Gå til innhold

Glenn71

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Glenn71

  1. På min 5930G så fulgte det med Trojan.zlob og Backdoor.Bot som jeg ikke blir kvitt, er det noen andre som har oppdaget det samme hos seg?

     

    C:\Users\Default\My Documents\My Music\New Song.lagu (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.

    C:\Users\Default\My Documents\My Music\Video.vidz (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.

    C:\Users\Default\My Documents\My Pictures\aweks.pikz (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.

    C:\Users\Default\My Documents\My Pictures\seram.pikz (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.

    C:\Users\Default\My Documents\My Music\My Music.url (Trojan.Zlob) -> Delete on reboot.

    C:\Users\Default\My Documents\My Pictures\My Pictures.url (Trojan.Zlob) -> Delete on reboot.

    C:\Users\Default\My Documents\My Videos\My Video.url (Trojan.Zlob) -> Delete on reboot.

     

    Malwarebyte klarer ikke å bli kvitt det.

    Er det noen som har en løsning på dette?

  2. Hei jeg har tenkt å kjøpe meg digitalt speilrefleks kamera, men jeg vet ikke hvilket jeg burde velge. Jeg har fra før av hatt Canon EOS 500, med 75-300 linse og en standar 35-75 tror jeg det var.

     

    Nå har jeg Panasonic DMC-FZ10 som jeg er meget fornøyd med men jeg har lyst til å ta meg et fotokurs og lære meg å fotografere og bruke manuelle instillingene som finnes på kamera.

     

    Der hvor jeg jobber nå så skylder de meg ca 7200,- som jeg kan ta ut i varer. Vi driver ikke med foto men kan bestille via faste leverandører vi har som leverer datautstyr til oss. Dermed så kan jeg få meg fotoutsyr betalt av jobben og da til pris uten mva. Hva kan jeg da få av utsyr. Linsene jeg har på det gamle canon kamera vet jeg ikke om jeg kan bruke da det har ligget i kjelleren noen år nå.

     

    Men hvis jeg kan bruke de så kan jeg bruke alle pengene på et kamerahus.

     

    Jeg leste at det var flere som anbefalte Canon D20, og det er vel mer en bra nok for meg. Men hvis jeg da velger Nikon så må jeg også ha linse og det kan fort bli mye dyrere.

     

    Er det noen som har noe å anbefale?

     

    Eller så har jeg vært veldig fornøyd med mitt Panasonic kamera som jeg bestilte fra B&H i USA, så det kan tenkes at jeg bestiler fra dem også, og får jobben til å betale. Sparer en del penger på det.

     

    Mvh

  3. Finnes det ikke en nettbutikk som det går å handle disse japanske telefonene fra?

    Det er altid et problem med å skaffe de nyeste tingene her i landet.

     

    Når Panasoniq X70 kom så hadde en jeg kjenner kjempe problemer med å få tak i den, men etter mange samtaler med en hos Panasoniq så fikk han bestilt en.

     

    Burde være en enklere måte å gjøre det på.

  4. Husker ikke hvor mye det kom på totalt men jeg fikk forsendelsen i løpet av 3 dager med Federal Express.

     

    Så bra service har dem på B&HPhoto. Jeg kommer garantert til å handle der igjen. Seriøs butikk, og rimelige i forhold til prisene her hjemme. Tror jeg sparte nesten 2000,- kroner på å handler via dem. Har sett kamera mitt i norge til 6700,- og da er det bare med en 16 mb brikke og der har man ikke plass til så mange bilder.

     

    Eneste jeg oppdaget når jeg kom inn i en kamera butikk med pakken min og skulle se etter en kamera veske så gikk alarmen når jeg skulle ut igjen, og det viste seg at det satte en alarm brikke både på kamera esken og minne brikken. :no:

     

    Men det gikk greit. :p

     

    Har tatt over 1000 bilder med den alt og det blir kjempe fine bilder. Men det er litt vanskelig å fokusere når det er skumring, og det er noe som er litt dumt, men der har jeg et annet kamera som jeg kan bruke. Jeg har fotografert på 36x zoom uten stativ og det ble ganske bra. Digital zoom er jo ikke noe særlig å bruke hvis man skal få bra bilder men det er litt artig og prøve. 12x zoom fungerer perfekt uten støtte men man må være litt stødig på hendene fordet, men bildene blir veldig bra.

    Har brukt det en del når jeg har fotografert ungene mine ute under lek, og det blir så naturlige bilder. Slipper det gjøre seg til foran kamera ansiktet. :yes:

     

    Så det er absolut å anbefale å bestille fra USA. Men husk at man betaler ikke toll på kamera og kamera utstyr, men 24% mva. Og man beregner mva'en ut ifra frakten og prisen på varen. Og så blir det fortollings gebyr på en hundrelapp eller to. Men det er enkelt å fortolle det selv også hvis man bare leser en lett forklaring på tollvesenet.

     

    Mvh

     

    Glenn71

  5. Fikk kamera i dag, fra BHPhoto i USA, og det stemte at laderen var en universal lader så jeg trengte bare å bytte en ledning som jeg hadde fra før av.

     

    Er kjempe fornøyd med kamera og det blir kjempe fine bilder, og jeg bruker den på 12x zoom uten stativ og det blir knall bra. Konge kamera, angrer ikke et sekund...hvertfall ikke ennå :p

     

    Da håper jeg bare på bra vær så jeg kan ta noen bra bilder ute.

     

    Mvh

     

    Glenn

  6. Jeg får kamera mitt fra BHPhoto i morgen. :dribble:

    Det er et Panasoniq DMC-FZ10 og jeg lurer på om de som har handlet der før har måtte skifte strømmladeren? Det er vel en helt annen strømmstyrke i USA en i Norge? :hmm:

     

    I så fall, hvor kjøper dere det? Siden jeg får kamera i morgen så hadde det vært fint å prøve det allerede i morgen tidlig eller når Fedex får varene sine. Greit å teste det ut før ungene og kjærringa kommer hjem! :yes:

     

    Mvh

     

    En Glad Glenn

  7. Jeg er litt i villrede når det gjelder valg av kamera.

    Det jeg er ute etter er et kamera med litt mer zoom en det jeg har i dag.

    Kamera jeg har nå er Nikon Coolpix 3100, og jeg synes zoomen her blir for lite.

    Jeg vil ha en zoom som er rask og som kan zomme lenger en det jeg har nå, så jeg kan fotografere ungene mine når de er ute å leker uten at jeg må sitter helt ved siden av dem for å få bra bilde.

     

    Er det noen som vet de sterke og svake sidene ved disse to kameraene eller er det noen andre kamera i den samme prisklassen som er å anbefale isteden?

     

    Mvh

     

    Glenn Ove Bryni

  8. Jeg har fra før av Nikon Coolpix 3100, men jeg ønsker meg et kamera med mer zoom. Panasonic har et på 12x og Olympus har et på 10x.

     

    Jeg kommer til å bruke det mest til å fotografere ungene mine når de er ute å leker eller når vi er på ferie. Med det kamera jeg har nå så blir det til at jeg må så nærme når jeg tar bilder og da bli ikke bildene så fine synes jeg. For da er de obs på at jeg tar bilder og da blir det ikke like spontant.

     

    Er det noen andre en de to jeg har nevnt som er like gode eller bedre men i samme prisklasse?

     

    På forhånd takk!

     

    Mvh

     

    Glenn71

  9. Jeg har nettopp kjøpt meg Sony Ericsson z600 og er veldig fornøyd med den.

    Det var mange som mente at den var for stor men det bryr jeg meg ikke noe om, jeg synes den ligger bra i hånden og den er helt grei å se på.

     

    Jeg har sett på en del andre klapp telefoner og de gir meg ordentlig plastikk følelse.

    Men en mobil jeg synes er veldig grei er Panasonic X70. Men den er litt vel dyr.

     

    Jeg forsøkte å koble z600 mobilen til laptopen min og det gikk greit med en gang. Jeg har ikke bt så jeg brukte ir. Men det gikk greit. Og jeg førte over alle kontaktene mine fra min gamle t68i til z600 og det fjorde jeg via bt. Det gikk veldig greit og kjapt.

     

    Kamera er ikke all verden men det gjør egentlig ingen ting siden jeg har et lite digital kamera ved siden av som jeg bruker.

     

    Men nå har jeg ikke hatt telefonen mer en i 24 timer så jeg vet ikke så mye ennå, men jeg kommer tilbake etter å ha brukt den en stund.

     

    Mvh

     

    Glenn71

  10. Hvis du har en litt billigere spiller : Devner,United,etc. holder det med å brenne .mpg filene på en dvd iso og så putte den i spilleren. får da opp en meny hvor man velger hvilken fil du vil spille av.

    Vil det si at jeg kan bruke min United dvd spiller til å se alle filmene mine ved å brenne mpg filer til dvd platen?

     

    Har nettopp bestilt meg NEC sin dvd+- spiller så jeg kommer vel til å prøve den i løpet av neste uke. United dvd spilleren er billig men tar nesten alt av formater. Dvd+, dvd-,vcd,svcd og mp3. Den tar vist bilder osv også.

     

    Glenn71

×
×
  • Opprett ny...