Gå til innhold

pufffn

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pufffn

  1. Har noen opplevd skjeve taster på tastaturet? høyre pilen på min ux32vd heller skrått nedover mot høyre. Regner med det bare er å sende den inn og få det bytte tastatur, men kan man ta av tastene på et chiclet tastatur og sette den på plass?

  2. Hei

     

    Har et merkelig problem jeg aldri har sett på en bærbar pc tidligere. Feilen er periodisk da det noen ganger ikke dukker opp mens andre ganger (meste parten av tiden) er der. Feilen kom for noen dager siden og jeg skjønner ingenting.

     

    Dataen er Dell XPS m1530 og er noen år gammel. I fjor ble hele hovedkortet inklusiv skjermkort byttet ut og den har fungert bra i etterkant. Men nå skjer det noe rart. Det ser ut som den lider av midlertidig innbrenning som endrer seg etter hva som skjer på skjermbildet. Leser jeg VG nett så kommer henger skjermbildet svakt igjen i bakgrunnen når jeg lukker browseren. Det endrer seg ettersom hva jeg gjør, det legger seg ikke oppå hverandre med andre ord. Lar jeg dagbladet stå på i noen sekunder så kan jeg lese overskriftene og se bilder svakt på bakgrunnsbildet i etterkant, går jeg da inn på VG nett så endres det i bakgrunnsbildet igjen...

     

    Jeg har oppdatert drivere til skjermkortet og det hjalp ikke. Så feilen ser ut til å ligge i selve skjermen. Kobler jeg til en ekstern skjerm så vises ikke skriften i bakgrunnen.

     

    Er det noen som har vært utfor det samme tidligere? Og i såfall, er den eneste løsningnen å skifte ut pcen?

     

    Vedlagt er et skjermbilde som viser problemet.

  3. Jeg har ventet i snart to uker på nytt simkort! Har ringt de 6 ganger og de har lovet å sende ett nytt kort som vil være hos meg i løpet av en dag eller to! har ikke sett noe til de kortene. Fikk beskjed om at det kortet jeg først skulle fått som ble sendt 20februar (ble skiftet over til network norway 05.mars) hadde blitt sendt i retur.

    Har jeg krav på en erstatning siden jeg har vært uten telefon i nesten to uker nå pga de ikke har levert varen som de har lovet opp til flere ganger?

     

    Vurdere nesten å ta fly over til oslo for å hente kortet personlig...

  4. Det er ikke formatering som gjør at den dukker opp, det er partisjonering.

    Det høres ut som disken din hadde mistet partisjonen, har hørt om en del tilfeller hvor det har skjedd.

    7878956[/snapback]

     

    Kan jeg ha mistet partisjonen når jeg får denne feilmeldingen: " H:\ er ikke tilgjengelig Filen eller mappen er skadet og kan ikke leses" Harddisken het "ekstern HD" i utforsker men nå får jeg den opp som "lokal disk" i stedet.

    Har skjedd med disken en gang før og da bare formaterte jeg den... har ikke lyst å gjøre dette denne gang siden jeg har mye skolearbeid på den...

  5. Cowbliss Postet i dag, 18:26

    Jeg kan bekrefte at de får inn 24 konsoller på elkjøp fana og det er plenty med spill tilgjengelig, kan ikke huske at jeg så rayman, men zelda red steel og de andre lanseringspillene er kommet!  Får ikke kjøpe consollen selv, blir nok en 360 på meg siden det eneste spillet wii har som jeg kunne tenkt meg er Zelda...

    360 med kontrollene til Wii hadde vært den perfekte consollen

     

     

    Vet du om de selger spillene allerede i dag?

    7448872[/snapback]

     

    De selger ikke spillene i dag :) så de på lageret

  6. er det noen som vet hvor mang konsoller som kommer til Elkjøp Åsane og på Lefdal i Bergen?

    7440223[/snapback]

     

    Betjeningen på Elkjøp Åsane sa "omtrent det samme som Elkjøp Fana". Lefdal vet jeg ikke.

    7440723[/snapback]

    Fana får ifølge kilder her på forumet inn 24 konsoller. Jeg kommer nok til å være der seks timer før åpning. Med tanke på det ufyselige været (Håper det holder seg slik) tviler jeg på at det er mange som gidder å komme så tidlig.

    7441062[/snapback]

     

    Jeg kan bekrefte at de får inn 24 konsoller på elkjøp fana og det er plenty med spill tilgjengelig, kan ikke huske at jeg så rayman, men zelda red steel og de andre lanseringspillene er kommet! :) Får ikke kjøpe consollen selv, blir nok en 360 på meg siden det eneste spillet wii har som jeg kunne tenkt meg er Zelda...

    360 med kontrollene til Wii hadde vært den perfekte consollen

  7. Altså man må være mindre begavet hvis man regner med å få en ps2 til 10,- "handlet i god tro" haha :!: men det er lov å prøve seg... hvis ps3 blir feilpriset til 10,-

    og så vidt jeg vet er vel ikke ps2 en utgående modell, det er vel den som skal konkurrere med wii på "familie" markedet med buzz, guitar, hero singstar osv.....

     

    men her selges Xbox 360 Core til 100$ kl. 20.00 i kveld!

    Amazon's billigsalg av Xbox 360

  8. ok. takk for svar! men da har jeg et spm til, kan jeg bruke samme keyboard/mus på begge maskinene ved hjelp av en switch boks? eller må jeg ha dobbelt sett? har dobbelt sett allerede, men det hadde vært veldig praktisk med et enkelt sett :)

  9. Er også i tvil om jeg skal kjøpe denne telefonen. Har ikke sansen for de enorme talllene man får fram når man taster inn et telefonnummer direkte. Hvordan er det med stor bokstav etter punktum? Sto det kanskje i testen?

     

    Man kunne vel bare ønske seg spesifikasjonene til BenQ-Siemens SL91 og de ytre målene til E900.

     

    Ørjan...

    6672632[/snapback]

     

    Man kan stille størrelsen på tallene og det er storbokstav etter punktum!! :yes:

  10. Det jeg tenkte meg var å kjøpe en lcd skjerm som har to innganger og kan kobles opp mot to forskjellige pcer samtidig... ved å trykke på en knapp kunne den switchet mellom dataene eller noe sånn. Skal ikke bruke pcene samtidig, men det er så tungvint å koble om hver gang jeg skal bruke den andre datamaskinen. så når jeg gjør skolearbeid vil jeg bruke den ene dataen og når jeg skal se film bruker jeg den andre dataen :)

  11. ok.. :) vet ingenting om skjermer:) og har heller ikke tenkt å bruke så mye penger på en heller... så noen som har noen tips om en billig skjerm som skal brukes til 2 maskiner? (1 HTPC og en arbeidsmaskin) en vga og en dvi ledning hadde vært det beste.. (siden jeg allerede har lagt opp 5 meter med vga kabler til en gammel skjerm vil det være unødvendig å kjøpe nye ledninger

  12. Har selv denne telefonen og har hatt den i 1 måned.

    Synes dere er nådeløse i denne anmeldelsen.

    Jeg har absolutt ingen problemer med de trykkfølsomme knappene. Ja, det var et problem i begynnelsen, men som de fleste av oss lærer man av feilene vi gjør(tydligvis ikke alle).

    Jeg bruker telefonen til å ringe, sende sms, ta fylla bilder og andre vanlige ting.. Og da fungerer denne meget meget bra. Designet er noe for seg selv og jeg må si dette er en telefon jeg ikke angrer på å ha kjøpt!

    Eneste negative jeg kommer på er batteriet, men det er dårlig på alle samsung tlf så det var egentlig ikke noen stor bombe.

  13. Jeg gikk for Acer 3212WxMi og er jævlig fornøyd. Har topp skjermkort, bra størrelse på hd, fin størrelse på skjerm (kunne aldri tenkt meg å kjøpe en laptop med større skjerm), og 1x512mb ram. Kjøpte ny minnebrikke i dag for 550kr og har da 1024mb ram.

     

    Skjermen er bare 14" tommer og det er en meget bra størrelse! Den er da akkurat passelig størrelse når du skal dra den med deg til forelesinger osv.

    Den veier bare 2.38kg og er da selfølgelig en del lettere enn en 15.4 tommers skjerm. Men hvis du skal bruke den som en stasjoner pc og ikke flytte rundt på den så mye blir den jo kanskje litt for liten. koster bare 11.5k så det er jo mulig å kjøpe en billig 17" lcd i tillegg.

    :thumbup:

  14. Hei

     

    Har lest litt på forumet her om forskjellige notebook pcer.

    Har kommet fram til at det må bli en av disse:

     

    Netshop 1557GLS

    MPX Notebook KN1

    Zepto Znote 4200

    Zepto Znote 4315

    Asus W3N

     

    Specs er:

    CPU: 1.8 eller 2.0

    Minne: 1024mb

    HD: 80 GB

    Skjermkort: r9700 eller 6600 go

    Størrelse: så liten og lett som mulig

    Bluetooth: Hvis det er mulig så gjerne

    Tvkort: Bonus viss det følger med(følger vell ikke md på noen av disse)

    DVD brenner

    Minnekortleser er ingen ulempe

    Uten windows

     

    Noen som har noen erfaringer med zepto pcene? Synes de har finest design, men er jo da litt dyrere. har en limit på ca.13000

    Hadde planer om en ultraportable, men fant ut at det kanskje blir litt spilling i framtiden mht. at jeg skal på en fregatt i 1 årstid.

    En ting til, noen som har noen erfaringer med Sony Vaioene? Og om de kommer til å bli solgt med NO tastaur i nærmeste framtid?

     

    takk for alle svar :thumbup:

  15. Nei. Jeg prøvde fra hustelefonen vår som ikke er skjult nummer. Nummeret er også lagret på mobilen. Har prøvd med nummer som ikke er lagret også men det samme skjer der.¨

     

     

     

    Fant ut av det. Det var bare NetCom som hadde glemt å legge nummervisning inn på abb. :)

  16. Hei

     

    Det har helt sikkert vært spurt om før. Har lett litt rundt på forumet, men det kom så sinnsykt mange treff når jeg nevnte k750i i søkeordet.

     

    Men uansett hvorfor vises ikke navnet til en person som ringer meg? Det står bare "Ukjent"

     

    Er det noe nett problemer eller er det en enkel måte å fikse dette på. Når jeg mottar meldinger får jeg navnet til de som sender. Det er altså kun når noen ringer. Og når noen som ikke er lageret i tlf boken ringer kommer det også "Ukjent" fram, ikke nummeret til den som ringer. Frustrerende problem! :hmm:

  17. Enig i at han må kjøpe en bærbar og den kan ikke være for dyr siden han er student, men den må være bra nok.

     

    De arkene man kan ta med seg skriver jeg inn formler og datamodellen og hva jeg skal ha med av skjemaer, spørringer, makroer, rapporter. Og skriver en liten bruksanvisning på hvordan man lager ting viss jeg er litt usikker nå når jeg lager databasen for 2 gang.

     

    Til ekstra oppgavene lager jeg en liten web side med word som er et Annonsemagasin. Hvor studentene legger inn annonser som kjøp og salg av datamaskiner. Siden "du" er student er det kanskje greit å kjøpe brukt pc.

     

    Så må man skrive et forklarings ark om ord og utrykk til ekstra oppgavene og databasen.

     

    Sånn har jeg tenkt å gjøre det :D

×
×
  • Opprett ny...