Jump to content

karving

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)
 1. Jeg har for tiden trådløst bredbånd fra Telenor med en 30mb/s linje. Både Telenor og Telia kan tilby raskere hastigheter når jeg sjekker med Speedtest, så jeg leker med tanken om å gå over til mobilt bredbånd (og heller betale litt mer pr måned for en vesentlig raskere linje). Mitt forbruk pr måned vil ikke overstige 600gb/måned. Jeg ser release.no tilbyr 500gb til 1099kr. Er det andre som tilbyr tilsvarende / større mengde på mobilt bredbånd (før hastigheten strupes)?
 2. Jeg har hatt Telenor sitt Hjemmebredbånd Mobilt (eller hva det enn heter), med en 30/30-linje. Jeg opplever stabilt 40 ned og minimum 30 opp, så jeg klager ikke (skulle gjerne ha hatt en raskere linje, men det er en annen diskusjon). Jeg var tidlig på ballen og fikk abonnementet uten å bli prakket på en ekstern antenne +++, men jeg ser alle krever det nå + leie av antenne / router (?).
 3. Det blir bakken, så det er enten kjeller eller første etasje inntaket skal være.
 4. Som overskriften sier, hvordan finner man denne? Jeg har overtatt et hus hvor det ikke er noen antenneuttak, kun DSL-koblinger (som jeg ikke kan bruke..). Jeg skal få internett fra Telia/Get, og iflg dem er det lagt opp til HFC-nett til boligen. Hvordan i alle dager finner jeg inntaket / evt. uttak som er blendet igjen i forbindelse med div oppussinger?
 5. Hvor har du disse prisene / hastighetene fra? Jeg finner dem ikke på Telia.no.
×
×
 • Create New...