Gå til innhold

Mannen1

Medlemmer
  • Innlegg

    1 144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mannen1

  1. Windfarmer skrev (12 minutter siden):

    Og Adolf Hitler drap ikke millioner av jøder for moro skyld, og amerikanerne invaderte ikke Irak for moro skyld. 

    Det vi ser nå, er at praktisk talt hele den vestlige verden har forstått at hvis Putin ikke stoppes nå, blir neste "utfordring" bare verre. Putin burde vite at han ville bli kraftig sanksjonert, likevel er han gal nok til å utfordre hele den vestlige økonomi og det vestlige sikkerhetsarrangementet, dette i tillegg til at han har sørget for å åpne de vestlige våpenarsenaler. Russland har et bruttonasjonalprodukt på ca. 3% av det samlede bruttonasjonalproduktet til de land han har utfordret (USA, Canada, Australia, EU/EØS, Sveits og Japan pluss noen til.)

    Nei blir ikke verre om vi ikke blander flere land inn og provosere russland mer. 

  2. Lodium skrev (17 minutter siden):

    Ser stadig at dette påskuddet brukes

    synd at dobbelmoralen råder og man ikke kritiserer russland for det samme

    Russland sendte jagerfly og piloter til syria

    De har også leiesoldater

    https://www.ibtimes.sg/who-are-deadly-wagners-russia-sends-400-highly-trained-mercenaries-assasinate-zelenskyy-63042

    Syria var under angrep utenfra og har rett til å forsvare seg. Syria plagde aldri USA slik Ukraina plager Russland. 

  3. Pettersenper skrev (20 minutter siden):

    Så du ville latt f.eks russland med deres politikk ta over kontrollen i Norge, som en protest mot norsk utenrikspolitikk? Har du vurdert å delta mer aktivt politisk på litt fredeligere måter enn å la rusland ta over? 

    Heller under russland i fred enn under usa i krig slik det er nå. 

     

    Russland vil aldri ta Norge. Kommer aldri så langt. Men jeg ville aldri ha dødd for NATO. 

    • Liker 1
  4. Pallehysa skrev (1 time siden):

    100% demokrati og ytringsfrihet vil eg ikkje ha i Norge.... Det kalles Anarki.

    Og ellers, ja det er jo vesten som har invadert Ukraina. Eller, vent litt.... Det er Putin som har gjort det. "But but but vestlig aggresjon"

    Igjen. USA er ikkje i Ukraina. Det er Russland som er det.

    USA vippet den russiskvennlige regjeringen som var folkevalgt i kuppet i 2014. 

    Putin vil ikke at Ukraina skal bli en atommakt noe de har uttalt at de kan bli nå ved hjelp av NATO. 

    Forståelig at Putin idag angriper Ukraina fra å drive et folkemord og stygg behandling av russere i Ukraina som ikke blir respektert.

     

    Det beste er nå om Ukraina deles i to. 

  5. Pallehysa skrev (1 minutt siden):

    Russland er eit diktatur, med ein svært liten og svak leder, som med alle diktatorer, kompanserer for sine egne mangler. Du er vel typen som ville kalt Hitler sterk også?

     

    Men var det ikkje du som slaktet Norge fordi vi manglet demokrati og ytringsfriheit, samtidig skal du hylle Russland for sin mangler på dette området? Igjen, du fremstår som eit nettroll.

     

    USA har aldri rørt Ukraina. Ukraina har ønsket eit felles samarbeid med Europa og USA, der dei har blitt møtt med åpne armer. Dette tåler ikkje Putin, som den bølla i skolegården han er. Og igjen, kvifor er det greit for deg at Putin invaderer Ukraina, mens Eu/USA ikkje eingang kan inngå samarbeid med dei?

     

    Mange land har atomvåpen. Militæret til Putinistan er lite, vaklende, utdatert og svakt. Derfor må Putin ha atom trusselen liggende. Vesten inklusivt USA har begge deler. Meir atomvåpen enn Putin, samtidig som vesten har militære styrker Putin kan bare drømme om. Må ikkje tro at du scorer ekstra poeng hos Putin der du sitter å skriver tøv.  Sjøl om du virkelig, virkelig håper Føreren ser iveren i deg.

     

    Kven har Ukraina angrepet og invadert?

    Jeg slaktet dobbeltmoralen. Vi har ikke 100 % demokrati og ytringsfrihet her. Langt derifra. Jeg hyller ikke Russland, men de er ikke dobbeltmoralister i det minste. Jeg forsvarer dem fra vestlig aggresjon. 

     

    USA rørte en demokratisk valgt president i Ukraina. Nå driver dem og angriper russere i Ukraina/Donbass. USA ønsket kontroll over Ukraina. Landet er ødelagt og destabilisert. Takket være heltene dine i det hvite hus. 

  6. Pallehysa skrev (9 minutter siden):

    Viljen til Europa, NATO, FN etc, som inkluderer USA er å få til eit samarbeid med landene i Europa, som igjen inkluderer Russland. Men Russland vil være eit diktatorskap som vil leve i nostalgien om Sovjiet, og bestemme over Ukraina. Då går det ikkje. 

    Ellers er det ingen som har snakket om høgreekstreme Ukrainere enn deg. Viktig å male fienden med store breie koster nå. Det legitimerer sikkert invasjonen skal du sjå, der Putinister står med buksene godt plantet på ankelen for Putins sabel.

    Ukraina har ikkje angrepet Russland. Ikkje har dei ønsket annet enn fred, og vært svært klare på det. Putin fremstår som ein liten mann med komplekser for det. Folket som støtter han og hans handlinger fremstår som endå mindre.

    Nå er du morsom. USA har ingenting med hvordan Russland skal styre sitt eget land. Hver nasjon må bruke sin egen tid , kultur, for å finne frem til det beste styresett. Russland fungerer fint som de gjør nå med en sterk leder. Ikke sikkert det ville blitt noe bedre med for mye frihet og demokrati. For noen land er diktatur bedre. Et land må måles på hva som fungerer best for folk flest, ikke hva den vestlige ideelle verden ser ut. 

    USA burde aldri Ukraina rørt i utgangspunktet. Da ville vi aldri hatt denne diskusjonen. Så USA og vesten får takke seg selv for situasjonen som har oppstått. Tatt med buksene nede igjen. Russland har atomvåpen, så Biden kan bare prøve seg, så tenker jeg Putin smeller en nuclear i trynet på han i det hvite hus. Hadde vært KARMA. 

    Utrolig naiv du er som tror Ukraina vil ha fred og som ikke har høyreekstreme i rekkene sine. De har jo til og med implemnertert en egen lov der de hyller nazier fra glansdagene til Hitler som de skal bygge videre på i dagens samfunn. 

     

  7. Pallehysa skrev (1 minutt siden):

    Folkets vilje. Når korrupte ledere river opp planlagte samarbeid fordi lederne vil dra ned buksa og stille seg i posisjon for Putin, stod heldigvis folket opp mot dette. Kvifor vil du underkues av Putin egentlig? Kva er det som lokker?

     

    Er du sikker? Kva stopper deg i å forsvare det i så måte, om Putin finner ut at han skal "kaste nazistene ut av Finnmark?"

    Nei, det var viljen til USA og hvis du kaller nynazister i Ukraina for de rettmessige ukrainske folk, så har du et problem. Utrolig hvordan norske venstreside politikere plutselig har blitt blodfan av ukrainske høyreekstreme. 

     

    Hvis Putin angriper Norge er det nok fordi han ser seg nødt til det, fordi vi angriper først og fordi vi leker stor gutt. 

  8. Pallehysa skrev (Akkurat nå):

    Ingen som har endret Ukraina her til vestligvennlig stat. Det er dei sjøl som har eit ønske om å samarbeide med vesten. Og det syns jo du er så kjempedumt fordi? 

     

    Det er totalt likegyldig kva Russland anerkjenner eller ikkje. Det er fortsatt Ukrainsk jord. Om Russland anerkjenner Finnmark, tenker du at vi skal bare godta det? 

     

    USA som har brutt alle regler, der Putin (kaller Russland ofte for Putin, siden det er bokstaveligtalt eit diktatorskap) invaderer eit naboland. Men det er greit, samtidig som USA er den som bryter regler.. Er du seriøs? 

    Ukraina var en russervennlig stat inntil det ulovlige kuppet i 2014. Flott at Putin nå tar ut nazistene i Kiev. Skulle vært gjort for lenge siden. Kan det tenkes at han har fått Kina sin velsignelse, siden de offentlig går ut og nærmest forsvarer angrepet. 

    Russland har ingen planer om å ta Norge. USA har ikke angrepet andre land? Israel senest i natt med angrep på Syria. Men det er helt greit. Det blir ikke snakket om i vestlig media. 

  9. Inspector skrev (1 time siden):

    Hvem er det som erobrer land og bryter internasjonale lover og regler med militære maktmidler i dag Mannen1?  Kan det være Russland, styrt av en løgnaktig tsar med navn Putin ?

    Du må følge med. USA er kun innenfor egne grenser? Det er derfor mange stemte Trump fordi han ville ha amerikanerne hjem. Nå kommer denne globalisten Biden til makten og USA skal invadere hele verden igjen. 

    • Liker 1
  10. Pallehysa skrev (5 timer siden):

    USA truer ikkje sine naboland, Vesten eller freden i Europa. Som Europeer er eg spesielt opptatt av sistnevnte. 

     

    Russland har aldri fått tillatelse til å gå inn i Donbass eller Krim, då dei tilhøyrer Ukraina.

    Hadde Russland endret USAs naboland til russervennlige stater ville nok USA også gått inn i sine naboland. 

    Russland har anerkjent Donbass og Krim. Akkurat som USA anerkjente Kosovo og gikk inn der og bygde en militærbase etter å ha bombet og drept masse sivile i Serbia.

    For de som bor i Donbass og Krim blir Russland mottatt med jubel. De har fått tillatelse, og det er legitimt all den tid USA har brutt alle regler i forkant ved å kuppe Ukraina slik at de russertalende delene har blitt diskriminert. 

     

    • Liker 1
  11. Diggerman skrev (8 timer siden):

    Jeg regner med at det er noe sånt som dette du mener?

    Dersomhvis pPutin hadde gitt etter for alle krav, ville vi snart hatt et kupp i mMoskva snart også, initiert av "forsvarsalliansen" natoNATO.

    En ny udokumentert/ikke-begrunnet påstand. Ei heller er det gjort rede for kvilke krav det er snakk om. Det hadde vært interessant å vite hva du bygger påstanden på?

    For ordens skyld: Jeg antar at det er masse russere som heier på fred. Noe annet ville være merkelig. Russerne har ingen tradisjon for å gå til krig i hytt og pine.

    Jeg bygger det på at USA ønsker å destabilisere alle land som de ikke liker. 

  12. Diggerman skrev (2 minutter siden):

    Nye udokumenterte påstander. En ting skal du ha - der er underholdende. Men, det er såpass mange skrivefeil at jeg holder fortsatt en knapp på at du er russer;) De er ganske aktiv i diverse sosiale media.

    jeg heier på fred. ikke krig. hvis putin hadde gitt etter for alle krav ville vi hatt et kupp i moskva snart også initiert av "forsvarsalliansen" nato i demokratiets ånd. 

    gassen fra russland til tyskland er nå beleielig stanset slik at usa kan ha full råderett. splitt og hersk. naivt å tro at dette er tilfeldig. 

  13. perpyro skrev (3 minutter siden):

    Whataboutismen lenge leve.
    Nå snakket vi om republikken Russland, landet som holder på å invadere Ukraina, landet som flyr bombetokler langs grensa til Polen samtidig med at de klager på at Amerikanerne flyr bombetokter over nordpolen.
    Og anngående besklytte befolningen fra folkemord så har jo DPR og LPR evakuert befolningen der så det blir vanskelig å begå folkemord der da.
    Dessuten kunne jo den Ukrainske hæren ha gjort dette de 8 årene som har gått uten å gjøre det mens med 150 000 Russiske soldater med utstyr langs grensa si så virker det logisk å gjøre det.
    Håper du ser den logiske bristen her.
    Forresten når vi snakker om folkemord, hvem var det som utførte GRAD angrep på Mariopol i 2015?
    Jeg ville kalle det en krigsforbrytelse og brudd på Minsk avtalen.

    https://en.wikipedia.org/wiki/January_2015_Mariupol_rocket_attack

    Du kan ikke snakke om Russlands "Invasjon" av Ukraina uten å snakke om foranledningen, og den enorme dobbeltmoralen som herjer. 

     

    4000 sivile er drept på 8 år i Donbass. Men pytt pytt så lenge det er vesten som har blod  på hendene, så er det greit. 

    • Liker 1
  14. Pallehysa skrev (1 minutt siden):

    Veit du kva tråden omhandler? Og Russland går ikkje inn i andre land? Neivel? Er du seriøs?

    Vi diskuterte videre et tema som ble stengt i annen tråd pga usaklig trolling fra USA vennene dine

     

    USA har langt flere svin på skogen enn Russland. Russland har tillatelse til å gå inn i Syria, Donbass, Krim blant annet. 

    • Liker 1
  15. Diggerman skrev (4 minutter siden):

    Dersom du mener USA formidler usannheter gjennom avisene, så retter du baker for smed. Da må du i så fall strekke journalistene for å gjøre en dårlig jobb ettersom pressen er et fritt organ her i vest. Men, er du russer, så er ved det også feil?

    nyhetsbyråene er selvsagt eid av de som ønsker krig og verdensherredømme. journalister må skrive som sjefene sier hvis ikke rett ut. i den "frie " vestlige verden. 

  16. perpyro skrev (3 minutter siden):

    Russland må gjerne samle sine styrker innenfor sine egne grenser men nå har de altså krysset grensa til Ukraina, håper du ser forskjellen.
    Men vi kan jo sammenligne med i høst da Russland og Hviterussland fløy bombefly langs grensa til Polen under flyktningekrisa der, da skulle det bare mangle at ikke Russland skulle kunne fly bombefly over Hviterissisk territorie mens da Amerikanerne fløy B1B bombefly over nordpolen forige vinter var det en stor trussel for Russland.
    Nå må Russland bestemme seg om det er greit å fly bombefly langs andres landegrenser eller ikke så lenge de holder seg på rett side.

    Og USA har ikke krysset sin egen grense? aldri? Russland handler i selvforsvar og beskytter egen befolkning fra folkemord. 

     

    Israel, Tyrkia og Saudi kan gjøre hva som helst, USA er likevel deres bestevenner. Siden de er deres læremestre akkurat som de er venner med Al qaida, taliban og IS som de selv har skapt. 

    • Liker 1
  17. Diggerman skrev (3 minutter siden):

    Merkelig at du ikke spurte hvorfor? Det heter Luhansk i vår del av verden og Lugansk på Ukrainsk og Russisk. Du argumenterer på en måte som glør at det er tvilsomt om du er Ukrainsk. Er du norsk, så betyr det i så fall at du leser mye russisk propaganda. Russisk propaganda er nettopp preget av udokumenterte påstander. De slipper unna med det fordi de ikke har noen egen kritisk presse. Det forklarer i så fall hvor du henter "informasjon" fra.  Jeg holder dog en knapp på russisk:)

    Ja alt russere skriver er propaganda, mens USA sine eventyrfortellinger om midtøsten kriger, ukraina er moralens høyborg. 

    • Innsiktsfullt 1
  18. perpyro skrev (7 minutter siden):

    Ukrainsk nazi propaganda??
    Hadde det vært nazi propaganda hadde de vel vært litt mere pro nazisme men kan ikke se at de er det annet en hos RT.
    Kupp i Ukraina??
    Kupp var det ikke selv om du fortsatt påstår det.
    Forsvare vestlig krigføring??
    Jeg har ikke forsvart noe krigføring og nå er det Russland som har stablet opp over 150 000 soldater og utstyr på grensa til Ukraina og de har fått tillatelse til å gå inn i Ukraina med det de kaller fredsbevarende styrker mens vesten ikke har soldat på bakken i Ukraina.
    Det var en salig smørje av stråmannargumentasjon og udokumenterte påstander.
    Du har i hvertfall slukt Russisk propaganda med snøre, søkke og det hele.

    Men for å komme litt tilbake til trådens tema, er det republikk av typen som nå kjører stridsvogner inn i nabolandet de er uenige med du ønsker vi skal ha her i Norge?

    Ja, for Russland kan ikke trappe opp innenfor egne grenser, men USA kan trappe opp i andre land nærme russisk grense. Flott logikk dette. 

    Du sluker amerikansk krigs imperalisme rått. 

    • Liker 1
  19. Pallehysa skrev (9 minutter siden):

    Men det var ikkje USA sitt demokrati og ytringsfriheit du angreip. Det var Norsk. Og eg poengterte at vi har det hode og skulder bedre her til lands enn det landet du er så ivrig til å forsvare og snakke varmt om. Russland. Du ser ikkje den kognitive bristen der?

    Men Russland går heller ikke inn i andre land slik USA gjør. Men du vil ikke se forskjellen på det, bare male på med mer krigspropaganda. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...