Gå til innhold

brrrm

Medlemmer
  • Innlegg

    269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brrrm

  1. CaZpeR skrev (17 minutter siden):

    Forsøkt en power cycle? Altså koble ut strømmen og la den være uten strøm cirka 1 minutt før du kobler til igjen. Hvis du ikke får noe liv da så ville jeg kontaktet Elkjøp eller Microsoft for å få konsollen fikset på garanti. 

     

    Ja det ble prøvd uten at det hjalp. Endte opp med å levere konsollen inn hos Elkjøp Service idag. 

     

    • Liker 1
  2. Denne "EDC (CPU)" har plutselig begynt å vise høy prosent etter jeg oppdaterte windows. Jeg bruker balansert strømplan der jeg har laveste prosessortilstand satt til 5%. Prøvde endre til andre strømplaner uten at det ble noen bedring. Opplever ingen problemer med CPU, men bare overrasket over den høye prosenten. Vil dette skape problemer eller er det normalt?

     

    AMD Ryzen 2700X.

     

    Fk3R56T.jpg

  3. Jeg har brukt AMD Ryzen 7 1700 en god stund nå, men nå nylig bestemte jeg meg for å kjøpe inn AMD Ryzen 7 2700x. Men når jeg kobler denne CPU til, får jeg ingen signal til monitor, ikke BIOS heller - Men viftene og alt lyser opp i kabinett. Når jeg kobler inn den gamle CPU igjen så starter maskinen. 

     

    Det er ikke noen bøyde pins på CPU, er dette noe som kanskje må oppdateres? Har blitt fortalt at jeg burde installere drivere til 2700x før jeg kobler til CPU. Noen råd?

  4. Idag skulle jeg skifte fra GTX 1070 til MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio. 

     

    Men når jeg kobler det nye kortet til, så får jeg ingen signal verken via DP eller HDMI, skjermen forblir svart og jeg får ikke opp BIOS heller, alle RGB lys på kort lyser opp men viftene starter ikke.

     

    Slettet gamle drivere som jeg fikk beskjed om av Komplett før jeg koblet inn det nye

     

    Er det noe som må oppdateres eller har jeg fått et ødelagt kort?

  5. Grunnen til at det tar lang tid er at PS4 laster ned storefront fra PS store hver gang. Så du har sannsynligvis dårlig kopling mot PS store. Når spillet er nedlastet og du spiller online, så er du koplet til mot spillets server, ikke PS store.

     

    Kan man gjøre noe med det? Eller ligger problemet hos Sony da? Samme problemet gjelder når jeg skal se på vennelisten min, eller søke opp venner, stort sett alt på menyene går tregt eller kommer ikke opp.

  6. Det ble ingen bedring av resette router, men ville det ikke vært problemer med spille online om det var router? Det er bare menyene, PS store, meldinger og slikt som bruker opp mot halvtime å laste, noen ganger lastes ikke inn i det hele tatt.

     

    Det er ikke noe som kommet plutselig heller, har hatt det slik i over et halvt år på PS4 Pro, men tenkte jeg skulle høre her om det var noen råd.

  7. Min PS4 Pro er veldig treg i interface, noen som har noen råd? Bruker alt fra 10 til 30 minutter på laste inn PS Store, vennelister og trophies, har over 60% av konsollen ledig, koblet til via nettkabel 100/100, og prøvd gjenoppbygge databasen uten noen bedring.

     

    Gameplay fungerer perfekt, ingen lagg eller noe.

×
×
  • Opprett ny...