Jump to content

kodama

Medlemmer
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)
 1. Tydelig at EA ikke lærte noe med Battlefront II, de kommer nok alltid til å pushe grensene for hva slags dritt de kan slenge inn i spillene sine. EA Sports er igjen enda mer skit enn deres øvrige franchises, år etter år med samme spill med marginale forskjeller. Men det er bare min mening.
 2. Du får oppusset versjon men du får nok ikke utvidelsene, nei. Men om du følger med på GoG siden av og til (eller Steam salg) så pleier de å gi heftige reduksjoner på Witcher serien. GOTY versjonen(alt inkludert) solgte på GoG for knappe hundrelappen for kort tid siden. Du bør nok såklart vente med å skaffe de uansett til etter "enhanced" versjonen kommer ut nå, i tilfelle jeg tar feil om dette.
 3. Det kan så være at de gjør det på den måten, men om det bare gir illusjonen av gratis ting i form av DLC så er jeg fortsatt for det, og velger å gi dem litt ros for det. Det sender i det minste det signalet om at slike små-DLC ikke bør koste noe til andre selskaper som driver en langt dårligere praksis. Om det var opprinnelig fjernet for å så plasseres inn igjen bryr meg fint lite. Det er mye som er laget til et spill som blir fjernet og aldri satt inn igjen. Skal vi klage over det og?
 4. Ingen tvil om at originalen er en klassiker, om de klarer å få frem essensen i hva det spillet hadde, og legge til mer så kan jeg lett overse karakterendringene. Tommy virker jo kanskje litt mer "cocky" i denne versjonen, men det jeg ser synes jeg passer fint til denne versjonen.
 5. Den vesentlige forskjellen er jo betalt expansions som gir 10+ timer ekstra innhold vs små items og quests som kunne lett ha kostet $9,99 i andre spill.
 6. Jeg trodde videoen bare var på fleip helt til jeg leste noen av kommentarene under videoen. En del folk der ute som må få seg et liv.
 7. Det var jeg ikke klar over, men synes det høres ut som god praksis av SuckerPunch. Har alltid vært lite fan av å selge inn kosmetiske "exclusives" låst til dyrere versjoner av et spill.
 8. De ekstra 100 kr gir deg(tatt fra PS Store beskrivelsen): - Ett oppgraderingspoeng (Technique point) - Hachiman's Favor Charm - Et skin sett, med ny rustning, sverd skin og sal til hesten - En ny hest (brunfarge, jeg synes de standardhestene så finere ut) - En rekke andre ting som digital art book, kommentarspor, tema til PS4 Det er absolutt ingen must for å nyte spillet til det fulleste. Jeg skaffet den fordi jeg ville ha artbook, jeg liker å se konseptkunsten, men jeg bruker ikke engang de andre tingene i spillet. Du får kulere rustning, sverd, hester og saler i standardutgaven, mener nå jeg.
 9. Dette er vel hovedsaklig at Sony vil satse mer på Unreal Engine for sine spill og ikke gradvis øke kontrollen over Epic.
 10. Nja, Apex har beholdt suksessen sin fordi det er bunnsolid FPS gameplay. De gjorde jo nok for å være litt originale (så godt det lar seg gjøre i denne sjangeren) men selve gameplayet er det beste av spillene du nevnte.
 11. Det skiller seg litt ut fra andre, og sikkert en fordel for de som ikke er fan av BR; det faktum at det ikke er særlig inventory management å snakke om. Det er veldig lite å loote, som betyr at man havner i action mye fortere. Det er egentlig en massiv 3-team deathmatch, noe jeg liker godt i det minste.
 12. På hvilken måte er dette spillet dødt? Det tar under 20 sekunder å komme inn i en match, og Respawn har blitt flinkere på å oppdatere etter ønsker fra fans. Hvilke spill er de større spillene?
×
×
 • Create New...