Gå til innhold

IvarDuden

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IvarDuden

  1. Toppmodellene er vel lumia-950 og lumia-950-xl, men jeg ville holdt meg unna windows telefoner. Hadde en lumia 830 med windows 10 en stund og det er ikke noe jeg vil tilbake til. Hvis jeg var deg så hadde jeg gått for en android eller ios telefon fordi det er de os'ene jeg og de fleste andre mener funker best idag. 

    Sist jeg brukte windows 10 på mobil så var det mange bugs og apputvalget er veldig dårlig. Jeg synes også at selve os'et var veldig tregt. 

  2. Har tenkt å investere i et par skikkelige øreplugger. De skal brukes sammen med en iPhone 6 så det er viktig at det er noe som ikke trenger ekstern forsterker for å funke bra.

    Har sett på endel alternativer og så langt så er det sennheiser ie80 som frister mest, men de er utsolgt i alle butikker her i landet i følge prisjakt. Hva anbefaler dere?

  3. Hva gjør dere for å spare batteri på iphonen deres?

    Jeg fikk meg en iphone 6 for noen dager siden og sliter med at batteriet ikke varer lenge nok. Må lade den hver dag når jeg kommer hjem fra skolen. Og det blir et problem når jeg ikke skal rett hjem.

     

    Det som bruker mest strøm hos meg er snapchat. Det er veldig mye bakgrunnsaktivitet på den. Noen som vet hvordan jeg får snapchat til å jobbe mindre i bakgrunnen. 

     

    Bruker også strømsparingsfunksjonen uten at dette hjelper noe særlig. 

  4. Hei!

    Jeg kjøpte idag noen JBL Synchros Reflect BT ørepropper uten å tenke meg om. Da jeg åpnet pakken så jeg at de var gigantiske. Noe jeg ikke synes ser så bra ut. Jeg ser jo helt gal ut med dem i ørene. Men lyden i dem var perfekt for meg. Akkurat sånn jeg liker lyden. Så mitt spørsmål er om noen vet om noen ørepropper som ikke er like gigantiske som de jeg har nå, men som høres ganske lik ut. Det jeg liker ved lyden er at det er mye bass som også er fast og fin, men samtidig så er mellomtoner og diskant krystallklare. Har egentlig ingen krav utenom det jeg har nevnt til bare det at de må se noenlunde "vanlig" ut.

    Håper noen har noen anbefalinger :)

×
×
  • Opprett ny...