Jump to content

HattMar

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Takk for svar så langt. Jo, vet at Notepad er et alternativ, men jeg er ikke der - enda...
 2. Har brukt Publisher tidligere, men der har Excel et fortrinn i forhold, da det er enklere å plassere tekst i forhold til hverandre p.g.a. rutenettet. Med forskjellige (men likt oppsatte) sider i Publisher, så har teksten lett for å flytte seg i forhold til hverandre. Har du et tips på et enkelt og greit gratisprogram i så måte?
 3. Jeg har laget en nettside i Excel. Dette har fungert utmerket til nå med forhåndsvising i Firefox. Men i går, så ville ikke forhåndsvisingen endre på teksten i Firefox. Alt ble Arial , selv om jeg har valgt en annen tekst-type flere steder på siden. Men tar jeg forhåndsvisning i Explorer, ja da viser de tekstendringer jeg har gjort. Hva har skjedd "siden sist", og hvordan kan jeg være sikker på at de tekst-typeendringer jeg gjør, viser i alle nettlesere? Er langt i fra noen superbruker, så jeg er takknemlig for all hjelp. (Bruker forøvrig Office-pakken fra ca. 2008).
 4. Spørsmål om Excel vs Firefox

  1. HattMar

   HattMar

   Jeg har laget en nettside i Excel.

    

   Har fungert utmerket til nå med forhåndsvising i Firefox.

   Men i går, så ville ikke forhåndsvisingen endre på teksten. Alt ble Arial , selv om jeg har valgt en annen tekst-type flere steder på siden.

    

   Men tar jeg forhåndsvisning i Explorer, ja da viser de tekstendringer jeg har gjort.

    

   Hva har skjedd "siden sist", og hvordan kan jeg være sikker på at de tekst-typeend...

×
×
 • Create New...