Gå til innhold

NeoKuffs

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NeoKuffs

  1. I dag har offisielt endret Holdbarhetsgarantien f.o.m 29/09, så nå er ikke garantien i nærheten av hvor lukrativ som den var tidligere - en gledens dag med andre ord!

     

    Jeg kan ikke se at dette er en gledens dag. Med den nye garantien så forsvinner noen av "raiderne" som du kalte dem, men ikke alle.

     

    Den nye holdbarhets garantien kommer bare til å gjøre kiwi mye dårligere, redusert antall datojegere = flere late kiwi ansatte = mer utgåtte varer. Bare se hvor dårlig frukten ble etter att de endret den garantien.

     

    Det at de ikke vil gi ut penger for varer de ikke har erstatningsvarer for, den kan jeg forstå. Har ikke noen problemer med tilgodelapp, men det er ikke hva garantien sier :

     

    (utdrag fra garantien)

    "Utløpsdato er passert

     

    Varer hvor utløpsdato er passert skal ikke gis ut, kunden skal i slike tilfelle få erstatningsvare. Dersom ny vare ikke er tilgjengelig får kunden velge andre varer for samme beløp. Det kan ikke kreves andre varer når butikken har ny vare (samme produkt) tilgjengelig.

     

    Følgende varer kan i slike tilfeller ikke velges: Aldersbestemte varer (f.eks alkoholholdige varer, snus, reseptfrie legemidler, spillprodukter og energidrikker), gavekort, telekort og postprodukter. Varene må tas ut der og da, i en og samme handel.

     

    Det utbetales ikke penger med mindre restbeløpet er kr 20,‐ eller mindre."

     

    merk ordene Varene må tas ut der og da, i en og samme handel. M.a.o, Ingen Tilgodelapp. Med den "paragrafen" i holdbarhetsgarantien så skyter kiwi seg selv i foten, ettersom de innrømmer at du skal ha erstatnings varer/produkter, men de setter en urimlig tidsbegrensing på garantien.

     

    Personlig så synes jeg at Kiwi er frekke og urimlig som sier at man ikke kan bruke "garantien" på gavekort eller telekort, de kunne heller ha vært ærlige å gi en tilgodelapp, som kan brukes til å betale for alle varer untatt aldersbestemte varer.

     

    Dessuten så er den nye "ingen penger" policy'en dems noe som kommer til å koste dem mer i lengden.

     

    Og sist men ikke minst litt insder info : Forandringen kommer som et resultat av at mange av leverandørene som også yter salgs konsulenter som setter ut varer, har gjort det klinkende klart for Kiwi at de er ikke ansvarlig for rullering i butikken (Les: BRYGGERIENE) det har fått nok av å bli kjeftet på fordi Kiwi sine ansatte ikke gjør jobben sin.

     

    Uansett hva du måtte mene om den nye holdbarhetsgarantien så anbefaler jeg deg som handler på Kiwi om å sjekke datoen på det du kjøper, fordi hovedgrunnen til at mange datojegere "jakter" på kiwi er var at man hadde sjansen til å finne "penger", det var også grunnen til at Kiwi hadde [HADDE] god orden i butikkene sine fordi de ikke ville gi fra seg disse "pengene".

     

    Kiwi har muligens vunnet krigen mot datojegerne, men du som kunde taper på dette, så sjekk datoen på det du kjøper på Kiwi for sjansen for at det er utgått på dato har økt kraftig.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...