Jump to content

8_Ball

Medlemmer
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 8_Ball

  1. Jo men det er det at jeg har ikke råd til en ny kamera som sakt da jeg er småbarns far og har ikke får mye å leke for i mnd akkurat nå, så jeg tenkte å bruke 15000kr med kamera (Olympus E-M1 Mark II) i første omgang med glass.
  2. Har sett på Pentax K1 og liker den veldig mye, men synes objektivene er litt dyre kanskje og store får å ta med seg men for al del korriger vis jeg tar feil. Jeg synes Olympus har mye bra glass og vis man ser på 100-400mm så er den ei flis i forhold en 200-800 hvilken som hels merke for det er det det blir når man ganger crop faktoren med 2.. Skal jo reise med dette (i fly ) og jeg regner med at jeg kommer til og reise med minst 6 eller7 objektiver i foto sekken.
  3. Jeg har Sony A7 MII og den er i mine øyner dugg sikker men ikke mer, for jeg skal fotografere i Mexico (tropisk område) i regn og det er tropisk syndeflod når det kommer ned så det blir fort gjørmete områder så der for ønsker jeg meg ei kamera som man bare spyler av etter bruk. 😁 Skal også fotografere i Finnmark, Sverige, Finnland under vinter mnd-er under temperaturer ned mot -5 til -50 minus så jeg ønsker meg noe som ikke blir fukt skadet under bruk av kulden.
  4. Jeg har bestemt meg for å kjøpe meg nytt kamera utstyr til ekstrem vær som tåler (ekstrem Frost, mye regne, tåke, gjørmet områder) og har sett meg ut 2 kameraer som tåler alt jeg har nevnt her, og en som jeg ikke vet mye om. Har en Sony A7 MII som jeg er veldig glad i og bruker den mye med 3rd party lenses men den tåler ikke alt det den andre må tåle, så her er spørsmålet mitt! hvilken ville dere anbefale til meg ( Disse kameraene er valgt ut i fra økonomiske grunner da jeg ikke har råd til og kjøpe dyre glass da jeg er små barns pappa ) da jeg har valgt ut følgende kameraer, Panasonic G9, Olympus OM-D e-m1x men har veldig lyst på en Fujifilm X-T4 men finner ikke ut annet en at den er værtett så vis det er noen som har info om Fujifilm så takker jeg får det. Jeg tar 85% av tiden landskapsbilder / nattbilder og resten blir det for det meste bymiljø som jeg har blidt mer og mer glad i. Så nå sitter jeg har og gleder meg til all hjelp jeg kan få til og løyse denne knuten men vis dere har andre ideer så tar jeg i mot med stor takk MVH Foto Kompis!!!
×
×
  • Create New...