Gå til innhold

bayerische

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. bayerische's innlegg in Nye komponenter til eldre data ble markert som svaret   
    Takk for tilbudet, men vil heller betale hvis det skulle vært aktuelt
     
    Hehe, nå fikset det seg faktisk med skjermkortet jeg har. Viste seg at når jeg hadde på medium, eller lavere enn dette gikk den i strømsparingsmodus eller hva en skal kalle det, og underklokket seg. Prøvde aldri på høyere settings grunnet fps på medium..
     
    Så nå er alt av strømsparing slått av, og League of Legends på maks. +200 fps
  2. bayerische's innlegg in [Løst] Macbook Pro starter ikke ble markert som svaret   
    Skriver dette fra Macbooken nå, og er fremdeles ikke helt sikker hva som løste det.
    Likevel kan jeg fortelle litt, dersom noen andre skulle få lignende problem.
     
    Det hele startet med at Macbook Pro, typ A1278 døde under bruk. Tok meg aldri tid til å feste SSD skikkelig etter installasjon, men hadde gått ca. ett år uten problemer så tenkte ikke stort over det. Tenker at dette har køddet litt med kontaktene på den originale SATA-kabelen eller lignende. (Til info så har jeg nå festet den tilstrekkelig med borrelås)
    Begynte hele seansen med å kjøpe meg en ekstern harddisk, til prisen av 399 kr,- på Lefdal dagen etter problemet først oppsto. Spratt den opp ved hjelp av denne filmen: 
    På likt med dette bestilte jeg denne her: http://www.ebay.com/itm/321964175804 Til info for andre ville jeg heller kjøpt en annen type, da jeg ikke fikk koblet til en liten jævel av en kabel. Bestilte og denne https://www.aliexpress.com/item/Original-2nd-HDD-Caddy-9-5mm-SATA-3-0-SSD-DVD-HDD-Case-Enclosure-Optibay-for/32761028358.html?spm=2114.13010608.0.0.rutDN8 uten at denne har kommet fram.
    SSDen viste seg, og jeg kom innpå (via USB med SSD koblet til). Fikk flyttet de viktigste filene til iCloud. Skrudde dataen av, og kom meg ikke innpå igjen.
    Byttet sata-kabel, uten noen direkte forbedring. Kom ikke lenger enn før. SSDen viste seg i Recovery, men fikk den aldri opp slik at jeg kunne logge inn på den.
    Etter en del kludring og banning, endte jeg opp med å partisjonere den eksterne HDD. Flyttet alt data fra SSD over til den ene partisjonen. Fikk logget meg inn via denne ene partisjonen. Fikk endelig satt SSD til startdisk via innstillinger > startdisk.
     
    Det var egentlig det jeg gjorde i det store. Resatte nvram x antall ganger innimellom dette her, prøvde det meste av oppstartstastekombinasjoner som en finner her: https://support.apple.com/en-us/HT201255
     
    Planen videre er å nytte optisk bay til sata/hdd for å koble til den eksterne harddisken her. Håper egentlig ingen behøver å gå gjennom samme dritet, men lykke til dersom dere sliter med det samme
     
    Her er forøvrig en lignende sata-kabel jeg heller ville kjøpt dersom jeg skulle gjort det igjen, denne har allerede bracket: http://www.ebay.com/itm/For-Macbook-Pro-A1278-13-HDD-Hard-Drive-Cable-821-1226-A-922-9771-2011-Bracket-/151677304224?hash=item2350abfda0:g:7roAAOSwEeFVUCZh
×
×
  • Opprett ny...