Gå til innhold

Shi

Medlemmer
  • Innlegg

    388
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shi

  1. Må si laget ser veldig deilig ut offensivt når alle spillere er tilgjengelig

     

    Coutinho - Firminho - Mane

    Lallana - Henderson - Wiljnaldum

     

    Alle er så bevegelige og jobber hardt.

     

     

    Firminho er jo også bare helt herlig. Jobber så sinnsykt hardt, og har en helt herlig teknikk.

     

     

    Jeg drev å håper på venstreback og defensiv midtbanespiller hele sommeren. Men tenker nå, at Klopp sikkert var ute etter begge deler, men fikk kanskje ikke de han ville ha, og tror kanskje han ikke vil kjøpe en spiller bare for å gjøre det. Om ingen mye bedre enn Moreno og Lucas er tilgjengelig, så er det like greit å ikke hente noen.

  2.  

    380-400v finner en vel i de fleste boliger. Dette betyr vel at en må transformere spenningen opp før en kan bruke den????? Så hvis jeg kjører til bestemor på bryne må jeg enten ha med en svær trafo eller kjøre om stavanger hvor det er hurtigladere?????

    Spør Lyse. De kjører 400V rett inn i boliger stadig vekk.

     

    Med TN anlegg så er det 400V mellom faser, mens det er 230 mellom faser og jord. TN er vel egentlig det foretrukne, mens IT, hvor det er 230V mellom fasene, er det som er mest vanlig i Norge.

    • Liker 2
  3. I utgangspunktet er jeg for en full legalisering, men vil ikke nødvendigvis hoppe til det skrittet med en gang. Bør starte med en legalisering og regulert salg av de lettere stoffene og relativt utprøvde stoffene som cannabis, sopp og khat. Nå er alle disse i tillegg naturlig i form av planter.

     

    Alle rusmidler burde forsåvidt også avkriminaliseres med en gang, og heroin bør gis på resept til tunge brukere for å forbedre deres livssituasjon og ikke minst fjerne heroin fra gata.

     

    Er en liten greie i meg som tenker mot full salg av amfetamin og kokain for eksempel, men samtidig så hadde ren amfetamin vært mye bedre enn skitten metamfetamin som er blandet ut med diverse stoffer, så litt usikker.

    • Liker 1
  4.  

    Nå er utgangspunktet mitt maks tre øvelser hver gang. Dette fordi jeg prøver å legge lista lavt, særlig nå i starten.

     

    Så tenker å kjøre noe slikt da:

     

    Knebøy/markløft (annenhver gang)

    Benkpress/militær press (annenhver gang)

    Pull-ups/roing (annenhver gang)

     

    Skal prøve å variere litt på benkpress, militærpress, pull-ups og roing.

     

    I tillegg kommer torture twist. Så får jeg se om det kommer noe øvelser i tillegg etterhvert.

     

    Skal ta det litt rolig de første to ukene, og sikte meg inn på 6-8 reps per set, men skal så øke når jeg har "aktivert musklene litt" og fått teknikken litt på plass.

    3-5 er en bedre reprange for knebøy og markløft. Minimal skaderisiko, og bedre aktivering av nervesystemet pga. høyere belastning. I benkpress og militærpress kan du med fordel kjøre 5-8 reps, og i pull-ups og roing 6-12, avhengig av belastning. Det er selvsagt ingen fasitsvar, men du kan ta disse tallene som et utgangspunkt, og eksperimentere selv.

     

    Tenkte å sikte meg inn på 3 reps på alle øvelser egentlig. Men starte litt roligere i starten. Tok pull-ups i går, og greide ikke mer enn 3-4 der heller, men skal sette på vekt når jeg begynner å ta noen flere.

  5. Nå er utgangspunktet mitt maks tre øvelser hver gang. Dette fordi jeg prøver å legge lista lavt, særlig nå i starten.

     

    Så tenker å kjøre noe slikt da:

     

    Knebøy/markløft (annenhver gang)

    Benkpress/militær press (annenhver gang)

    Pull-ups/roing (annenhver gang)

     

    Skal prøve å variere litt på benkpress, militærpress, pull-ups og roing.

     

    I tillegg kommer torture twist. Så får jeg se om det kommer noe øvelser i tillegg etterhvert.

     

    Skal ta det litt rolig de første to ukene, og sikte meg inn på 6-8 reps per set, men skal så øke når jeg har "aktivert musklene litt" og fått teknikken litt på plass.

  6. Knebøy virker veldig bra, så tror jeg satser på det som den tredje øvelsen jeg fokuserer på nå i starten. Men hvilke er best, stanga foran eller på ryggen?

     

    Tenker å bytte ut i hvert fall benkpress med en annen øvelse etter 8-10 uker.

     

    Oppvarming blir roing i noen minutter, noen airsquats, og kanskje noen push-ups ellerno. Gidder nok ikke mer enn 5-7 minutter oppvarming.

     

    Men tenker kanskje å kjøre et oppvarmings-set med lave vekter før jeg så kjører øvelsene mine. Er det noe anbefale?

     

    Nå fikk jeg veldig lyst til å ta pull-ups, da det også er en veldig praktisk øvelse. Så tenker å kjøre annenhver gang med (etterhvert henge på seg vekter), og kettebell swing.

     

    I tillegg til torture twist jeg skal kjøre hver dag.

     

    På markløft, knebøy og benkpress skal jeg prøve meg på 3 x 3 repetisjoner, men hvor lenge vente mellom hvert set? For jeg har drevet og lest at 5 minutter er bra, men det synes jeg fort blir litt lenge. Er 3 minutter nok? Tenker nå bare i forhold til tidsforbruk på øvelsene, stor forskjell på 3 og 5 om det blir mange sets.

     

    Tenker også kjøre 10 box jumps etter hvert set markløft og knebøy, og 10 av noe push up greier etter benkpress (hviletid starter da etter jeg er ferdig med disse).

     

    Målet mitt er praktisk styrke.

     

    Noen innspill eller tips?

  7. Det kan jo skade, bokstavelig talt, om en fra startelleveren vår blir skadet. Evt slitasje om det er tett i mellom cup i midtuke og PL i helgene. Jeg husker Dalglish skulle "redde" en svak PL-sesong med å vinne ligacupen, men det betyr virkelig ingenting imo. Kun en liten ydmykhet å se så mye feiring og glede for noe så ubetydelig. Jeg tror vi skal ha en grei sjanse på topp fire i år, og da håper jeg ikke Klopp risikerer det for noen av cupene.

    Viktig og hvile spillere, men håper ikke på noe tap heller. Nå er heldigvis bredden fremover på banen veldig bra. Veldig skralt på back plass da, men kan jo hende det er noen som kunne steppet inn om for eksempel Clyne blir skadet. 

  8. Ja, men da er vi over i konspirasjonsteori-land. Jeg har allerede brukt opp tiden min på det i flat-jord diskusjonen.

    Da er vi uenig, og jeg tror vi for alltids kommer til å være uenig. Jeg tror personlig ikke på en gassing og kremering metode.

  9. Pant på søppel også? 30 kr per kg plast, 1 kr per sigarettsneip og snus? 10 kr pr tyggis (hadde nok blitt låst inne i en automat når pakke koster 110 kr :p )?

     

    Med tanke på import og slikt hadde det nok ikke fungert, men flasker er langt fra det eneste som kastes, og de fleste flasker med pant, blir faktisk pantet. Tenk på alle flaskene som ikke har pant (utenlandske) og all plastemballasje?

  10. Dette er klart kandidater til historiens største tragedier.

     

    Forfølgelse av jøder, øst-europeere og diverse andre grupper er verdenshistoriens mest systematiske. Det finnes ingen verre forfølgelse i omfang og død.

    Kommer veldig ned til hvor systematisk de ble død.

×
×
  • Opprett ny...