fått svar i løpet av et døgn på alle sammen :thumbup:

     

    off-topic: Kjøpte NY mobil hos spaceworld for et par uker siden, og den var full av gamle grisemeldinger og bilder :(

×
×
  • Opprett ny...