Gå til innhold

Marman

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marman

  1. Skal ha en hel masse av folk som sender inn bilder via MMS til en gitt e-postadresse.

     

    Disse bildene skal så tas imot og flyttes til ei mappe, der man kan manuelt godkjenne eller forkaste bildet.

     

    Dette i og for seg har jeg klart å få til, det at bildet sendt som e-post kopieres og flyttes til mappa og etterbehandles - inntil at bildet blir sendt fra en mobiltelefon! Da skjærer det hele seg...

    noen som har noen tips?

    Altså, trenger ikke å ha løsningen, selv om dette er godt mottatt, men jeg lurer på hvorfor i alle dager at den ikke klarer mobil-bildene?!

  2. Skal under et arrangement bruke flere store lcd-skjermer til å sende ut info til de som er der.

     

    Med programmet så skal jeg ha et fint oppsett på skjermen med bilder og tekst. Litt sånn som det man lett kan lage i powerpoint.

     

    De funksjonene jeg trenger som ikke pp har er den interaktive biten. Til visse klokkeslett skal det vises info om ting som foregår på scenen. Og dette vil jeg kunne legge inn på forhånd, sånn at når tiden er der så skifter programmet skjermbilde selv.

    Det skal også vises informasjon om at "nå serveres lunsj i kantina" i den tidsperioden det skjer, og dette vil jeg også programmere inn på forhånd.

     

    Finnes det slike programmer? Noen som vet av noen? Evt andre måter å gjøre det på?

     

    Selv har jeg ganske gode programmeringskunnskaper innen PHP/mysql, og kan litt java, så om noen har noen tips om hvordan dette kan gjøres på en slik måte så mottas også slike tips med takk :)

     

    Håper noen har litt peiling og kan hjelpe meg:)

    Alle tips mottas med takk;)

  3. Greit nok, mye whining i denne "diskusjonen", og lite konstruktiv kritikk...MEN min mening er at denne tråden er jo nok en "våkn opp Microsoft!"-diskusjon.

     

    Vi er mange som bruker Microsoft, og mange av oss klager. Allikevel fortsetter vi å bruke MS-produkter i massevis. Dette fordi Microsoft's produkter i utgangspunktet er ganske geniale. I utgangspunktet. Det er imidlertid når MS kommer med slike sperrer og andre ulumskheter at programmer ikke funker som planlagt og forventet, og vi blir forbanna.

     

    Hvor mange har vel ikke slitt med at windows-brannmuren blokkerer spillet en skal spille med vennene sine, eller som for oss webdesignere, at du må bruke MANGE timer ekstra for å få nettsiden IE-kompatibel. Og dette bidrar jo til at dette blir akkurat en whine-diskusjon. MS har allerede så mange sperrer som gjør oss irriterte, at dette blir nok en irriterende sak. Dette er egentlig et uvesentlig problem, men blir nok desverre den berømte dråpen.

     

    Allikevel forstår jeg MS da, for de MÅ jo lage alle disse sperrene, ettersom så mange er ute etter de og så mange bruker tiden sin på å hacke MS' programvare. Og mest sannsynlig er dette en ond sirkel, spør du meg.

     

    Mange av oss frykter nok flere sperrer fra MS, for som sagt tidligere, mange produkter av MS er i utgangspunktet geniale, og vi vil gjerne bruke de. Problemet oppstår jo da når de føler seg tvunget til å legge inn så mange sperrer at det blir vanskelig for oss brukere å bruke tjenestene.

     

    Håper MS klarer å få til en IE som er w3c-kompatibel nå, og at de også fjerner sperrene for andre nettlesere på denne siden som vi egentlig snakker om. Ikke at innholdet er så utrolig viktig, men for prinsippets skyld. Så vi får håpe at dette er en løsning de har inntil siden er helt 100% etter standarden, og at de da åpner den for alle nettlesere. (Selv om dette muligens ikke skjer, som vi har sett før :( )

     

    Håper MS ikke kødder til dette også, for jeg vil gjerne fortsette å bruke MS-produkter, men jeg liker ikke at MS skal bestemme at jeg ikke får besøke deres sider om jeg bruker FF. ... :ermm:

  4. Om det er CSS som hater meg, eller om CSS føler at jeg nærmest hater det, aner jeg ikke, men uansett hvordan jeg koder denne drittn så blir det ikke bra ...(sikkert jeg som mangler kunnskap men ;) )

     

    Virker ikke (så denne trenger jeg hjelp til;))

     

    Føler jeg har laget et bra galleri, men mangler denne prikken over i'en.

    Kan noen hjelpe meg med dette? Det jeg prøver å oppnå er en "ramme" rundt bildet når man holder musa over. :) ...slik som jeg har fått til på denne siden. :cry:

     

    Vil gjerne slippe å dele opp side-cellene i flere rader for å få til dette, altså sånn at det ikke er sånn som jeg har gjort tidligere:)

     

    Håper noen kan hjelpe meg.

    På forhånd takk:)

  5. Har en side med et sprettoppvindu(go FF! ;) ).

     

    Dette popup-vinduet setter inn verdier i et tekst-felt på "parent"-siden.

     

    Når brukeren selv bestemmer seg for det, vil jeg at popup-vinduet skal kunne lukkes med å trykke på en link/knapp(noe som er enkelt), men OGSÅ at "parent"-siden skal gå videre til en ny side (?side=salg/forhandsvis_kunde) samtidig. "Parent"-siden inneholder også en form (skjema) og dette skal submittes...

     

    Kan noen hjelpe meg med dette? Sliter no sinnsykt, og er avhengig av å få det til ASAP, da en person venter på å få denne siden! :roll:

  6. Har en side med et sprettoppvindu(go FF!;)).

     

    Dette popup-vinduet setter inn verdier i et tekst-felt på "parent"-siden.

     

    Når brukeren selv bestemmer seg for det, vil jeg at popup-vinduet skal kunne lukkes med å trykke på en link/knapp(noe som er enkelt), men OGSÅ at "parent"-siden skal gå videre til en ny side (?side=salg/forhandsvis_kunde) samtidig. "Parent"-siden inneholder også en form (skjema) og dette skal submittes...

     

    Kan noen hjelpe meg med dette? Sliter no sinnsykt, og er avhengig av å få det til ASAP, da en person venter på å få denne siden!

  7. Leser flere steder om slike fine funksjoner på min nye SE K700i om at man kan fjernstyre dataen o.l. ...men HVOR er det man får tak i disse programmene?!?!

     

    Jeg har nå kjøpt meg et BT USB-modem for å få til å bruke dette, men finner ikke et eneste program(eller en skikkelig veileder for den saks skyld) om hvor man kan finne dette.

     

    Noen som vet hvor jeg kan skaffe meg slike programmer? og også eventuelt andre stilige programmer som man kanskje engang kan få bruk for...(eller som bare er litt stilige å ha..uten at de har no'n funskjon!) :)

  8. Sitter litt fast nå...

     

    Jeg har en "rullegardin" der alle filer i ei mappe listes....

     

     

    Så skal jeg sette en variabel til senere bruk på siden(den skal da settes inn i en tekstboks, men da må jeg vel over på JS)...

    variabelen skal være filens navn... jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal klare dette...

     

     

    hvis det er mulig (om det ikke er eneste mulighet) så kunne jeg tenkt meg en knapp som "gjør om selected til variabel".

     

     

    Noen som vet hvordan dette gjøres?

     

     

    Evt. hvis noen har en annen måte å gjøre dette på, vil jeg også ha forslag der "rullegardinen" ikke er inkludert.

  9. Skal ha vannavkjøling m/peltier på CPU

    en... så sånn sett skal vel det gå bra....

     

     

    Seff, det at en 3.2GHz lettere kommer opp i 4Ghz.. d har jeg skjønt... men d frister meg å kunne ta de 1200 å legge de i skjermkort / hovedkort...

     

     

    Så jeg må vite om det er mulig / til å anbefale... :)

  10. Har ikke kjøpt ennå... jeg har tenkt å kjøpe en P4 3.2 GHZ, og klokke den til 4GHz....

     

     

    Men den P4 3.0 GHz'en du snakker om (hvis vi tenker på den samme) er ca. 1200,- billigere på komplett...

     

     

    Problemet mitt... det er at 4GHz høres mye bedre ut enn 3.8 / 3.9 o.l. (men det er snakk om 1200!!)

     

    Så er STORT i tvil... det som er problemet... :) Men får jeg en annen p4 opp i 4GHz, så kjøper jeg jo den... ( En sånn prosessor koster jo nok... så jeg vil jo ikke ødelegge den med en gang!)

×
×
  • Opprett ny...