Gå til innhold

Kraken 32

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kraken 32

  1. Hoppet du alene eller tandem fallskjerm? Strikkhopp er mer som base hopping, du har noe relativt til deg som gir deg fartsfølese, mens fallskjerm så "flyr" du over himmelen i større hastighet sammen med andre noe som gir kick, samt skjermflyging som er sykt gøy. Søk på "Swooping og skydive" på youtube. Vist måle er å få et sykt kick så er nok uansett ikke fallskjerm noe for deg da det i stor grad er en ferdighetssport. :)

  2. Jeg oppdaget at dama mi hadde vert utro selv, og etter en grundig gjennomgang av om jeg ønsket å fortsette et forhold valgte jeg å avslutte all kontakt. Hun prøvde å fremstå som angrende synder, men det er ikke alltid nok.

    Når en er i et seriøst forhold og har lagt ned mye energi og følelser så er utroskap tuppen av svik mot ens egen integritet. Jeg fant ut at det eneste i meg som fikk meg til å føle savn og fortvilelse var at jeg jo hadde hatt sterke følelser for denne kvinnen. Men om en skrur av de sterke følelsene og analyserer hva som faktisk har hendt så finner en fort ut at det ikke er så mye å bygge videre på. Manglende dømmekraft, eller andre personlige unnskyldninger som måtte bli fremsatt viser bare at personen har handlet totalt på ego og impuls, uten å vurdere konsekvensene det vil ha for partneren sine følelser.

    1. Hun/han har gått bak din rygg og dolket deg der det gjør mest vondt.

    2. Hvordan kan du noen gang igjen stole på at vedkommende ikke gjør det samme igjen!?

    3. Du kommer alltid til å ha bildene i hode om det som kjæresten har gjort, og du vil alltid hente de frem igjen når ting er vanskelig.

     

    Så mitt beste tips: Cut your losses, step back, Rydd tingene hans når han ikke er der eller ta ditt å stikk. Du skylder han ingenting.

    • Liker 2
  3. Jeg logget ikke inn med belegg eller hadde tenkt og snoke, men hun hadde glemt å logge seg av på fb på min lapptopp. Jeg har egentlig aldri vert typen som snoker osv, men jeg hadde en misstanke om noe ikke stemte og valgte å se gjennom meldingene hennes. Vi hadde vert sammen i ca 5 måner, og hun hadde nylig flyttet inn til meg. Vi hadde akkurat kommet hjem fra ferie da hun valgte å bedra meg (det var her hun hadde glemt og logge seg av). Viste seg at hun hadde planlagt dette mens vi var bortreist og det skjedde første kvelden vi var hjemme. Hun fikk meg også til å kjøre og hente henne ved og si at hun skulle besøke en venninne. Vi hadde absolutt ingen knuter på tråden eller hadde kranglet og sexlivet var veldig bra, så det hele fremsto som totalt irrasjonelt og ulogisk. Jeg valgte å konfrontere henne og sa at jeg viste på bakgrunn fra fb, siden jeg hadde en slags unnskyldning for å ha kommet inn på den. Jeg syntes det var blitt gjort på en så grov og ufin måte at jeg ble illsint og kastet henne ut. Hennes påstand var at hun "elsket meg så høyt men at hun ikke klarte å vise følelsene hun hadde for meg, og derfor hadde hun handlet irrasjonelt, og det var grunnen til utroskap.

    Enden på visa er kutt av all kontakt fra min side.

    • Liker 9
×
×
  • Opprett ny...