Jump to content

Svelawn

Medlemmer
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

Recent Profile Visitors

2268 profile views
 1. Mtp hvor mye slik som dette ødelegger miljøet så er det faktisk latterlig med 1 års ban, skremmer i alle fall ikke vekk andre til å gjøre akkurat det samme. Hvor mange timer har Saidonz og Zame og co ødelagt for andre X antall andre?
 2. Hvordan kan du kalle han en legende??? For jeg har kjent faken siden du gikk i bleie.. Og han hadde en viss legendestatus i miljøet i 1.6. Vet ikke om han hacka på den tiden, men tviler egentlig. Unnskylder ikke handlingene hans på noen som helst måte men for oss som kjente han back in the days er han en viss legende Saidonz og Timber er også legender Du om det. De har vel aldri prestert noe som helst i motsetning til faken. Så den sammenligninga di kan jeg ikke helt si meg enig i troll. Sammenligningen er at alle 3 cheatet for å komme seg opp å frem. Du må gjerne påstå noe annet å kalle meg troll men jeg driter i hva noen som har blitt busted for cheating har oppnådd tidligere når noe slikt kommer frem. Jeg kunne også kommet meg langt i både 1.6 og csgo om jeg bare skrudde av veggene ett par runder pr match. Du må gjerne forsvare kompisen din men det forandrer ingenting. Han var tydeligvis en rutinert cheater som ikke ble tatt på selve gameplayet eller av client, det sier meg alt jeg trenger å vite. Sier jo at jeg overhodet ikke forsvarer handlingen hans. Må lære deg å lese gutt.. Det jeg sier er at han har litt mer tyngde i sekken enn kvisegutta fra ethlexety eller hva faen de het. De har ikke vært i nærheten av noe proffnivå, derimot har faken i sin tid vært det. At du velger å kalle de legender sier litt om deg. Det er jo hele poenget, nå kan det jo stilles spørsmål ved den tyngden. Men du har jo spilt på lag med han selv så forventer ikke noe kritisk tankegang fra deg. Forsett med den herlige passive aggresjonen, ikke smålig i det hele tatt.
 3. Hvordan kan du kalle han en legende??? For jeg har kjent faken siden du gikk i bleie.. Og han hadde en viss legendestatus i miljøet i 1.6. Vet ikke om han hacka på den tiden, men tviler egentlig. Unnskylder ikke handlingene hans på noen som helst måte men for oss som kjente han back in the days er han en viss legende Saidonz og Timber er også legender Du om det. De har vel aldri prestert noe som helst i motsetning til faken. Så den sammenligninga di kan jeg ikke helt si meg enig i troll. Sammenligningen er at alle 3 cheatet for å komme seg opp å frem. Du må gjerne påstå noe annet å kalle meg troll men jeg driter i hva noen som har blitt busted for cheating har oppnådd tidligere når noe slikt kommer frem. Jeg kunne også kommet meg langt i både 1.6 og csgo om jeg bare skrudde av veggene ett par runder pr match. Du må gjerne forsvare kompisen din men det forandrer ingenting. Han var tydeligvis en rutinert cheater som ikke ble tatt på selve gameplayet eller av client, det sier meg alt jeg trenger å vite.
 4. Hvordan kan du kalle han en legende??? For jeg har kjent faken siden du gikk i bleie.. Og han hadde en viss legendestatus i miljøet i 1.6. Vet ikke om han hacka på den tiden, men tviler egentlig. Unnskylder ikke handlingene hans på noen som helst måte men for oss som kjente han back in the days er han en viss legende Saidonz og Timber er også legender
 5. Dette er ikke for å ver ekkel men må bare spørre, dere kunne ikke spille på oppsatt tidspunkt sist torsdag og heller ingen andre dager denne uken og dere klarer maks å flytte kampen 1 time? Må bare si at hadde jeg visst dette forrige torsdag så hadde jeg gått knallhardt inn for WO...
 6. La inn forslag Vi har en som er tilbake fra jobb rundt 2200, kan eventuelt starte så fort han er på plass?
 7. Skal sjekke om det er mulighet hvis vi kan ta den litt senere? er jo bare bo1 så går jo relativt kjappt.
×
×
 • Create New...