Jump to content

Dizzeebizzle

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Det handler ikke bare om de 2-3 spillene du spiller, men stor lagringsplass er også for future proofing. Jeg har nevnt tidligere at PS4 har en spesiell unpacking mekanisme på patches, der du må ha 2-3 ganger størrelsen på patchen du laster ned for å få installert den. I tillegg er det ikke alle som konstant har lyst til å slette og installere spill, spesielt om man er glad i digitale spill som jeg er og dermed avhengig av raskt internett. Og for å ta et eksempel: RDR 2 er på 105 GB, GTA 5 på 70+ GB. Det tar dermed ikke så lang tid å skjønne at man har begrenset lagringsplass.
 2. «Replacing the internal hard drive does not void the PS4™ warranty.» Kilde: https://support.playstation.com/s/article/Upgrade-PS4-HDD?language=en_US
 3. Det er sant som du sier, men jeg tror at i praksis så vil resultatene jevne seg ut etter å ha bootet spillet 3-4 ganger. Og med mindre man er bastant på at spillet skal absolutt laste så fort som mulig som f. eks ved testing til YouTube-video, så vil ikke den gjengsle spilleren bry seg så mye. For meg personlig så var det viktigste lagringsplass, og så kom hybridteknologien som en bonus. 2 TB SSHD til 800-900 kr syns jeg er et utrolig godt kjøp, med tanke på at spill i dag runder 60-80 GB i størrelse og vokser med patches. Og når vi er innom lagringsstørrelse, hvorfor insisterer PS4 på at jeg MÅ ha minst 30 GB ledig plass til en patch på 7-8 GB? Helt bakvendt og upraktisk teknologi. Må konstant slette spill fordi et spill må ha minst trippel størrelsen av patchen ledig til unpacking og installering. Dagens utbrudd..
 4. Det er klare fordeler med en SSD, men for de som har mellom mange spill så er ikke 1 TB i det største laget, og 2 TB SSD gjør det så dyrt at det etterlater en vond smak i munnen. Vil heller anbefale 2 TB SSHD fra Seagate - en hybrid mellom flash og diskdrevet. Har hatt den i konsollen i et par år og er storfornøyd!
 5. Ser den. Jeg har generelt alltid vært skeptisk til Huawei. Tror jeg beholder Mac’en for første året, og ser ann om det er behov for noe kraftigere etterhvert
 6. Eier ikke en ThinkPad, men hos meg personlig så faller de ikke så godt i smak. Designet trenger en stor ovehaling for å ikke ligne så tidlig 2000-tall.
 7. Takk for svar! Hvordan ser du ann at det kommer til å gå med Huawei-PC’er mtp det som skjer i verden?
 8. Har du gode specs på Mac’en? Min er Air fra 2015 med 4GB RAM og femte generasjon i5, noe som jeg føler blir litt svakt med dagens standarder.
 9. Hei! Jeg lagde en tilsvarende tråd i går, da jeg selv skal starte på informatikk på NTNU til høst. Fikk ikke svar på tråden, men uansett... Har sett litt på denne: https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/MSIGS658RE033/msi-gs65-8re-033ne-stealth-15-6-barbar-gaming-pc Synes den har gode specs, fint design og er portabel. Vil ha en PC som har litt kraft men samtidig er smidig og "under-the-radar" om du skjønner. Har også selv vurdert Dell XPS-serien. Huawei vurderte jeg også i starten, men er skeptisk mtp det som skjer for tiden. Dog, jeg ser ingen grunn til at du ikke vil kunne motta sikkerhetsoppdateringer og slikt.. Men igjen, jeg ville vurdert noe annet. Har spurt informatikkstudenter IRL og på nett, og de alle sier det samme: det spiller så og si ingen rolle hva slags PC du bruker. Det brukes tydeligvis ikke så mye kraft, i hvert fall ikke på første året. Og om du skulle trenge å bruke litt krefter, har de fleste skoler virtualiseringsløsninger eller egne PC-labber. Faktisk så har jeg en kompis som sa til meg at han angrer på at han kjøpte en dyr laptop som er kraftig, da den har dårlig batteritid og veier altfor mye. Tror kanskje det også er en fordel med macOS og, da du har UNIX native. Du kan også kjøre Bootcamp med Windows om du absolutt må ha det på PC'en. Litt sidesporing, men tenkte du kunne kanskje trenge litt info da vi sitter i samme bås :-) Hvor skal du begynne å studere?
 10. Hei! Jeg skal begynne på nye studier (informatikk) til høsten, og i den anledningen vil jeg fase ut min gamle MacBook Air fra 2015. Den har 4GB RAM og femte generasjon i5, noe som begynner å bli litt svakt i disse tider. Har lusket litt rundt og funnet ut at man absolutt ikke trenger en kraftig PC til informatikk, og bør heller vektlegge vekt. Jo da, det er greit nok. Men jeg liker fortsatt å ha litt kraft som jeg kan bruke til gaming og intensive oppgaver om det skulle trengs. Og en ting til: jeg vil ikke ha en Mac denne gang. Føler at Apple lenger ikke kan rettferdiggjøre hardware vs pris lenger. Budsjett: 10-14k Har sett litt rundt og kommet frem til noen anbefalinger selv: 1) Huawei Matebook X Pro (https://www.prisjakt.no/product.php?o=4700461) Denne laptopen traff meg litt godt egentlig. God skjerm, gode specs og en helt greit pris. Men det som skremmer meg er nettopp... Huawei. De har ikke vært i helt godt lys i år, og jeg redd for å kjøpe en dyr murstein. 2) MSI GS65 (https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/MSIGS658RE033/msi-gs65-8re-033ne-stealth-15-6-barbar-gaming-pc) Virker som gode specs. Litt flimsete design utifra det jeg leser da.. Håper noen har flere forslag. Takk på forhånd!
×
×
 • Create New...