Jump to content

Kaldvann

Medlemmer
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Prøvde med bare 1 ram brikke og det var like lite reaksjon :/
 2. Har brukt denne maskina problemfritt i flere år, før den nå i dag tok kvelden. Vanligvis står den på hele døgnet, men ble skrudd av i går kveld. I morrest startet den som vanlig og jeg satte på streaming av en film til PS3'n. Filmen hakket veldig(noe den aldri har gjort før) og selv om jeg stoppet streamingen så var det noen prosesser som tok all CPU kraft. Jeg avsluttet de og satte på filmen igjen, etter 10-15 minutter stoppet streamingen helt og når jeg skjekket pcen så har den hengt seg. Trykket på tilfeldige knapper på tastaturet(ctrl alt delete, osv) noe som resulterte i at maskina slo seg rett av. Og etter det har den nektet å reagere når jeg trykker på Power knappen... Ingen lyder, ingen vifter som starter og ingen lamper som tennes. Har kjørt test for å se om det er strømforsyninga, men den starter som den skal. Har også testet å starte maskina direkte på hovedkortet, til ingen nytte. Er vel trolig hovedkortet som er dødt da? Hvor lang garanti har man på sånt hos Komplett.no? HK: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=593889
 3. Se video: Noen ganger når jeg vrir om tenninga så "faller" nåla ned et hakk og viser derfor feil temperatur. Dette gjentar seg flere ganger til den tilslutt ligger rett ut til venstre ved oppstart. Jeg kan dytte den opp på plass igjen, men den "faller" ned igjen neste gang jeg vrir om tenninga. Har prøvd å dra nåla rett ut for å se om det er noe knekt inni, men fikk den ikke ut. Er det noe jeg kan fikse selv? eller må jeg bytte hele instrumentpanelet? http://www.youtube.com/watch?v=uOHR16w5IPQ&feature=youtu.be IMG_1685.MOV
 4. VW Polo 98` Noen som vet hvordan jeg får løs/ut høyttalerne? Har kjøpt meg noen nye jeg skal ha inn istedenfor. Er de bare limt fast så jeg kan vippe de opp med en kniv eller lignende? eller er de skrudd fast i underkant og jeg må komme til en annen vei?
 5. Kaldvann

  Motorola MC75

  Noen som har brukt, eller bruker en slik en? Jeg er på utkikk etter et "farge-tema" som er bedre å bruke i mørket. For eksempel hvit på svart, framfor svart på hvit. Så man slipper å bli blendet hver gang man må se på skjermen.
 6. Jeg syns jeg fikk ranks ganske hyppig, men ble litt sjokkert når jeg så hvor lang tid det hadde tatt i BFBC2. Nå skal jeg ikke påstå at jeg var veldig skilled i BFBC2(ei heller i BF3) for den saks skyld, men tviler på at jeg er alene om dette. Noen andre som syns de går fort oppover også? kanskje for fort? Personlig syns jeg det går akkurat passe, det blir vel til å gå veeeldig treigt før eller seinere uansett.
 7. Jeg har neste samme som deg: Windows 7 4GB minne XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5 AMD Phenom II X4 965 3.40GHz Litt bedre CPU(?), men kjører spillet på "High" uten problemer, men det går vel mer på skjermkortet enn CPU`n?
 8. http://bf3stats.com/ Gir deg kanskje det du er ute etter?
 9. Kjenner ikke noe til den feilmeldingen, men er jo en del standard-ting man kan gjøre: Prøve å reparere installasjonen av BF3 Eventuelt reinstallere Origin og BF3 Lykketil
 10. Hei! Spillet fungerte helt fint før patchen, men etter den har jeg hatt noen små-problemer. 1. Laste-tiden for brett er ca dobbelt så lang! 2. Ved bruk av IRNV(IR) så har jeg nå litt "lagg" når jeg har zommet inn og flytter meg sideveis, eller fram/tilbake. Ingen problemer når jeg bruker musa for å se meg rundt. Det er som om at når jeg slipper A/D knappen så stopper jeg ikke med en gang, tar liksom et ekstra steg til siden. Det var ikke sånn før. Ved bruk av andre typer sikter så er ikke dette problemet gjeldende. PS: HW-messig har jeg ikke endret på noe, men siden razor sin "patch" for å spille uten Origin ble fikset av EA(...) så må jeg nå ha Origin oppe for å få spilt. Noen som har opplevd det samme?
 11. Hei Som dere ser så har jeg her flere versjoner av BF3 og det skaper problemer, jeg tror ihvertfall det er kilden til problemet. BF3 Beta: lar seg jo ikke fjerne, men den skaper ikke noen problemer. BF3 Standard: Ble kjøpt via Origin, men senere kansellert og jeg fikk pengene tilbake. BF3 Limited Edition: Ble kjøpt på Elkjøp MYE billigere enn Origin-versjonen etter at standard versjonen ble kansellert. Men problemet er nå at når battlelog prøver å starte Battlefield for multiplayer eller singleplayer så prøver den å starte standar-versjonen, men siden den versjonen er deaktivert og ikke lenger kan brukes så får den ikke startet spillet... Kommer av og til med en feilmelding som sier "spillet er ikke installert, osv osv". Utifra det jeg kan se så er det ingen måte å fjerne spill helt fra Origin(noe som er utrolig teit...) og standard spørmålene på http://help.ea.com er ikke akkurat noe til hjelp for meg. Har prøvd å slette filene som ligger i C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License , uten at det hjalp. Er det noen der ute som har noen gode forslag?
 12. Min hjemmesentral fikk i dag ny firmware så da fungerer det å spille BF:BC2 igjen!! :D
 13. Nei den funker faen ikke... Har prøvd alt. Åpna porter (i min branmur og han duden fra Altibox) men NEI,jeg blir kicka hver eneste gang,etter 2 min. Har dere noe råd,har noen kommet men noen ideer??? Jeg mister kontrolen her azz... Jeg har fått ordnet at firmware`n skal blir oppgradert. Når det kommer til å skje aner jeg ikke (de er drittrege...), men kanskje det kommer til å hjelpe meg. Har du versjon 7 av hjemmesentralene du også?
 14. Jeg har ikke tilgang til slike innstillinger hos NTE sin hjemmesentral :/ Jeg har bare mulighet til å logge meg inn på en webside for å gjøre små endringer som å sette opp wlan, port-viderekobling og endre hvilke interne ip-adresser den skal gi ut. Skal prøve meg hos kundeservice igjen, kanskje de kan slå det av for meg.
×
×
 • Create New...