Jump to content

Jotne

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)
 1. Og hva er argumentet for at "Cornering the market" ikke er direkte ulovlig i Norge? Jeg spør av genuin interesse. For meg virker den teknikken skreddersydd for å gjøre rike bedrifter og selskap, enda rikere, på bekostning av alle oss andre.
 2. Og hva er argumentet for at "Cornering the market" ikke er direkte ulovlig i Norge? Jeg spør av genuin interesse. For meg virker den teknikken skreddersydd for å gjøre rike bedrifter og selskap, enda rikere, på bekostning av alle oss andre.
 3. K-God og hans undersåtter skal lage nytt lag/organisasjon. Hva det blir, gjenstår å se.
 4. Selv i fotball, hvor interessen i Norge er stor, er det fortsatt slik at de fleste anser de engelske sendingene som "mer profesjonelle". Uten at det nødvendigvis alltid er tilfellet. Skal du dekke internasjonal esport, tror jeg du må akseptere at det for øyeblikket er vanskelig å konkurrere direkte. Tviler på seertallet vil være høyt nok uten å først etablere en grasrot en kan bygge videre på. Lite hensiktsmessig å late som om vi alltid har vært en stor esportnasjon, når det ikke stemmer. Men vi _kan_ selvsagt bli det! Mer enn å vise hvor "proffe" vi kan være, tror jeg det er bedre å vise hvor engasjerende og ufarlig esport kan være. For å dra paralleller til sjakksendinger; Jon Ludvig Hammer, Simen Agdestein og Torstein Bae har alle vært fantastiske for den dekningen.
 5. Har akkurat samme erfaring. Følelsen av mestring i Dota kan ikke understrekes nok. Valve forsøker å gjøre spillet mer mottakelig, men du kan ikke endre for mye. Spillet SKAL være en av de vanskeligste spillene - mindre spillerbase "be damned". Taiga nevnes av en av de beste Dark Williow-spillerne (greit, ikke alle spiller henne) og har overhodet ikke gjort seg bort. Heller tvert om. Skulle så absolutt ha hatt en eller annen dekning av main event, være det norsk media eller hvem som helst som kan blåse litt frisk pust inn i norsk dota!
 6. Dette virker som en oppegående og fornuftig ung mann - og en god representant for esport i Norge. Holder du samme holdning og motivasjon, kan du kanskje dra meg flere inn i et spill der vi (Norge) er aaaltfor akterutseilt. Stå på, og lykke til med både bootcamp og TI. Du har mange i ryggen!
 7. Spoiler!! Synd det ble tap mot VP, men for en "Earth Spirit" Taiga spilte. Ingen ES med så god early game på flere år!!
×
×
 • Create New...