Jump to content

Spenstig

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Så skal sykler ha olje (til smøring og dekk samt til å lage ymse plastprodukter til bremser, gir, holker og sete.)
 2. Det er feil. Stadig mer matfoto blir tatt med mobiltelefoner. Men det betinger at man er litt smartere/flinkere på ekstern lysssetting enn hva et dedikert kamera kan gi, ettersom sluttproduktet tatt av et dedikert kamera ofte er noe mer tilgivende. Men selvsagt, ettersom eksterne objektiver til telefoner er av temmelig laber kvalitet i det aller fleste tilfellene, så vil det ikke bli noen stor nisje av dette. Vi som bruker systemkameraer vil nok i de fleste tilfeller fortsette å få bruke dette når kunder trenger noen skarve bilder...
 3. For fastsatte støtteordninger, så vil man kunne fjerne mange av de med en borgerlønn, men subsidiering i landbruket som er en høyst variabel form for støtte er ikke en av de tingene som vil bli nevneverdig berørt, ettersom det er mange ulike ordninger, alt etter hva slags produksjon man har og ikke minst størrelsen på produksjonen. Som eksempel, en bekjent av meg har over 150 melkekyr pluss en drøss med kjøttfe. I tilegg så har han over 5000 mål med dyrka mark og ca 60000 mål med skog. For å rå over dette har han 3 personer ansatt i 100% stilling(alt arbeid i skogen blir leid inn), i tillegg til noen sesongarbeidere og en "haug" med avløsere. En annen bekjent av meg har 100 mål med dyrka mark. En kan lett skjønne at behovene for disse 2 er vidt forskjellige, både i drift og tilskudd. Som uføretrygdet er jeg dog noe skeptisk til å sette en borgerlønn på 10000 kroner, fordi det vil høyst sannsynlig medføre en underdekning over tid, på mellomlegget mellom 100% uføretrygd og borgerlønn. Det er allerede i dag nærmest umulig å anskaffe seg bolig samtidig som man eier bil, om man er uføretrygdet på minstesats.
 4. Det er strengt tatt ikke unikt for høyere utdanning. Jeg var en lat slabbedask på store deler av vgs, dvs. ikke før siste halvår at jeg faktisk gadd å åpne noen bøker i det hele tatt, så hadde et snitt på 3.5 ved juletider på 3.året. Jeg hadde da 3MX (den tyngste matten på vgs på slutten av 90-tallet). Jeg endte opp med 6 i 3MX, men jeg hadde 2 i MX og 2 i 1MA-B(tror det var det den het, matten på grunnkurs). Så jeg bestemte meg for å ta opp matten fra grunnkurs og vk1, men da fikk jeg til svar at det var ingen mulighet for å ta opp fag som var av lettere grad, når jeg hadde bestått det vanskeligste. Men, jeg fikk meg 9 år med morro på høyere utdanning før jeg ble uføretrygdet...
 5. Helt enig! Men det er ikke bare FrP som er et ekkelt parti, men også SV, MDG og Rødt er partier som vil Norge vondt, uten at de helt skjønner det selv.
 6. Det finnes flere skjermer, det er ikke slik at du må ha Asus.. F.eks. denne er jo på lager hos Komplett. https://www.komplett.no/product/1123194/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/aoc-32-curved-gamingskjerm-cq32g1
 7. Sende noe til dere? Hva kommer ut av det? Etter Solstad forsvant, så har jeg ikke fått svar på en eneste henvendelse angående VGD. Jeg har vurdert å bruke en slektning som er en av deres spydspisser, men har kommet frem til at jeg ikke vil utsette han for noe han ikke har noe med. Dere svarer ikke brukerne på VGD i det hele tatt (Hvis du ikke har oversikt, så se her, og du ser at det er svært lenge siden noen har svart på spørsmål) og VGD har også sannsynligvis verdens verste moderering hva forum angår. Selv ikke enkelte diktator-grupper på Facebook er verre, for i slike grupper vet man hva man får. Ytringsfriheten på VGD ligner på hva man finner i land som vi slett ikke liker å sammenligne oss med. Selv tror jeg dette er starten på slutten for diskusjon.no og at Facebook vil bli vinneren. Det er kjedelig for etterhistorien, for mesteparten av innholdet på FB ligger utilgjengelig i lukkede grupper, og kommer således ikke opp i Google-søk når folk lurer på noe. Når dere ikke har tillit fra brukerne på VGD, er det da rart at vi er svært skeptiske til hva godt dette kan gi diskusjon.no over tid?
 8. Ja, det er tross alt greit å holde dritten på en plass.
 9. Har dere 23:59 konk her også? Eller er det en konk på hvert 59.minutt siden dette forumet ikke stenger?
 10. Nå er det vel strengt tatt Apple som kaster seg på en bølge, ikke at de er de som er først ute med ymse helsefunksjoner på håndleddet.
 11. - For alle de som ikke synes det er greit at bilen må stå på verksted en måned for å bytte ut småting, så vil VW være et bedre valg - For alle som synes det er fint at en ny bil kommer uten skrammer og riper, så vil VW være et bedre valg. - For alle som vil være endel av et godt utbygd forhandlernettverk med tilhørende servicepunkter, så vil VW være et bedre valg.
×
×
 • Create New...