Gå til innhold

Midgarsormen

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Midgarsormen

  1. + svar til han tidligere;

     

    Har forsøkt alle disse greiene og det vil seg liksom ikke helt. Er vanvittig misunnlig for jeg liker det mørke temaet. Og for de fleste er det visstnok bare å aktivere det, mens på min maskin er det no go.

     

    Så sjekkliste:

    * Sjekket etter oppdatering gjentatte ganger

    * Vært innom CMD og skrevet hvertfall 2-3 kommandoer som visstnok skal hjelpe

    * Vært innom RegEdit og lagt til data der

    * Tatt en Windows Reset (soft versjonen)

    * Skrudd av / på maskin samt av / på mørkt tema

    * + noen andre småting jeg ikke husker i farten

     

    Er det noen andre ting dere tenker kan være verd å prøve?

     

    Bare for ordens skyld, hva står det om "Windows-spesifikasjoner" dine?

    (Alle innstillinger -> System -> Om)

  2. Noe nytt ang sort tema til utforsker? Er helt, forj*vlig å ha alt i svart på en sen kveld, og så skal du tilfeldigvis hente en til fra disken - BAM! Som å stirre på sola.

     

    Og nei, har prøvd alt av Internet guides, Windows reset og whatnot, sort tema for filutforsker fungerer ikke.

     

     

    Prøv å gå til Windows Update, og "Se etter oppdateringer". Se etter oppdateringer flere ganger, og last ned flere ganger, hvis du finner oppdateringer.

     

    Hadde en bug selv, som gjorde at update ikke fant oppdateringer på første forsøk, men kom etter å ha prøvd "Se etter oppdateringer" noen ganger. Og selv om jeg prøvde å oppdatere, så stoppet den, og oppdateringen forsvant fra listen, men hvis jeg gikk tilbake flere ganger, og prøvde å se etter oppdateringer og laste ned på nytt, så kom prosessen litt videre fra gang til gang, til det etterhvert fikk lastet ned hele oppdateringen.

  3. Jeg er vel en av få som jeg vet om som ikke er hverken på Facebook eller bruker Google til vanlig... (Symbian og Sailfish OS på mobil...)

     

    Men som et tips til produsenter, synes jeg man kunne lage disse eneheten med mulighet for å velge mellom å være kablet, trådløst, eller uten tilkobling, og for å eventuelt fungere uten å være koblet til internett bare lokalt nettverk. Smartheten i smartproduktene er jo uansett stort sett begrenset til produktets egenskaper, så om man skal dimme et lys eller justere temperaturen i et rom, så er det jo ikke værre en at de skal kunne ha de funksjonene lagret lokalt, isteden for at det må sendes til servere for analyse, før de kan justeres.

     

    Eventuel legg inn funksjon om at man kan forhåndslagre noen kommandoer loklat, tilknyttet funksjoner, for å kunne benytter dem...

    • Liker 1
  4. Har prøvd de fleste og sant som du sier mange andd-ons funker enda i de leserne. Men kuttet i Mozilla støtten pga av sikkerheten?

     

    Tror det var delvis at Mozilla ville ta opp konkuransen med Chrome, og Chromium motorene (ved å bli mer lik dem?), og delvis sikkerhet.

    Har ikke selv nok peiling til å uttale meg, alt kan vel hakkes uansett, er vel bare noe som er vanskeligere en andre ting?

     

    Men har over årene hatt noen få utvalgte utvidelser som jeg har blitt godt tilvendt med å ha i nettleseren, så da støtten for disse forsvant i Firefox ble det litt leting etter alternativer, og landet opp med de tre som nevnt som gode valg.

     

     

    Wikipedia om Add-on for Mozilla:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Add-on_(Mozilla)

  5. Hvis man leter etter alternativer, så kan man vurdere å sjekke ut for eksempel Waterfox, Pale Moon eller SeaMonkey. Basert på Mozilla, men med ulike fordeler over Firefox. Disse ble veldig mye mer aktuelle for meg da Firefox kuttet støtten for masse add-ons for litt siden.

     

    https://www.waterfoxproject.org/en-US/

    http://www.palemoon.org/

    http://www.seamonkey-project.org/

  6. Spenndende men dyrt...

     

    Er det ikke flere OLED skjerm produsenter i verden for TV, en LG?

     

    "Nærmere bestemt fra sørkoreanske LG, som fortsatt er den eneste produsenten i verden av OLED-paneler."

     

     

     

    Fra tidligere Tek artikkel:

    https://www.tek.no/artikler/skal-gi-lg-kamp-om-oled-tronen/365590

     

    Kanskje ikke kommet i produksjon enda?

  7. Lurte litt på hvor kjapp den skjermen er?

     

    "selv om responstiden til panelet er kun 0.1 millisekunder."

     

    Vil det si signalforsinkelse fra ut fra signalkilde, til endring på skjerm? Eller er det "fra grått til grått" på skjermen?

    Hvis eventuelt fra grått til grått, vet dere noe om signalforsikelse?

    Er det eventuelt omtrent det raskeste som går å få tak i, hvis det er 0,1ms i signalforsinkelse? 

  8.  

    Ok ok... så hvis månedskvoten min er 1GB og jeg kjøper en 3GB pakke og ikke bruker noe, får jeg rullet videre 3GB til neste måned eller bare 1GB av de tre GB?

    Bare 1

     

    Sikker på at du ikke da får rollover på 4GB? Så eventuel totalt 5GB for neste måned? (Det vil si 1GB for neste måned + 1GB fra forrige måned + 3GB ekstra data fra forrige måned.)

     

     

    Ref tekst i artikkelen: "Rollover-tilbudet gjelder både for den opprinnelige datakvoten og eventuelt ekstra datapakke om du har betalt for det. "

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...