Jump to content

bjotta

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bjotta

  1. jeg gikk på hist og går nå ntnu. Det var ikke lov på data ved hist mef grafisk kalkulator. jeg kan dog ikke svare for de andre avdelingene Jeg skjønner ikke hvordan folk som kommer inn på mastergrader på teknologiske fag kan si at de går på NTNU. Ofte er det slik at disse folkene går på høyskolene for å komme seg unna matematikk-kravet og for å enkelt gode karakterer. Når de først er ferdige med sine tre år, søker de seg inn på mastergrader på NTNU. Så drar de på utveksling i fjerde året til USA og koker seg gjennom et helt år med minst B i snitt og studerer som en hobby ved siden av festingen de gjør der. Universitetene i USA er som kjent baserte på små innleveringer gjennom et helt semester som er enkle å koke seg gjennom. Så kommer de hjem og gjennomfører en masteroppgave. Dette er egentlig å snike seg til en mastergrad fra et ganske vanskelig universitetet, uten å gå i gjennom alt det harde arbeidet som skal til. Jeg vet ikke helt hvordan du kan si dette. Har du statistikk på at de fra høgskolen oftere gjennomfører utveksling på universitet? Gjør de det dårligere på universitetet enn andre? Karakterer du får fra utveksling teller uansett ikke på snittet og blir heller ikke ført opp på vitnemålet. Det er forresten slik at matte telles dobbelt i mange av utdanningene på NTNU for å komme inn fra høgskole. Det er også slik at flere av de samme foreleserne har gjort eller foreleser også på NTNU. Det jeg har inntrykk er at de flinkeste fra høgskolene er de som også kommer inn på NTNU fra høgskolene. Det er også mitt inntrykk at de som gjennomfører ekstra matte for å komme inn også er de som har et godt snitt ellers. Det ser heller ikke ut til at de gjør det noe dårligere enn andre.
  2. jeg gikk på hist og går nå ntnu. Det var ikke lov på data ved hist mef grafisk kalkulator. jeg kan dog ikke svare for de andre avdelingene
  3. Hørte noe om at siden bruker som eksempel på webdesign liner på hvordan en nettside IKKE skal designes.Hørte i samme samtale at div skoler har bedt han om å IKKE endre på designet nettopp forde de bruker siden som skrekkeksempel. Om dette faktisk stemmer, aner ikke. Ble brukt som skrekkeksempel på HST en time på dataingneniør.
×
×
  • Create New...