Jump to content

Spenstig

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hadde jeg kjørt Porsche Macan så hadde det nok blitt endel flere som hadde vært litt yngre også. Har flere venner med rimelig feite biler, og de vasser i damer. Han ene er svensk, smellfeit i midten av 50-årene og har en Lamborghini Aventador. Tror ikke han har hatt seg med ei jente som har fylt 20 år siden han kjøpte bilen. Nå er riktignok det ikke min fetish. De skjønner absolutt ingenting av hvorfor jeg synes slappe bryster og nedsunken livmor er noe å tenne på.
 2. Jepp, det er det nest mest spenstige jeg gjør det der. Det mest Spenstige innebærer ikke spenstige kropper. Steike mye god sex tilgjengelig blant enker i 70-årene. Viktig, de må være enker, og de må ha vært det i 5 år pluss. Skilte eller med nylig avdøde ektemenn er av en eller annen snodig grunn fryktelig kjedelige greier.
 3. Det er veldig godt, ihvertfall når man tar betalt i natura etterskuddsvis, man slipper å tenke på å bruke penger på kontaktapper i noen måneder.. En ren vinn-vinn-situasjon. På selve julaften kan det være litt kjipt for ungene i de siste familiene man er innom, for da begynner man å bli rimelig skeiv i gangen etter altfor mye aquevit, så jeg passer på å ta de styggeste/feiteste damene til slutt, i tilfelle de skulle klage på at jeg var for full når jeg var der.
 4. Så skal sykler ha olje (til smøring og dekk samt til å lage ymse plastprodukter til bremser, gir, holker og sete.)
 5. Det er feil. Stadig mer matfoto blir tatt med mobiltelefoner. Men det betinger at man er litt smartere/flinkere på ekstern lysssetting enn hva et dedikert kamera kan gi, ettersom sluttproduktet tatt av et dedikert kamera ofte er noe mer tilgivende. Men selvsagt, ettersom eksterne objektiver til telefoner er av temmelig laber kvalitet i det aller fleste tilfellene, så vil det ikke bli noen stor nisje av dette. Vi som bruker systemkameraer vil nok i de fleste tilfeller fortsette å få bruke dette når kunder trenger noen skarve bilder...
 6. For fastsatte støtteordninger, så vil man kunne fjerne mange av de med en borgerlønn, men subsidiering i landbruket som er en høyst variabel form for støtte er ikke en av de tingene som vil bli nevneverdig berørt, ettersom det er mange ulike ordninger, alt etter hva slags produksjon man har og ikke minst størrelsen på produksjonen. Som eksempel, en bekjent av meg har over 150 melkekyr pluss en drøss med kjøttfe. I tilegg så har han over 5000 mål med dyrka mark og ca 60000 mål med skog. For å rå over dette har han 3 personer ansatt i 100% stilling(alt arbeid i skogen blir leid inn), i tillegg til noen sesongarbeidere og en "haug" med avløsere. En annen bekjent av meg har 100 mål med dyrka mark. En kan lett skjønne at behovene for disse 2 er vidt forskjellige, både i drift og tilskudd. Som uføretrygdet er jeg dog noe skeptisk til å sette en borgerlønn på 10000 kroner, fordi det vil høyst sannsynlig medføre en underdekning over tid, på mellomlegget mellom 100% uføretrygd og borgerlønn. Det er allerede i dag nærmest umulig å anskaffe seg bolig samtidig som man eier bil, om man er uføretrygdet på minstesats.
 7. Det er strengt tatt ikke unikt for høyere utdanning. Jeg var en lat slabbedask på store deler av vgs, dvs. ikke før siste halvår at jeg faktisk gadd å åpne noen bøker i det hele tatt, så hadde et snitt på 3.5 ved juletider på 3.året. Jeg hadde da 3MX (den tyngste matten på vgs på slutten av 90-tallet). Jeg endte opp med 6 i 3MX, men jeg hadde 2 i MX og 2 i 1MA-B(tror det var det den het, matten på grunnkurs). Så jeg bestemte meg for å ta opp matten fra grunnkurs og vk1, men da fikk jeg til svar at det var ingen mulighet for å ta opp fag som var av lettere grad, når jeg hadde bestått det vanskeligste. Men, jeg fikk meg 9 år med morro på høyere utdanning før jeg ble uføretrygdet...
 8. Helt enig! Men det er ikke bare FrP som er et ekkelt parti, men også SV, MDG og Rødt er partier som vil Norge vondt, uten at de helt skjønner det selv.
 9. Det finnes flere skjermer, det er ikke slik at du må ha Asus.. F.eks. denne er jo på lager hos Komplett. https://www.komplett.no/product/1123194/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/aoc-32-curved-gamingskjerm-cq32g1
×
×
 • Create New...