Gå til innhold

Hildebr0rvik

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hildebr0rvik

  1. Irrelevant99 skrev (På 22.5.2023 den 17.28):

    Har du sett instruksjonsvideoen for øvelsen? Vil ikke si at bommen treffer øvre del av brystet der. Hvordan gjorde du det i forhold til jenta på videoen?

    og er det sånn at de ber deg utføre øvelsen uten å si noe først, for så å ikke gi godkjent pga teknikk? Altså får man mulighet til å rette på teknikken eller gir de ikke godkjent uten at man får prøvd riktig teknikk, hvis man utfører det litt feil? Må være kjipt om får ikke godkjent fordi man ikke var klar over at teknikken ikke var riktig..

    Ja, jeg så introduksjonsvideoen, og derfor  ble jeg ganske sjokkert. Gikk inn med hodet hevet, og ble slått i bakken ganske raskt. De tar en gjennomgang av godkjent utførelse i forkant av øvelsen, også teller de. Instruktørene kan også holde beina dine på bomhev, det gjorde de hvertfall i Bergen i fjor.

  2. Irrelevant99 skrev (13 timer siden):

    Noen som har vært på opptak som kan si om hvor strenge de er med hvordan man utfører lav bom. Ser for eksempel at på instruksjonsvideoen så ligger jenta på en sånn måte at armene har litt vinkel opp til bommen, altså ikke loddrett. Jeg merker veldig stor forskjell på om jeg ligger typ rett under bommen og har armene rett opp, kontra om jeg har kroppen litt «forbi» bommen, sånn at armene får litt vinkel. Er altså litt redd for at jeg kan ryke kun på grunn av små forskjeller i posisjonering😅 og blir bommen justert etter høyde (eller det vil si lenge på armer)?

    Jeg var på fysiske tester i fjor, men fikk ikke godkjent lav bom ettersom bommen traff for langt nede på brystet. Du skal ligge slik at arbeidsbanen er lengst, som da blir øvre del av brystet.

  3. Hei!

    Søkte PHS i 2022 men kom ikke inn pga bomhev. Trente som bare rakkeren i fjor, og klarte 5-6 repetisjoner før opptaket, men på opptaket fikk jeg beskjed om at jeg hadde feil teknikk (bommen traff for lavt på brystet), og fikk derfor ingen godkjente repetisjoner. 

    Til dere jente som søker, hvordan trener dere opp mot bomhev? Føler jeg har begynt på scratch igjen og ikke er sikker på hvordan jeg skal bygge opp styrken fra 0reps til 3 godkjente. Sjekket ut stryekprogrammet til PHS i fjor, men synes ikke det var særlig målrettet mot bomhev. 

    Setter pris på svar!

  4. Anonym! skrev (13 timer siden):

    Hei!

    Har noen tilfeldigvis vært inne på timene for fysiske tester  i det siste å sett om det er noe ledig i juni? Ønsker å bytte men er redd for å miste timen min om jeg sjekker

    Det er ikke noen ledige i juni sist jeg sjekket. Når jeg var inne den 10.juli var alle plassene i Oslo tatt, og det var kun ledige plasser igjen i Bergen.

  5. I skoleoppgave skal vi skrive en artikkel om "grupper" som blir behandlet annerledes enn andre. Siden muslimer, IS og rasisme er ett aktuelt tema i dagens samfunn valgte jeg å ta muslimer. Hva synes dere om måten muslimer blir behandlet på, og hvilken måte vil dere si blir mest brukt i Norge, og hvilken måte blir mest brukt i Storbritania? Evt. hvorfor blir de behandlet på den måten, og hva kan vi gjøre med det? Takk for svar!

  6. Det som eg skrev her, har eg lest eller hørt.. Dette er langt i fra min mening, men påstander og begrunnelser som har blitt publisert av "forskere" på ulike sider som aviser, forskningssider etc påpeker dette via undersøkelser. Må bare beklage for at dette ble en missforståelse, for det var virkelig ikke meningen. Til de som svarte, vil jeg takke, selv om noe var utenfor spørsmålene.

  7. Heii!!:))

    Jeg jobber med en argumenterende artikkel om hvorfor ungdom i dag er usosiale, og om det på virker samfunnet :)) Så om dere kunne ha hjelpt meg litt, hadde det vært flott!! HASTER LITT!

     

    Hvorfor mister unge lett interessen for idrett? Hvorfor sitter unge mer og mer inne bak dataskjermen? Hvorfor er ikke unge "sosiale" ute med vennene sine? Hvilke konsekvenser får det?

     

    HVORFOR OG HVORDAN LEGGER MAN PÅ SEG NÅR DU ER "USOSIAL"?

     

    Takk for svar:))

  8. Heii!! Jeg skal skrive en artikkel i RLE der jeg skal fortelle hvem Aristoteles var. Har skrivd en god del, men lurte på om dere hadde noe mer? Hadde vært veldig fint om jeg hadde fått hjelp, hadde sagt stor pris for hjelpen!! Takk!

     

    Ting jeg vil finne ut om han:

    1. Hva ville han oppnå?

    2. Hvordan tenkte han?

    3. Hvilken sjanger etikk tenkte han?

    4. Gjorde han noen positive/negative endringer i samfunnet, da og nå?

    5. Positivt/negativt med det han drev på med, og generelt hvordan tenkte?

     

    Gjerne skriv ned mer om du vil si at det virker interessant! Tar i mot alle svar, og blir utrolig takknemlig for all den hjelp jeg kan få! :)

     

     

×
×
  • Opprett ny...