Jump to content

Åsakopen

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ok. Svar godt nok. Takker. Da er det bare leke kasteball så lenge. Grunnen til jeg er litt "sta" på dette er at det er maaange i Skandinavia som sliter med samme problemet, og istedet for å gå "OMG WTF" (sorry kids, men henger ikke helt på språket) så lar jeg blizz/ isp krangle seg imellom. Var bare litt nyskjerrig. BTW. Er det slik at det er BKK / telenor som står som "nasjonale isp" mot centurylink/level3 cdn?
 2. Akkurat det som er problemet. Får of noe hinsides lag type 5 sekunder før kobling til server brytes. Hadde ikke spurt her hvis det ikke hadde vært en sak Joda har prøvd auto dns fra isp, Google etc. Samme skjer uavhengig av dns. Ja jeg har oppdatert Realtek drivere, tatt rollback av drivere, henta ned ms sine drivere, ingen forskjell.Men fra revolver til alvor, mitt spørsmål var bare om noen kan gi en folkelig enkel forklaring på uttrykket i ts. Evt om jeg sjøl kan finne et verktøy til å logge det annet enn mtr.
 3. Jeg har et problem jeg ønsker en liten forklaring på: Jeg har tydeligvis et pakketap problem mot Blizzard, som ISP ikke helt skjønner seg på. Blizzard nevner noe om "could be some form of synthetic mitigation/traffic shaping" Noen som vet om en stakkars sluttbruker kan finne et verktøy som klarer å måle dette, evt gi meg en folkelig forklaring som tilogmed 4./5./6. linje support hos ISP kan forstå? Har blitt en kasteball som går fram og tilbake mellom ISP og Blizzard. Jeg har kjørt en MTR med vedlagt logg på hva som skjer: MTR1590708-dc319-2220wailingcaverns.TXT Forklaring fra blizzard: CODE The captured data is indeed very interesting, as it implies a substantial amount of loss on the hand-over between your national internet company and the larger "backbone" infrastructure used for international data exchange. The losses are very unusual in the sense that they seem to be contained to one single network node and do not "snowball" further through the connection, but unfortunately WinMTR is not granular enough to determine the actual root cause here - this will need to be handled by your internet company. I would ask you to please forweard your WinMTR results to their technical/engineering team as soon as possible so this can be looked into - there is possibly a very good reason for these losses (e.g., could be some form of synthetic mitigation/traffic shaping) but losses of this magnitude would indeed lead to exactly the problems you've been seeing. P.S.: "as57976.net" is an external firewall on the outer network perimeter of the data centre we use in Europe. It deliberately throttles/delays ICMP ECHO data packets (such as used for the WinMTR test) as an anti-flooding/DDoS measure, but this does not affect game traffic - the "spike" in delay you saw there would have been a side-effect of that, especially if malformed packets arrived due to the losses earlier on in the route.
 4. Håper ikke dette går under "necro" åpning av en gammal tråd, men jeg har et litt "snodig" problem: jeg spiller wow og har litt problem med "heng" I spellet jeg tror skyldes en eller annen server. Maskina mi er oppdatert og fin fin. Linja er 300/300 linja fra eidsiva. Alt er oppdatert. Mitt spørsmål: finnes det en eller annen utgave av MTR som måler pathping /traceroute i realtime? Kan litt i dis, men ikke så dreven på brytere. Evt om noen vet om et program som har en ui med tabeller/ grafer? Har kjørt en del mtr, men i wow så må jeg måle 3 forskjellige ip'er samtidig og det funker dårlig.
 5. Er den je venter på. Fikk beskjed om at den skulle slippes i juli. Det ligger en video om detta kortet på reddit fra PCWorld, og der sier de at den støtter 75w ut og at DAC ligger i boksen uttafor maskina. Mao støy burde bli minimert. Dessuten.. Utbyttbare amps..??
 6. jepp. Vet at Creative har vært noe kjappe med å stoppe driver utvikling, men ser ut som om de har lært i det siste. litt spent på det AE-0 kortet de driver med, så langt har sett bare godord om det.
 7. Jeg har prøvd å kjøre via realtek onboard, da med realtek drivere og windows drivere... that case is closed...ble bare trøbbel med maskina i form av hakking både på lyd og bilde... og ser at andre har samme issue med realtek... derfor jeg satser på pci-e creative... der har det ikke vært trøbbel for min del.
 8. Men.. Uansett.. Har bestemt meg. Går for creative.. Det kommer et ae-9 kort i juli. Overkill på høyeste nivå.. Har fått mnd bekrefta av creative sjøl. Http://www.pcworld.com/article/3324369/exclusive-first-look-creative-labs-high-end-sound-blasterx-ae-9-breaks-cover.amp.html BTW.. Tek folka.. Test incoming? ups.. glemte å skrive når det nye kortet kommer. jeg fikk beskjed "i løpet av juli".. men blir vel en stiv pris på det kortet.
 9. Z906 settet er bare høytalere med innebygd forsterker og filter i subben.
 10. Aiai.. Du fikk meg nyskjerrig nå,. Måtte ned å se etter. Hvis jeg ser bort fra de 2 i frontpanelet så har jeg faktisk 2 ledige interne porter?. Og jeg kan faktisk kjøre inn en pcie hub. Bruker litt mye usb pga cpukjøler/ commander etc. Men uansett. Skal jeg da gå for eksternt Asus eller Creative? Hvilken av de leverer best driver / software / support? Hvem er best for gaming?
 11. 15 porter på det kortet? Ser du på riktig kort nå? Asus rog strix z370 e-gaming.. Riktignok er det 2 interne porter ledig, men de kan ikke brukes pga. M.2 disken. (x4).
 12. Næh. Har et gammalt X-Fi Titanium Fatal1ty Professional kort som driver å tar kvelden og det har vært noen problemer der, for å være forsiktig, med win 10 drivere. Tenkte jeg skulle se på Asus sine interne. Når det gjelder en pcie usb hub så har jeg ingen ledige porter å bruke. Derfor et pcie kort. Er nettopp det som er "meeh" på det e-gaming kortet. Men alt det andre drar opp. Når det gjelder statisk støy, så er ikke det noe problem med det kortet. Da gjenstår spørsmålet; åssen er sw /drivere på Asus vs creative?
 13. Jeg trenger litt input ang. kjøp av nytt PCI-E lydkort, som skal inn i et Asus Rog z370 E-Gaming hovedkort. Jeg prøver å finne ut av om jeg skal ha Asus Strix Raid DLX eller et Creative soundblaster ZxR . Dette skal pares med det råeste? 5.1 pc settet som fortsatt er der ute Logitech Z-906 Jeg vet at det er / har vært litt "meeeh" når det gjelder driver støtte til Creative på WIN 10 ? , men er det slik ennå , og er evt. Asus bedre?
×
×
 • Create New...