Gå til innhold

Trinket

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trinket

  1. Marcus Halberstram skrev (9 timer siden):

    Høres litt tungvint ut. Hva med å google etter en pdf-versjon av bøkene? Mye som ligger ute på nett, om ikke lovlig akkurat så ligger nå hvertfall der :ph34r:

    Finner ikke disse bøkene. Trenger et alternativ. 

    Luske_Ludvig skrev (9 timer siden):

    Finnes maskiner som blar om og gjør dette automatisk. Evt. kan du kutte av ryggen på bok og legge boken i en kopimaskin og skanne

    Ja, tenkte på de, men de koster litt og har ikke tenkt å kjøpe noen med det første. Lurte på om noen med en slik skanner gjør det mot betaling...

  2. Hei. Skal ta førerkortet. Ser det er to ukers hurtigkurs på Bryne men det er ikke et must og vet ikke om det kanskje blir litt vanskelig. Kan like godt ta det på 4-5 uker hos kjøreskole. Begynner å få god kontroll på kjøring og teori. Ser etter noe kjapt og billig. 

    Kan ta den nesten overalt i Rogaland (ikke haugesund eller nordover).

     

    Tips, innslag?

  3. Ut fra den testen så ville en fiskegrateng bestående av 95% fisk "vinne". Fiskegrateng blir ikke bedre jo mer fisk den inneholder. De snakker også om at du får mer proteiner blabla. Proteiner er den energigruppa du skal være mest forsiktig med å spise for mye av (med mindre du bygger muskler), spesielt hvis du er under 65 år. Så å bruke proteiner i fiskegratengen som et kriteriemål for kvaliteten på fiskegratengen er rart.

     

    Er vel best og bare overse nesten alle tester gjennomført av tv kanaler og aviser som ikke har spesialisert seg på emnet de omtaler.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...