Jump to content

Zooted

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Kanskje jorda både er rund OG flat??!
 2. Den videoen er i tillegg bare reklame for en book han selger, se slutten av videoen ... https://www.lulu.com/shop/search.ep?keyWords=16+emergancy+landings&type=
 3. Der har du faktisk rett, men du misforstår helt hva et lukket system faktisk er. https://www.uvm.edu/~cmehrten/courses/earthhist/Earth Closed System.pdf
 4. Kan det være mulig at Gammel Nok VET at jorden er flat pga han bor på en helt annen planet enn det vi gjør?
 5. Stjeler en ting jeg så i en video om flat jord (vet ikke om det her har blitt påpekt før, går litt i surr i alle argumentene i tråden på snart 1000 sider, beklager om det har blitt påpekt mange ganger), men hvordan kan dette forklares på en flat jord: La oss si jeg tar fly fra Santiago i Chile til Sydney i Australia, som er en reise på rundt 11 000km en vei som tar rundt 14t 15m og enda en reise fra Boston i USA til Tokyo, japan som er noe rett under 11 000km en vei og som tar rundt 14t det også. Når man tegner det på et flat jord kart så blir plutselig den ene reiser dobbelt så lang som den andre, selv om de tar mer eller mindre like lang tid og er nesten like langt fra hverandre. Hvordan fungerer dette? Videoen jeg har det fra:
 6. Jorda er ikke en gang en planet lenger heller nå
 7. Kjempebra "healing" om hun som fant det opp ikke lever lengere ... Sier jo litt om hvor bra det fungerte hehe
 8. Men man velger vel ikke hva man tror på? Enten så er man overbevist eller så er man det ikke?
 9. Det er veldig syke påstander dere kommer med så det krever ganske bra bevis, noe ingen av dere har kommet på her på over 900 sider. At det blir for mange spørsmål osv må jo bare være å forvente når man sier en ting som at "jorden er en flat pannekake". Det er absolutt ingen av dere som har noe som helst form for en modell som forklarer like mange ting vi opplever som "globe jord teorien" (også - les dere opp hva "teori" betyr").
 10. Og om det hadde vært en verdensomspennende konspirasjon så hadde det ikke vært noe problem for dem å fjerne alle som snakker om flat jord for å unngå å bli avslørt. Det er jo tross alt "makthavnerne" som har makten her. De hadde bare tatt kontakt med admin her og fått alle innleggene deres fjernet om de var så avslørende som dere sier. De har tydeligvis makt nok til å lure mange mange milliarder mennesker gjennom flere tusen år.
 11. Greia der er vel at i den videoen så blir det sagt noe som støtter opp noe han allerede "vet er fakta" så da MÅ det jo være $100% sant, mens alle slags mulige eksperimenter som beviser det motsatte av "fakta" MÅ jo det være feil uavhengige av hvilke beviser man har!
 12. Men det dere ikke vet er at hele flat jord greia ble oppfunnet av Nikon for å selge flere P900 og P1000 kameraer! Ikke spørr hvordan jeg vet det, det er bare fakta! Stol på meg!
 13. Det der er Steven Anderson og han er klin gæren så du må ikke bry deg om hva han sier https://www.splcenter.org/hatewatch/2018/01/03/anti-lgbt-hate-group-leader-steven-anderson-going-jamaica
×
×
 • Create New...