Gå til innhold

Gregers

Medlemmer
  • Innlegg

    351
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gregers

  1. Disse filmene er så sinnsykt rævva! Virkeligheten er ikke så enkel at når man setter på vinyler/dekaler går en bil fortere:P Det er også interesannt å se at det alltid hjelper å gire opp til neste gir...og vips så er man forbi konkurenten:P

     

    Hvem bryr seg?! Det ser uansett kult ut!

  2. Haha, morsomt med språk gitt.

     

    Exorcist var en av de filmene jeg aldri trodde skulle freake meg ut, men i ettertiden har jeg holdt meg langt unna. Takler ikke den stemninga i filmen. Djevelen som popper opp til tider ble jeg helt satt ut av.

     

    En av få skrekkfilmer som har god gammeldags guffen stemning det der ja.

     

    Jeg merker jeg sliter med å se filmer som ikke har en munter stemning for tida. Komedier og blockbustere gjør meg glad, mens dystre filmer ødelegger dagen min, og det gidder man vel ikke?

  3.  

    Ikke misforstå meg. Jeg støtter ikke, som en annen her nevnte, bruken av sph4cks program. Det er laget på feil grunnlag, og styres utelukkende av han - det involverer menneskelig feil, og vil targete folk som er oppriktig gode i spillet. Det er feil. Jeg støtter konseptet at man skal likestille seg med cheaterne uten at det skal gå utover andre i gamet. Det er såpass mye cheatere i MW2 (statistisk sett er det minst en i 83% av HC-games, og 60% i TDM) at noen må sette ned foten. Det går meg på nervene noen ganger.

     

    Etter siste patch av VAC har forøvrig Catalyst-gjengen minsket betraktelig.

     

    Hyyl. Mener du det er minst en cheater i halvparten av alle TDM jeg spiller?

    Jeg synes jeg sjelden legger merke til taperaktige juksere, heldigvis, men man vet jo aldri hva enkelte driver med.

     

    Ellers til han kisen som mekker egen hack: Greit nok at cheatere bør svi, men hva om du tar feil, og feks ødelegger min killstreak med tuben din pga dine egne antagelser?

  4. Du bør kjøre på med flere Death Wish-filmer. De tar seg faktisk opp utovere oppfølgerne, i de siste filmene har Bronson så mange latterlig overpowered våpen på slutten av filmen at man bare sitter og ler når han drar frem den ene gunneren større enn den neste, for så å avslutte det hele med en rakettkaster e.l.

     

    Tja. Nå har jeg ikke sett nr. fire, men syntes ikke det tok seg så veldig opp utover serien. Den tredje var forsåvidt underholdende nok, med hundrevis av drap, og passende funky 70tallsmusikk til skytingen. :)

  5. Nå har jeg hatt spillet i en par uker, og har gjort meg noen tanker så langt;

     

    Mye av skrytet spillet har fått er for meg ufortjent, fordi jeg synes det ligner alt for mye på Forza 2. En par nye baner, noen nye bilmodeller, "drifting", og 2-3 dragraceløp synes jeg rett og slett ikke holder mål. Karrieremodusen er småtam og rotete. Man føler aldri det går noen vei fremover, samtidig som man heller ikke får den helt store belønningen for å avansere.

     

    Jeg husker jeg storkoste meg i starten av Forza 2. Det var realistisk kjøring, og det å starte med en liten drittbil som senere kunne oppgraderes var meget gøy. Dette holdt som underholdning i flere timer, men etterhvert ble løpene lengre og lengre, og desto mer kjedelig også. Det var rett og slett alt for lite lønn for strevet i karrieremodusen.

     

    Akkurat det samme synes jeg skjer i Forza 3. Jeg kunne etter kort tid kjøpe den bilen jeg ville, og ser egentlig lite å glede meg til fremover. For all del, jeg synes fortsatt det er ganske gøy å kjøre litt, men det er kun for kjørefølelsen sin del. Jeg ser liksom ikke noe annet mål i spillet enn nettopp kjørefølelsen.

     

    I Forza 4 ønsker jeg en mye mer engasjerende karrieremodus. Kjøremotoren, eller hva jeg skal kalle det, kan gjerne beholdes, men lag noe mer avhengighetsskapende enn bare å kunne velge omtrent tilfeldige løp uten mye mål og mening.

     

    Hva med en slags storymode, der man starter som lutfattig racer-wannabe, og etterhvert kommer på podiet, kjører for div. lag, spesialiserer seg innen forskjellige klasser, etc... Noe må iallfall gjøres, for etter å ha spillt meg lei av Forza 2 synes jeg det var forundrende lite nytt å hente i Forza 3.

  6. Det er jo bittert å se storproduksjoner i dårlige saler. De små latterlige salene på Nova skal jeg aldri mer besøke. Da ser jeg heller filmen hjemme, og får i mine øyne en bedre opplevelse av det.

     

    Ellers sovnet jeg under Blade Runner i natt. Dvs, jeg slo av filmen, og la meg til å sove. Men den snaue timen jeg så var da veldig stemningsfull, om ikke annet. Blir nytt forsøk snart. Tidligere på kvelden denne gang.

  7. Ikke 100% sikker på denne listen, men førsteplassen er iallfall fjellstødig!

    80tallet var et kongeår på filmfronten ser jeg.

     

    1. Commando

    2. Lethal Weapon

    3. Die Hard

    4. The Shining

    5. Back To The Future

    6. The Terminator

    7. Blue Velvet

    8. This is Spinal Tap

    9. First Blood

    10. Raiders of the lost Ark

×
×
  • Opprett ny...