Gå til innhold

Seen

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Seen

  1. vintrip skrev (32 minutter siden):

    Så bra, men vil de kunne avinstaleres, eller kan man bare gjemme de fra startsiden?

    Ser at det er mange oppsider med at enhetene snakker så godt sammen, men er kommer nok ikke til å bytte over til en iphone, selv om mac ser veldig spennende ut. 

    Noen av appene kan avinstalleres. De du ikke bruker kan du legge i en egen mappe og der vil de aldri plage deg :)

    • Liker 1
  2. xClaymanx skrev (På 13.5.2022 den 9.58):

    Før du begynner med noe permanent, hva med helt vanlig gaffatape for å se om dette faktisk fungerer i det lange løp?

     

    Aldrack skrev (På 15.5.2022 den 23.09):

     

    Takk til dere begge! Kjøpte den Miele-tapen og gaffatape og fikk tetta det helt. Fullstendig stille, jeg takker dere begge!!

    Nå er problemet at jeg hører kjøleskapet veldig godt. Har dere noen tips for det også kanskje? Det er alltid noe.. haha!

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  3. Kan ikke mye om dette temaet og håper noen kan gi meg litt tips.

    Har flyttet inn i en studioleilighet der det er et ganske kraftig ventilasjonssystem. Kjøkkenviften er koblet på dette systemet, så det er ingen motor på denne men den har en luke som åpnes når den er i bruk. Inni røret er det trekk hele tiden.

    Ventilasjonsslangen er koblet på en plastdel øverst på viften men er ikke helt tett, derfor er det en konstant støy.

    Det er en slags aluminiumsfolie som er brukt til å feste slangen og plastdelen på kjøkkenvifta sammen, og når jeg presser dette sammen stopper støyen ganske godt opp. Spørsmålet mitt er da hvordan jeg kan få dette så tett og lydløst som mulig.

    Har sett på fugemasse/fugeskum som jeg har tenkt at kanskje kan gjøre dette systemet mer tett, men jeg aner strengt tatt ikke hva jeg driver med. Spurte vaktmesteren men han avfeide hele problemet, kalte meg sensitiv og sa at det ikke var noe å gjøre. Ble provosert og ba ham om å gå. Telefonen viser 58 db når skapet over kokeplatene er åpen, skapet demper ikke mye av støyen.

    Noen forslag? Blir faktisk gal av denne lyden.

  4. Avgangsfag kommer på vitnemålet sammen med eksamenene du har hatt. Poengene regnes ut ved å plusse sammen alle karakterene og dele på antall karakterer. Du kan også få tilleggspoeng for realfag og språk.

  5. Hei, er det noen excel-eksperter her? :)

    Har en excel-fil med 14 ark. I det første arket har jeg tallene jeg vil sammenligne opp mot de andre 13, det vil si telle opp hvor mange ganger de går igjen i de andre arkene. Har googlet meg frem til at countif muligens kan brukes men finner ikke helt ut av det.

    En link eller forklaring settes stor pris på!

  6. Har to hus jeg gjerne skulle fått lagt nettverkskabel mellom. De ligger ca 500 meter fra hverandre, og det ene huset mottar fiber fra internettleverandøren. Det andre huset ligger ganske ulendt til, og de gir meg et veldig dyrt tilbud om å strekke fiberen videre opp til hus nr 2.

    Lurer på om dette går an å gjøre selv på en eller annen måte? Har skjønt det sånn at kobberkabler ikke videreformidler signal over ca 100 meter. Tenkte å grave ned kablene selv hvis det er mulig å finne en løsning på dette.

    Trådløs sendere er nok ikke aktuelt da det er en del skog der.

  7. Har en 12,9 tommer iPad som av og til bruker på pulten min sammen med mus og tastatur. Om jeg kun bruker futteralet til å støtte opp iPaden med blir nakken min sliten veldig fort av å se på skjermen i den vinkelen. Løsningen har blitt å finne bøker og esker for å plassere den på.

    Har søkt rundt etter stativ til nettbrett med høydejustering men finner ganske lite. Ser de har noen på amazon og aliexpress, men vil helst bestille fra norske butikker. Noen tips?

  8. Hei folk ??
    Bestilte den nyeste iPad Pro for en og en halv måned siden men det er ganske store leveringsproblemer for tiden, så ingen iPad på meg!

    I dag ringte det noen fra butikken og sa jeg kunne få 5% på modellen jeg har bestilt som en kunde har returnert. Forseglingen er brutt, iPaden er brukt men har ingen merker og alt skal være i skjønneste orden sier de.

    Om jeg takker ja kan jeg hente den i morgen men hvis ikke kan det fort bli 3 uker til med venting. Er selvfølgelig fristet, men er 5% rabatt nok for en åpnet iPad egentlig?

  9. Jeg har meldt meg opp som privatist denne våren, og planen var å bruke de karakterene til å søke høyere utdanning i høst. Nå kan planene bli forskjøvet ett helt år om de ikke Oslo kommune finner en løsning. Bruker mye tid på å legge de tankene bort, slik at jeg får lest mest mulig i tilfelle det faktisk blir eksamen. Har allerede fått beskjed om at alt i april er avlyst.

    Ellers er det kjipt at alle må holde avstand. Er i utgangspunktet ikke supersosial men merker at det er vanskelig å ikke omgås med mennesker slik jeg pleier.

  10. Håper jeg kan få litt hjelp til valg av et produkt som måler pulsen min under løping/jogging. Vil sørge for at jeg får mest mulig ut av løpeturen ved å holde pulsen oppe på et optimalt nivå. Er ikke interessert i sånne aktivitetsmålere som en bruker døgnet rundt, men heller noe som måler pulsen min gjennom treningsøkten. Hva bruker dere?

  11. Hei, tittel sier det meste. Budsjettet er mellom 5-8k. Helst numb pad, og en PC av kvalitet. Er ikke kjent med laptoper annet enn Apple sine, så aner ikke hva jeg skal se etter. Tastaturet og skjermen må være god, han bruker datamus ved siden av. Har inntrykk av Acer, Asus, HP og de merkene der som veldig plastikkaktig og av dårlig byggekvalitet men kanskje det bare er på de billigste modellene?

    Aner ikke hva jeg driver med, please help

  12. For det første er det sykt kult av deg å spørre om råd og hjelp for dette. Mange har et veldig eiendommelig syn på sinnet sitt og identifiserer seg med det, og det virker det ikke som du gjør. Sinne og aggressjon er høyst nødvendig i noen situasjoner, men også noe som reduserer ens livskvalitet om det kommer opp i andre omstendigheter.

     

    Kan det være andre ting i livet ditt som gjør at følelsene blir sterkere i de eksemplene du nevner? Undertrykker du følelser ett sted, dukker de opp ett annet. En annen ting er at disse følelsene varer veldig kort om du bare ikke blander deg inn i de. Prøv å bare kjenne på det, uten å dømme deg selv for det eller tenke noe mer rundt det. Mange opplever at om de lar følelsen fare igjennom seg uten å lene seg inn i den, oppløses følelsen relativt fort og på sikt føler de mindre på det.

     

    Kjenn hvor følelsen sitter, fokuser på det stedet i kroppen hvor du kjenner det og hold fokuset der til følelsen går over. Ikke tenk negativt om deg selv for at du reagerer på den måten eller bli sint på deg selv for det. Da skaper du enda mer frustrasjon og følelser på toppen av det du allerede føler. Prøv også mindfulness. Sende gjerne en privat melding til meg om det er noe mer du lurer på : - )

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...