Gå til innhold

Kaldvann

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kaldvann

  1. Har brukt denne maskina problemfritt i flere år, før den nå i dag tok kvelden. Vanligvis står den på hele døgnet, men ble skrudd av i går kveld.

     

    I morrest startet den som vanlig og jeg satte på streaming av en film til PS3'n. Filmen hakket veldig(noe den aldri har gjort før) og selv om jeg stoppet streamingen så var det noen prosesser som tok all CPU kraft. Jeg avsluttet de og satte på filmen igjen, etter 10-15 minutter stoppet streamingen helt og når jeg skjekket pcen så har den hengt seg. Trykket på tilfeldige knapper på tastaturet(ctrl alt delete, osv) noe som resulterte i at maskina slo seg rett av.

     

    Og etter det har den nektet å reagere når jeg trykker på Power knappen... Ingen lyder, ingen vifter som starter og ingen lamper som tennes.

     

    Har kjørt test for å se om det er strømforsyninga, men den starter som den skal. Har også testet å starte maskina direkte på hovedkortet, til ingen nytte.

     

    Er vel trolig hovedkortet som er dødt da? Hvor lang garanti har man på sånt hos Komplett.no?

     

    HK: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=593889

  2. Se video:

     

    Noen ganger når jeg vrir om tenninga så "faller" nåla ned et hakk og viser derfor feil temperatur. Dette gjentar seg flere ganger til den tilslutt ligger rett ut til venstre ved oppstart.

     

    Jeg kan dytte den opp på plass igjen, men den "faller" ned igjen neste gang jeg vrir om tenninga.

     

    Har prøvd å dra nåla rett ut for å se om det er noe knekt inni, men fikk den ikke ut.

     

     

    Er det noe jeg kan fikse selv? eller må jeg bytte hele instrumentpanelet?

     

    http://www.youtube.com/watch?v=uOHR16w5IPQ&feature=youtu.be

    IMG_1685.MOV

  3. MC75A_LG.jpg

     

     

    Noen som har brukt, eller bruker en slik en?

     

    Jeg er på utkikk etter et "farge-tema" som er bedre å bruke i mørket. For eksempel hvit på svart, framfor svart på hvit. Så man slipper å bli blendet hver gang man må se på skjermen.

  4. Jeg syns jeg fikk ranks ganske hyppig, men ble litt sjokkert når jeg så hvor lang tid det hadde tatt i BFBC2. Nå skal jeg ikke påstå at jeg var veldig skilled i BFBC2(ei heller i BF3) for den saks skyld, men tviler på at jeg er alene om dette.

     

    Noen andre som syns de går fort oppover også? kanskje for fort?

    Personlig syns jeg det går akkurat passe, det blir vel til å gå veeeldig treigt før eller seinere uansett.

    post-3715-0-76287600-1322957618_thumb.jpg

  5. Hei!

     

    Spillet fungerte helt fint før patchen, men etter den har jeg hatt noen små-problemer.

     

     

    1. Laste-tiden for brett er ca dobbelt så lang!

     

    2. Ved bruk av IRNV(IR) så har jeg nå litt "lagg" når jeg har zommet inn og flytter meg sideveis, eller fram/tilbake. Ingen problemer når jeg bruker musa for å se meg rundt. Det er som om at når jeg slipper A/D knappen så stopper jeg ikke med en gang, tar liksom et ekstra steg til siden. Det var ikke sånn før. Ved bruk av andre typer sikter så er ikke dette problemet gjeldende.

     

    PS: HW-messig har jeg ikke endret på noe, men siden razor sin "patch" for å spille uten Origin ble fikset av EA(...) så må jeg nå ha Origin oppe for å få spilt.

     

     

    Noen som har opplevd det samme?

  6. Hei

     

    Som dere ser så har jeg her flere versjoner av BF3 og det skaper problemer, jeg tror ihvertfall det er kilden til problemet.

     

    BF3 Beta: lar seg jo ikke fjerne, men den skaper ikke noen problemer.

    BF3 Standard: Ble kjøpt via Origin, men senere kansellert og jeg fikk pengene tilbake.

    BF3 Limited Edition: Ble kjøpt på Elkjøp MYE billigere enn Origin-versjonen etter at standard versjonen ble kansellert.

     

    Men problemet er nå at når battlelog prøver å starte Battlefield for multiplayer eller singleplayer så prøver den å starte standar-versjonen, men siden den versjonen er deaktivert og ikke lenger kan brukes så får den ikke startet spillet... Kommer av og til med en feilmelding som sier "spillet er ikke installert, osv osv".

     

    Utifra det jeg kan se så er det ingen måte å fjerne spill helt fra Origin(noe som er utrolig teit...) og standard spørmålene på http://help.ea.com er ikke akkurat noe til hjelp for meg.

     

    Har prøvd å slette filene som ligger i C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License , uten at det hjalp.

     

     

    Er det noen der ute som har noen gode forslag?

    post-3715-0-26704200-1320523127_thumb.jpg

  7. SPI inspiserer de innkommende datapakkene. Jeg har vært ut for routere som stopper legitime pakker.

    Nei den funker faen ikke... :(

    Har prøvd alt. Åpna porter (i min branmur og han duden fra Altibox) men NEI,jeg blir kicka hver eneste gang,etter 2 min.

     

    Har dere noe råd,har noen kommet men noen ideer??? Jeg mister kontrolen her azz...

     

    Jeg har fått ordnet at firmware`n skal blir oppgradert. Når det kommer til å skje aner jeg ikke (de er drittrege...), men kanskje det kommer til å hjelpe meg.

     

    Har du versjon 7 av hjemmesentralene du også?

  8. Sjekk om du finner SPI i sentralens brannmur og slå den av.

     

    Jeg har ikke tilgang til slike innstillinger hos NTE sin hjemmesentral :/

     

    Jeg har bare mulighet til å logge meg inn på en webside for å gjøre små endringer som å sette opp wlan, port-viderekobling og endre hvilke interne ip-adresser den skal gi ut.

     

    Skal prøve meg hos kundeservice igjen, kanskje de kan slå det av for meg.

  9. Hei

     

    Problemene begynte etter jeg fikk ny hjemmesentral for et par dager siden(fra en versjon 5 til 7). Med den gamle hjemmesentralen hadde jeg ingen problemer med å spille BC2 online, men sleit med masse pakke-tap når det gjaldt Internettradio, websurfing osv osv.

     

    Problemet er: Jeg kommer meg inn på en server, men etter ca 2 minutter så detter jeg ut igjen, uten noen beskjed om hvorfor, eller så får jeg standardbeskjeden om at jeg har mistet tilkoblinga til serveren og at jeg må sjekke innstillingene mine. Det jeg syns er litt rart er at det skjer etter ca 2 minutter ingame, for på den tiden så kan jeg drepe og herje så mye jeg vil uten problemer.

     

    Jeg har vært i kontakt med EA via epost og fikk standard smørbrødliste over ting jeg burde sjekke/fikse og en av de var å åpne diverse porter, se bildet:

     

    TCP: 80, 18390, 18395, 13505

    UDP: 18395, 10000

    db8e34a0be349439834355a1090a6e9e.jpg

    cc5a8d221948e31a7a9d1c726cd9401f.jpg

     

    Dette har jeg da gjort, men problemet vedvarer.

     

     

    Har vært i kontakt med kundeservice hos NTE/Altibox, men den "nekter" for at det kan være noe galt med hjemmesentralen min, eller hos de, og mener vel egentlig at det er jeg selv som har gjort noe galt med innstillingene mine... Noe som er helt feil siden jeg aldri har endret noe på noen av hjemmesentralene(før jeg nå i dag prøvde å åpne portene).

     

    Edit: Glemte en ting. Når jeg setter hjemmesentralen i "Bridgemode" så fungerer det helt fint å spille, men når jeg ikke har egen router så fungerer det dårlig som en løsning for meg.

     

     

    Håper noen der ute kan hjelpe meg siden NTE/Altibox sier de ikke driver kundeservice på slike ting

     

     

     

    Mvh Sigurd =)

  10. Hei

     

    Jeg har 10/10 fiber fra NTE og hastigheten er super, men det er noen småting som plager meg. Problemet er at jeg ikke vet hva det skyldes, om det er linja, nettverkskortet eller noe i Windows/Winamp?

     

     

    Eksempel 1:

     

    Jeg hører en del på Radioseven.se(Internettradio), men en god del ganger så stopper bare stream`n opp, den går ikke videre eller prøver å buffre på nytt. Andre ganger så "hakker" musikken så den tar pauser på ca 1 sekund før den fortsetter igjen. Problemet virker å skje mer når det er mange som hører på(ettermiddager, helger osv)(dette kan jo også ha noe med overbelastning på linja fra NTE?, ikke vet jeg)

     

    Jeg hører på mange andre radiokanaler på nett også, og ingen andre gir meg dette problemet eller andre problemer.

     

     

    Eksempel 2:

     

    IRC: Her detter jeg plutselig ut, men det tar bare få sekunder så er den koblet til igjen. Spilling på nett eller internettradio blir ikke påvirket av at IRC-klienten tilsynelatende mister Internett i noen få sekunder.

     

    Eksempel 3:

     

    Hele maskina mister tilgang til Internett. Kjører sånn "se etter feil" funksjon i Win7. Den gjør noe magi(eventuelt bare kobler seg til på nytt) og linja fungerer igjen og kommer opp med beskjeden "The Default Gateway was not available)(sånn ca det ihvertfall)

     

     

     

    PS: Har prøvd å kontakte Radioseven for å høre om de har noen problemer hos de, men etter flere mail så har jeg aldri fått svar.

    PPS: Har sendt mail med NTE også, men bare fått "autosvar" tilbake, noe om at det hadde vært DHCP problemer hos enkelte av deres kunder for 4-5 uker siden.

     

     

     

    Som sagt, kanskje ligger problemet hos NTE, i nettverkskortet, eller driverne, eller noe i Windows 7?, men uansett så håper noen der ute kan hjelpe meg =)

  11. Hei

     

    Går rett på sak og sier at maskina skal brukes til WoW.

    Den jeg har nå klarer knapt 15fps når det skjer litt i raids, å det er med settings på minimum, så her må man oppgradere. Har hørt at WoW er veldig prosessorkrevende, så har valgt å legge litt penger i akkurat dette.

     

    Ellers så er delene valgt litt etter hva som står på nett på diverse sider, og litt etter lommeboken min.

     

    AMD Phenom II X4 965 Black Edition

    Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT, CL9

    MSI 770-C45, Socket-AM3

    Sapphire Radeon HD 5770 1GB GDDR5

     

    Spørsmålene er, har jeg gått litt for langt her? Kunne jeg egentlig ha gjort dette billigere og fortsatt kjørt WoW med pen grafikk uten problemer? Er det eventuelt noen deler som ikke passer så bra sammen?

     

     

    Takker for all tilbakemelding(utenom dissing av WoW, det kan dere gjøre andre steder)

  12. Hei

     

    Barnehagen skal kjøpe inn noen nye digitalkamera.

     

    De skal tåle en støt og litt regn, men må også være raske til å ta bilder. HD-video o.l. er ikke så nøye.

     

    Jeg har sett litt på disse 3:

    Lumix DMC-FT1

    Olympus Tough 8000

    Canon PowerShot D10

     

    Det virker som at Tough 8000 er den som best passer for oss, siden den er noe raskere til å ta bilder, men det jeg lurer på er om det er noe annet kamera jeg burde ha sett på?

     

    Kom gjerne med tips eller erfaringer :)

     

     

     

    Mvh

     

    Sigurd

×
×
  • Opprett ny...