Gå til innhold

MaDDoG

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MaDDoG

  1. Hvis man bruker denne og du setter 2 forskjellige HDD nedi kan det ikke kom opp som 1 HDD og man kan ikke kjøre RAID med 2 HDD. Jeg lurer fordi jeg bare ser 1 USB.

     

    Litt gammel tråd, men jeg velger å svare deg alikevell.

     

    Den vil vell fungere som en usb hub,dvs at begge diskene er tilgjenglig i windows og ikke mulig å kjøre i raid. Ukjent mulighet er kanskje softraid. Hastigheten vil jo også bli begrenset av kapasiteten av usb. Bruker du begge diskene samtidig faller nok hastigheten mye på totalen, men en og en skal det i teorien fungere som en "vanlig" ekstern usb disk.

  2. Jeg stusset også på det med båndbredden. 4 trådpar og gode kabler gir 1Gbit/s mens HDMI må da være godt over den båndbredden slik ATW har regnet ut.

     

    Ellers: Hvis dette faktisk fungerer så kan det være en løsning for å overføre DVI over ganske lange avstander uten ekstremt dyre kabler. (DVI og HDMI er jo nøyaktig det samme med unntak av lyden hvis jeg har forstått rett)

    5567648[/snapback]

     

    Du har forstått det rett med tanke på hdmi og dvi er det samme signalet, men at hdmi også har digital lyd.

  3. Ta ut knappene og rens holder og selve knappen så godt som mulig.. bruk isopropanol eller lignende (rødsprit). sjekk nøye over at det ikke har blitt sølt noe over strøm ledende deler! Gjør det så fort som mulig. Cola er noe av det værste man kan søle på slike deler og det blir bare seigere og seigere.! lykke til.

  4. ta en titt på plextor brennerne. De er best  :thumbup: 

    5150141[/snapback]

     

    Hvis du bare ser på navnet ja :p

     

    Ser du på brennekvalitet er de dessverre ikke best...

     

    Jeg ville valgt BenQ DW1640.

    5150195[/snapback]

     

    nec 3550A etterfølgeren til den legendariske 3500. MEGET fornøyd med de.

  5. Trenger litt hjelp til å finne en ekstern harddisk kabinett eller en ekstern harddisk som er i knall rød. Grunnen er rett og slett at jeg har en Acer ferrari 3400 og ønsker en matchende enhet til den. Så med andre ord knall rød :) Jeg husker å ha sett en for ikke så lenge siden på en nyhets side, men kan ikke huske hvor eller hva den het. Men det er ikke så viktig, vist noen finner et alternativ et annet sted.

     

    mvh

  6. går fint med opptil 4 mus og tastatur på logitech da de har 4 forskjellige kanaler.

     

    Hvis du for problemer legg senderen til tastaturet næremere tastaturet. Har brukt trådløst tastatur på lan partys mange ganger. Når det har vært problemer så er det fordi tastaturene har kjørt samme frekvens. Løst det med å legge senderen nærmere eller bytte kanal. :thumbup:

     

    mvh

×
×
  • Opprett ny...