Jump to content

chabrol

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hvor bør man sette opp musefeller hvis man ikke har sett spor etter mus inne i huset, men hørt dem i veggene?
 2. Finner ikke den nye Google Chromecast med fjernkontroll til salgs noe sted. Hva med Xiaomi Mi TV Stick med Android TV 9.0 da? Fin pris, om den ikke er for treg da. Noen som kjenner til den? https://mi-home.no/produkt/black-week/mi-tv-stick/
 3. Vurderer å kjøpe denne for å ha til hjemmekino med lerret i kjellerstue. Er langt billigere alternativ enn Apple TV, men hvordan er kvaliteten? Og finnes det en velfungerende app fra Altibox til den?
 4. Når på året monterte du det? Jeg har kjøpt inn metervis med musebørste nå, men har ikke satt det opp fordi jeg er redd for å sperre mus eller rotter inne i veggene. Leste nylig en sak på en skadedyrekspert som uttalte at musene ofte er inne i veggene også på dagtid selv om man ikke hører dem på denne årstiden og at det derfor er for sent å tette igjen på denne årstiden. Tenkte derfor å ta sjansen på å vente til våren/sommeren, selv om begge deler jo er en sjanse å ta siden det sies å være et stort museår i år og nye mus (og rotter) kan slippe inn gjennom hele vinteren og gjøre skader om jeg ikke tetter igjen nå. Vanskelig dette, men har altså foreløpig ventet. Hører fortsatt aktivitet i veggene, noe som er ubehagelig.
 5. Har den siste tiden hørt aktivitet inne i veggen som tyder på at mus/rotter har kommet seg inn i vegg. Høres som rasling i veggen på kveld/natt. Har foreløpig (heldigvis) ikke sett spor etter at de har vært innenfor veggene i huset. Bor i et eldre hus og tenker det kan være en god idé å montere musebørste under kledningen og ved åpninger rundt huset. Har sett på denne typen: https://www.skadedyrshop.no/museborste-4m-sikrer-huset-mot-mus-enklere-blir-det-ikke-2019 Ser veldig enkelt og greit ut. Er det noen som har erfaringer? Utfordringen er å vite når jeg kan montere det. Hvordan kan jeg vite at det ikke er mus/rotter i veggen når jeg monterer det og at de dermed stenges inne, risikerer og dø i veggen og danne forferdelig lukt? Bør jeg vente til våren/sommeren med å sette det opp? Er vel i den kalde årstiden at mus og rotter søker seg inn for å få varme. Er toget gått for denne sesongen? Noen andre råd til hvordan bli kvitt rotter eller mus i vegg? Så får jeg heller intensivere forebyggingsarbeidet til den varme årstiden.
×
×
 • Create New...